Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf op een 4*-landgoed nabij Haarlem en Alkmaar incl. ontbijt

Hotel Heemskerk
Heemskerk, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
63,50
totaal: 149,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen op het landgoed van een 4*-hotel nabij Haarlem en Alkmaar incl. ontbijt

Ervaar de Noord-Hollandse gezelligheid vanuit het centraal gelegen Hotel Heemskerk. De lange oprijlaan geeft je een koninklijke entree in het landelijk gelegen pand, dicht tegen de Kennemerduinen die achter de prachtige bossen beginnen. Het centrum van Heemskerk telt veel horeca. Aan de Rijksstraatweg richting het eveneens gezellige Castricum vind je De Patatoloog voor frieten op niveau, in Café Lokaal tegenover de Sint-Laurentiuskerk drink je een speciaal biertje tussen de kunstenaars en muzikanten. Dit ligt allemaal op wandelafstand van je hotel. Ten westen van Heemskerk ligt het Noord-Hollands Duinreservaat, een prachtig natuurgebied met fiets- en wandelpaden. Na ongeveer 4 kilometer bereikt men het Heemskerkerstrand. Met de auto zijn Amsterdam, Alkmaar en Haarlem binnen een half uur te bereiken. Ook een bezoek aan De Beverwijkse Bazaar is zeer de moeite waard tijdens een verblijf in Hotel Heemskerk.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf op een 4*-landgoed nabij Haarlem en Alkmaar incl. ontbijt

Hotel Heemskerk
Heemskerk, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op een uniek Landgoed
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de receptie
  • Nabij Haarlem en Alkmaar (ca. 20 km)
  • Omringd door groen, met stad en strand binnen handbereik
  • Aan de rand van het Noord-Hollands duingebied
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek de omgeving per fiets!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Meer over Alkmaar...

De stad heeft een eeuwenoud centrum met mooie grachten en gezellige winkelstraten. Alkmaar staat niet voor niets al heel lang in de top 10 van de beste winkelsteden. Bewonder de talrijke (meer dan 400) monumenten, koopmanshuizen en hofjes of breng een bezoek aan het Stedelijk Museum Alkmaar, Biermuseum de Boom, het Beatles Museum of niet te missen: het Hollands Kaasmuseum! Bovendien liggen de kustplaatsen Bergen, Egmond en Schoorl op nog geen 10 kilometer afstand. Waai lekker uit op het strand en plof neer bij een van de strandtenten. Je kunt er ook voor kiezen om het Noord-Hollandse polderlandschap tijdens een fietstocht te verkennen of ga wandelen in het bos. Alkmaar en omgeving bieden voor ieder wat wils!

Meer over Haarlem...
Haarlem is één van die leuke steden met een sfeervolle, historische stadskern. Bezoek Haarlem en laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie. Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem. Ontdek hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien of wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Wil je de omgeving van Haarlem ontdekken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga naar het schilderachtige dorp Spaarndam of stap op de fiets en rij via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. Binnen no time sta je op het strand en kun je even lekker uitwaaien. Haarlem is de stad die álles heeft.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Heemskerk
Marquettelaan 34,
Heemskerk, Nederland
Kaart
Marquettelaan 34, Heemskerk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Heemskerk ligt op een 13de eeuws landgoed van 6 hectare tussen Heemskerk en de duinen. Met de auto en openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken en bovendien is er gratis parkeergelegenheid. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van een wandeling of een fietstocht. Vooral het nabijgelegen Noord-Hollands Duinreservaat is een aanrader. Bij de receptie zijn fietsen te huur.

Hotel Heemskerk biedt 65 luxe hotelkamers, alle voorzien van comfortabele bedden, een bureau, zitje, televisie, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast heeft elke kamer een eigen badkamer met toilet, inloopdouche of bad en haardroger. Kies je voor een comfort kamer, dan heb je een mooi uitzicht op de tuin- of parkzijde. Er zijn in dit hotel geen mindervalidenkamers voorhanden en er is geen lift, wel bevinden een aantal kamers zich op de begane grond.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro