Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Familiehotel in het schilderachtige Hillscheid in Westerwald (ook boekbaar incl. ontbijt)

Hotel Hüttenmühle
Hillscheid, Hillscheid, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,46
totaal: 128,87 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 112 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in een familiehotel gelegen in het schilderachtige Hillscheid in Westerwald (ook boekbaar incl. ontbijt)

Hotel Hüttenmühle ligt op een prachtige locatie in Hillscheid, omgeven door bomen en natuur. Geniet in de ochtend van een biologisch ontbijt en de gastvrijheid in dit door een familie beheerde hotel. Hotel Hüttenmühle is in blokhutstijl gebouwd en dit thema is door de hele accommodatie doorgevoerd, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en sfeer. Ga jij graag wandelen of fietsen tijdens je vakantie? Dan zit je goed bij Hotel Hüttenmühle, want dit is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door onder meer het nabijgelegen natuurpark Nassau en het Westerwald. Dit middelgebergte heeft schitterende routes langs rivieren, meren, kristalheldere beken, door groene valleien en over grote hoogten. Wandel of fiets door de bossen richting een uitzichtpunt om te genieten van de natuur en een indrukwekkend uitzicht over de laaggelegen gebieden. Bij goed weer ontspan je met een leuk boek naast de vijver in de grote tuin, of drink een drankje naast de sfeervolle haard in het restaurant. Je kunt je ook aanmelden voor een yogales, voor volledige ontspanning, meer vitaliteit, energie en mentale helderheid. Zo laad je jouw batterij weer helemaal op tijdens je vakantie.

Autovakanties
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Familiehotel in het schilderachtige Hillscheid in Westerwald (ook boekbaar incl. ontbijt)

Hotel Hüttenmühle
Hillscheid, Hillscheid, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4, of 5 overnachtingen (o.b.v. logies)
  • Ook boekbaar incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Hotel gelegen nabij natuurpark Nassau
  • Tip: breng een bezoek aan de kastelen Stolzenfels en Sayn
Tips voor Koblenz

Koblenz Seilbahn
De kabelbaan van Koblenz (de Koblenz Seilbahn) is zo’n gevalletje: lekker toeristisch, gewoon doen. Want vanuit de kabelbaan heb je simpelweg een geweldig uitzicht over de rivieren, de stad en de omliggende heuvels. Je wordt bovendien afgezet bij Festung Ehrenbreitstein, één van de top bezienswaardigheden Koblenz.

Festung Ehrenbreitstein
Als je toch eenmaal door de kabelbaan naar boven bent gebracht, kan een bezoek aan Festung Ehrenbreitstein niet ontbreken. Het stervormige fort steekt 118 meter boven de Rijn uit. Je kunt door een prachtig labyrint aan gangen, hoge muren en prachtige overblijfselen van ooit gestreden strijden. Het fort biedt het meest fantastische uitzicht over Koblenz en de samenvloeiing van de rivieren Rijn en Moezel. Fort Ehrenbreitstein, het op een na grootste bewaard gebleven fort van Europa, werd in zijn huidige vorm gebouwd tussen 1817 en 1828. De oorsprong gaat terug tot het jaar 1000.
In het fort kun je tevens verschillende musea bezoeken, zoals een archeologiemuseum, een streekmuseum en fotografiemuseum. Tussendoor kun je even bijkomen in één van de cafés.

Schloss Stolzenfels
Wat je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Koblenz zijn de prachtige kastelen rondom de stad. Je ziet ze vaak vanaf de oevers van de rivier tussen al het groen in de heuvels uit steken. Slechts een paar minuten buiten het centrum vind je Schloss Stolzenfels dat rond de 14de eeuw werd gebouwd. Het werd na een bombardement in de 17de eeuw helemaal herbouwd en het lijkt wel uit een sprookjesboek te zijn weggelopen. Het is namelijk gebouwd in een neogotische stijl, maar dan wel de romantische variant. Alleen de wandeling er naar toe, via de prachtige tuinen, is al de moeite waard. Ga mee met een rondleiding, zodat je ook de pracht en praal binnenin het kasteel kunt bewonderen.

Hotel Hüttenmühle
Hüttenmühle 1,
Hillscheid, Duitsland
Kaart
Hüttenmühle 1, Hillscheid, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Hüttenmühle is een familiehotel gelegen in het schilderachtige Hillscheid, aan de poort van koblenz in het Westerwald. Het hotel is gelegen midden in de natuur, een ideale plek om helemaal tot rust wilt komen. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het landelijke restaurant kun je bij de openhaard genieten van wildgerechten, gemaakt van lokaal vlees en seizoensgebonden gerechten. De kamers zijn voorzien van een kleine kitchenette, een flatscreen-tv en een zitgedeelte. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Festung Ehrenbreitstein Koblenz

Bezienswaardigheden
Festung Ehrenbreitstein Koblenz

De Festung Ehrenbreitstein was één van de sterkste en machtigste vestingen van Europa uit de tijd na 1815. Nu biedt het onderdak aan musea, een filmarchief en aan een jeugdherberg.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Alte Burg Koblenz

Bezienswaardigheden
Burgstrasse 1

De Alte Burg is in de 13e eeuw gebouwd ter bescherming tegen opstanden van de burgerij. Je vind hier nu de stadsbibliotheek en het stadsarchief. Het gebouw hoort nu bij UNESCO.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro