Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de prachtige Noord-Italiaanse stad Turijn incl. vlucht

Best Western Hotel Crimea
Turijn, Piëmont, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
427,08
totaal: 874,11 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar het verrassende Turijn incl. vlucht

De stad van de Martini’s, Lavazza-koffie, Eataly én van Fiat; dan hebben we het natuurlijk over Turijn! Na Milaan is dit de grootste stad van Noord-Italië. De stad is misschien niet zo bekend als Rome of Milaan, maar heeft een geheel eigen charme. Turijn zit vol flair, met hier en daar enkele mooie paleizen, musea van wereldklasse, aangename parken, barokke architectuur en sfeervolle restaurantjes. Verder is Turijn bekend als de stad van voetbalclub Juventus én de familie Agnelli, oprichters van automerk Fiat. Ben je een shopaholic? Dan ben je in Turijn je hart ophalen. In de chique wijk Crocetta vind je veel Art Nouveau architectuur en een keur aan winkels, delicatessenzaken en een grote markt. Na deze stedentrip kan je geen genoeg meer krijgen van deze fantastische stad!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de prachtige Noord-Italiaanse stad Turijn incl. vlucht

Best Western Hotel Crimea
Turijn, Piëmont, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ook te boeken: inclusief ontbijt
  • Retourvlucht Turijn vanaf een luchthaven naar keuze
  • Hotel ligt vlakbij het treinstation
  • Tip: maak een historisch tramritje met tram 7 in stijl!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat je echt gezien moet hebben !

Bezoek het Fiat test-circuit, op het dak van het hotel!

Het testcircuit van Fiat in Lingotto zie je al vanaf een afstand op grote hoogte liggen. Ooit werden op het dak Fiatjes getest, nu kun je er winkelen, kunst bewonderen of films kijken. Hier werden de door Fiat geproduceerde wagens rechtstreeks van de productielijn 500m op het dak van de fabriek gereden om de auto's te controleren. In 1982 stopte de lopende band en stroomde de fabriek leeg. De beroemde Italiaanse architect Renzo Piano kreeg de opdracht om het gebouw weer een nieuwe functie te geven.

Duik in de Egiptische geschiedenis bij het Museo Egizio

Het Museo Egizio is een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad. Het museum neemt je mee op een tijdreis door bijna 6.000 jaar Egyptische geschiedenis. De verzameling is in 1630 begonnen, toen het eerste Egyptische werk werd gekocht. Sindsdien zijn de collecties steeds groter geworden. Als je het museum binnengaat, zul je gelijk grote sfinxen en sarcofagen van farao's tegenkomen. Maar daar blijft het zeker niet bij! Hier zijn ook mummies, 3 versies van het Egyptisch Dodenboek, een uit steen gehouwen tempel, schilderijen, koninklijke beeldhouwwerken, en een hele kamer vol Papyrusrollen te vinden. Voor de historische liefhebbers onder ons is het museum een geweldige plek om de ontdekkingsreis naar de tijd waarin farao's over Egypte regeerden te beginnen.

Wandel over Via Po en Via Roma

Via Po en Via Roma zijn twee van de meest populaire winkelstraten in Turijn, vol met locals die tot laat in de avond door de kleine boetiekjes snuffelen. De brede Via Roma loopt vanaf het treinstation Porta Nuova vai de Piazza San Carlo door tot aan het Palazzo Madama aan de Piazza Castello. Aan beide zijden van deze winkelstraat zorgen brede arcaden dat je hier in goed, en in slecht weer perfect kunt winkelen. Deze winkelstraten zijn al decennia lang het commerciële hart van Turijn. Of je nou graag winkelt bij de H&M, of toch liever de Guess winkel binnenloopt, alles is hier mogelijk.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Best Western Hotel Crimea
Via Mentana 3,
Turijn, Italië
Kaart
Via Mentana 3, Turijn, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in het Best Western Hotel, een gastvrij 3*-hotel in het centrum van Turijn. Gelegen op een ideale locatie met een fijne omgeving. Het hotel ligt op 15 minuten lopen van het centrum van Turijn. De kamers beschikken over een telefoon, minibar, airconditioning, tv, waterkoker en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Direct gelegen naast het treinstation.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
€15 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Kabelbaan Mottarone

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Mottarone

De kabelbaan brengt u in 20 min. naar de top van de Mottarone. De berg wordt beschouwd als een natuurlijk balkon door het 360° panoramisch uitzicht over de Povlakte naar de Alpen.

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Parco Villa Pallavicino

Natuur & Parken
Via Sempione Sud 8

In Stresa ligt het Parco della Villa Pallavicino, een Engels park met eeuwenoude bomen en bloemen (rozen, azalea's, rododendrons en magnolia's).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Gratis

Parkeren

€15 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00-20:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro