Escape Tours
dagen

Escape Tour in Antwerpen incl. verblijf in 4*-hotel middenin het bruisende centrum incl. ontbijt

Leonardo Hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Geniet van een 2-, 3- of 4-daags verblijf in een 4*-hotel in hartje Antwerpen incl. ontbijt en een Escape Tour

Heerlijk vertoeven in deze prachtige stad in combinatie met een verblijf in een schitterend hotel. Het hotel ligt tegenover het station en is daarom ook via het openbaar vervoer prima te bereiken. Begin met een goed gevoel aan je dag en ontdek de trendy winkels, cultuur en historie... Antwerpen heeft het allemaal! De grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België is ongetwijfeld dé plek dat op jouw bucketlist staat. Het centrum van Antwerpen telt daarom dan ook een groot aantal musea, zoals het Museum Plantin-Moretus en het Mode Museum.

Escape Tours
dagen

Escape Tour in Antwerpen incl. verblijf in 4*-hotel middenin het bruisende centrum incl. ontbijt

Leonardo Hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Escape Tour door Antwerpen (ca. 2 uur)
  • Start de game wanneer je wil
  • Hotel is tegenover Station Antwerpen gelegen
  • Zoo Antwerpen en Diamant wijk om de hoek
  • Hotel gelegen op slechts 5 min. lopen van de winkelstraat de Meir
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Escape Tour Antwerpen

Leonardo Nortarbartolo is verantwoordelijk voor misschien wel de grootste diamantroof aller tijden, wat zich afspeelde in Antwerpen! Met de Escape Tour Antwerpen kruipen jullie in de huid van Leonardo. Het meesterbrein had de roof tot in de puntjes uitgedacht, maar wist hij wel op tijd uit met de buit Antwerpen te ontsnappen?

Nadat Leonardo uit de kluis ontsnapt was kwam hij met zijn buit terecht in de drukke straten van Antwerpen. Hij moest goed op zijn hoede zijn, want binnen enkele uren zou hij de meest gezochte crimineel van Europa zijn. Daarom moest en zal hij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden. Gaat jullie dat ook lukken en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city
Met de Escape Tour Antwerpen sluipen jullie net zoals Leonardo door de straten van Antwerpen. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Lossen jullie alles op? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Antwerpen. De ontsnappingspoging begint op het kruispunt Suikerrui en Kaasstraat, succes!

Leonardo Hotel Antwerpen
De Keyserlei 59,
Antwerpen, België
Kaart
De Keyserlei 59, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het moderne Leonardo Hotel Antwerpen ligt middenin de bruisende stad Antwerpen. Het hotel ligt tegenover de Zoo van Antwerpen en om de hoek van grote winkelstraten. Het hotel bevindt zich in een klassiek gebouw met een moderne, lichte en luchtige inrichting. De lobby en de bar zijn de perfecte plek om uw dag in alle rust te eindigen. In de lobby bevindt zich een computer waar u gratis gebruik kunt maken van het internet. En in de bar kunt u uzelf trakteren op een Belgisch biertje of iets fris alvorens u naar uw kamer gaat. Elke kamer is voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen en een bureau. De kamers zijn ingericht in warme tinten en rijke stoffen. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met roerei, versgebakken brood en zoete deegwaren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Antwerpen

Bezienswaardigheden, Steden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.49 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro