Stedentrips
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Verblijf in de diamantwijk van Antwerpen incl. ontbijt en extra's

Park Inn by Radisson Antwerp
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡️ Geniet van een 2- of 3-daagse stedentrip in de diamantwijk van Antwerpen incl. ontbijt en extra's

In de bekendste wijk van Antwerpen staat het Park Inn by Radisson Antwerp. De Diamantwijk, ook wel 'het Jeruzalem van het Noorden' genoemd, is het grootste handelscentrum voor diamanten ter wereld. Park Inn by Radisson Antwerp is de ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door deze bruisende stad. Het hotel ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station, ideaal voor treinreizigers dus!

Op het plein naast het hotel ligt de populaire Zoo van Antwerpen en om de hoek vind je de bekende Meir met grote winkelketens, kleine boetiekjes, chique winkels en vele restaurants en cafés. Hou je van kunst? Met 10 minuten rijden ben je bij het Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en met 20 minuten naar het MoMu lopen en de ontwikkeling van de Belgische mode bekijken. De tweede stad van België zal je betoveren met de prachtige architectuur en middeleeuwse bezienswaardigheden! Kortom, de ideale plek voor een fijne stedentrip in Antwerpen!

Stedentrips
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Verblijf in de diamantwijk van Antwerpen incl. ontbijt en extra's

Park Inn by Radisson Antwerp
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje in Radisson Blu Astrid Antwerp tussen 17.00 tot 23.30 uur (wijn, bier of frisdrank)
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief toegang tot het health center van Radisson Blu Astrid Antwerp
  • Verblijf in de Diamantenwijk van Antwerpen!
  • Hotel ligt naast het Centraal Station van Antwerpen
  • Hotel ligt 10 minuten rijden van het Koninklijke Academie voor Schone kunsten
  • Gelegen 20 minuten naar het MoMu
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Grote Markt of het Rubenshuis
Keep calm and visit Antwerp!

Toe aan een paar daagjes er tussenuit? Het ultieme vakantiegevoel krijg je in de historische stad Antwerpen! Je bent er zo en toch is het heel anders dan je eigen woonplaats of omgeving. De stad heeft de leukste plekjes om te vertoeven. Bestel een drankje op één van de vele terrassen, ga langs alle bijzondere bezienswaardigheden of shop bij de allerleukste boetiekjes. Zoals je dus al kunt lezen is het nooit saai. Wil je zoveel mogelijk van Antwerpen ontdekken in korte tijd? Dan zijn de thematische fietsroutes in de stad ideaal! Fiets langs verschillende plekjes, mooie panorama's en culturele hoogtepunten.

Een echte must-see!
Neem uitgebreid de tijd om cultuur te snuiven. Struin door de smalle straatjes van het historische Centrum van Antwerpen. Bewonder eeuwenoude huisjes met prachtige gevels, leuke boetieks en winkels. Op de grote markt vind je het pronkstuk van het plein: Het Stadhuis. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is de andere trekpleister van het oude centrum, een imposante gotische kathedraal met een toren van 123 meter hoog.

Oneindig shoppen!
Antwerpen is een van de beste steden ter wereld om te shoppen! Aan de Meir de beroemde winkelstraat van Antwerpen, vind je met name de bekende winkelketens. In de Schuttershofstraat, de Kammernstraat en de Korte Gasthuisstraat vind je de leukste boetieks van de stad.

Park Inn by Radisson Antwerp
Koningin Astridplein 14,
Antwerpen, België
Kaart
Koningin Astridplein 14, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Park Inn by Radisson Antwerp is gelegen in de diamantwijk van de stad, de thuishaven van 's werelds grootste diamantbedrijf. De wijk is rijk aan culturele bezienswaardigheden en op slechts 10 minuten rijden ligt Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Van dinsdag t/m zaterdag kun je in het restaurant van Radisson Blu terecht voor een diner. Voor ontspanning kun je terecht in het moderne fitnesscenter van het zusterhotel met o.a. een sauna, en zwembad. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Parkeergelegenheid nabij het hotel
Parkeerkosten
€ 19,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag in Radisson Blu

Parkeren

Parkeergelegenheid nabij het hotel

Parkeerkosten

€ 19,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro