Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Modern 4*-hotel in de Spaanse hoofdstad Madrid incl. vlucht

NH Madrid Nacional
Madrid, Madrid, Spanje bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4, of 5 dagen de Spaanse hoofdstad Madrid in het luxe 4*-NH Madrid Nacional incl. vlucht

Madrid is een stad vol met bekende highlights, attracties en bezienswaardigheden. Het zijn er teveel om op te noemen! Of je nu de flamenco wil dansen, uitgebreid wil shoppen, wil genieten van een lekker sangria in de zon of de lekkerste tapas wil proeven: tijdens een stedentrip naar Madrid kan het allemaal! Tijdens deze trip in het mooie Spanje zal je zien dat Madrid bruist op alle fronten. Een Gouden Driehoek aan kunstmusea, indrukwekkende pleinen zoals Puerta del Sol, Plaza Mayor en de reusachtige vlooienmarkt El Rastro. Dit zijn misschien wel de leukste bezienswaardigheden die er zijn! Geniet uren lang op de terrassen en maak het een trip om nooit te vergeten!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Modern 4*-hotel in de Spaanse hoofdstad Madrid incl. vlucht

NH Madrid Nacional
Madrid, Madrid, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Madrid vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken incl. ontbijt
  • Gelegen aan de de Paseo del Prado
  • Eigen gastrobar met Spaanse gerechten
  • Tip: bewonder de mooie natuurlijk in El Retiro Park
Tips in Madrid

Ir en bicicleta
Veel zien op een snelle manier? Dan is fietsen het antwoord voor jou! Madrid heeft een goed netwerk van fietspaden en grote parken waar jij kunt fietsen. In een mum van tijd heb jij al veel highlights van de stad gezien. Je kunt zelf een fiets huren of meegaan met een gids tijdens een georganiseerde fietstocht.

Gran Viá
De straat van het Espahotel Gran Via is de grootste en bekendste straat van Madrid. Het gebied rondom de straat is erg populair. Je vindt er o.a. theaters, bioscopen, nachtclubs, bars en banken. De Gran Vía loopt van Plaza de España naar de Plaza de Cibeles en bevat imposante gebouwen zoals het Metropolis-gebouw. De Gran Vía wordt ook wel het paradepaardje van Madrid genoemd, en dat is niet zo gek. De prachtige straat heeft een typische Spaanse uitstraling en is met zijn levendige karakter geliefd bij velen. Zowel overdag als 's nachts is hier veel gaande en bieden de terrasjes gezelligheid. Ook al heb je geen zin om te winkelen, raden we je toch aan om even over de straat te slenteren.

Madrid is een échte museumstad
Musea in Madrid zijn overweldigend en indrukwekkend. Vooral het Sorolla museum blijft in jouw gedachten ronddwalen na je bezoekje. Het museum is gevestigd in een herenhuis uit 1911, in de wijk Chamberí. Kunstenaar Joaquín Sorolla heeft de laatste jaren van zijn leven hier doorgebracht, evenals leden van zijn familie zoals zijn dochter Elena. Wat maakt deze plek nou zo bijzonder? Alle ruimtes zijn nog in hun oorspronkelijke stad... originele meubels en objecten. Dat betekent dat wanneer je binnenstapt, je direct teruggaat in de tijd. Je voelt de sfeer van het leven van Joaquín Sorolla én bewondert prachtige kunstwerken.

Madrid blijft leuk, ongeacht of het je honderdste keer is dat je er bent. De verrassende stad heeft altijd wel iets nieuws en je komt altijd met boordevol verhalen terug. Hieronder lees je nog meer tips voor jouw stedentrip!

  • Ga naar het grote park Casa de Campo met de kabelbaan Teleférico.
  • Bezoek de achttiende-eeuwse Real Basilica de San Francisco el Grande. Een schitterende basiliek met zijn 58 meter hoge koepel.
  • Wandel over de historische brug Puente de Toledo bij Madrid Río.
  • Kom tot rust bij het Retiropark.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Madrid Nacional
Paseo del Prado, 48,
Madrid, Spanje
Kaart
Paseo del Prado, 48, Madrid, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

NH Madrid Nacional is centraal gelegen op een van de meest prestigieuze straten van Madrid, de Paseo del Prado. Het is een prachtig pand uit de jaren 20 en is ontworpen door de architect Modesto López Otero. Het hotel beschikt over 206 kamers en beschikken over een tv, minibar, kluisje, airco, en een badkamer met douche, toilet en föhn. In de gastrobar Tablafina kun je terecht voor heerlijke Spaanse gerechten met veel streekproducten. Vanuit de ontbijtruimte heb je een prachtig uitzicht over de Paseo del Prado.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museo del Prado

Bezienswaardigheden, Musea
Paseo Del Prado

Dit wonderschone museum is één van de grootste en beroemdste kunstmusea ter wereld.

La Cibeles

Bezienswaardigheden, Cultuur
Plaza Cibeles

Madrid heeft vele mooie pleinen, maar Plaza de la Cibeles is zonder twijfel een van de mooiste. Op dit plein staat de fontein ‘La Cibeles’, een voorstelling van de godin van de vruchtbaarheid.

Retiropark

Natuur & Parken
Plaza De La Independencia 7

In dit zeer grote stadspark ‘Parque del Buen Retiro’ van Madrid is het goed vertoeven. Madrilenen maken veelvuldig gebruik van dit waanzinnig mooie Retiropark.

Madrid

Steden
Calle Mayor

Madrid is bekend door haar intensief cultureel en artistieke activiteiten en heeft een zeer levendig nachtleven.

Almudena Kathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Calle De Bailén 10

Deze kathedraal Almudena is gebouwd in 1883. Hoewel er eerst gekozen was voor een gotische bouwstijl, is dit later veranderd in de neoclassicistische stijl.

Paleis Palacio Real

Bezienswaardigheden
Calle De Bailén

Het Koninklijk Paleis van Madrid is het werkpaleis van de koning van Spanje. Met een oppervlakte van 135.000 m² en 3418 kamers, is het het grootste koninklijke paleis in de wereld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro