Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-stedentrip naar de Hanzestad Gdańsk in Polen incl. vlucht

Scandic Gdańsk
Gdańsk, Pommeren, Polen bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
249,28
totaal: 535,25 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
3-, 4-, 5- of 6-daaagse stedentrip in een 4*-hotel naar de Hanzestad Gdańsk in Polen incl. vlucht

Ontdek de Hanzestad Gdańsk dat is gelegen in de regio Pommeren in Polen. Vanaf het 4*-Scandic Gdańsk heb je een uitstekende start voor jouw stedentrip. Je loopt namelijk al binnen 10 minuten in het de binnenstad. Gdańsk staat bekend om zijn kleurrijke en levendige omgeving met een breed scala aan geschiedenis. Zo vind je er oude panden en bezienswaardigheden, zoals een van de bekendste: de Mariakerk. De Mariakerk wordt ook wel het symbool van de stad genoemd met zijn 105 meter lengte en op sommige plaatsen 66 meter breedte. Verder heb je de Gouden Poort en Groene Poort, die aan beide kanten van de Langstraat te vinden zijn of bezoek je de kathedraal van Oliwa en het Park Oliwski. Buiten alle culturele bezienswaardigheden is een dagje shoppen hier ook zeker niet te missen. In de binnenstad vind je het Madison Shopping Center, het kleine winkelcentrum Grote molen of ga je naar de overdekte markt in de Hala Targowa. Sluit je dag af met een wandeling langs de haven met een heerlijke avondzon. Plof neer op een van de terrassen en geniet na van een prachtige dag in deze fascinerende stad.
Kort om: tijdens je verblijf in Gdańsk hoef jij je geen moment te vervelen!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-stedentrip naar de Hanzestad Gdańsk in Polen incl. vlucht

Scandic Gdańsk
Gdańsk, Pommeren, Polen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Gdańsk vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel gelegen op ca. 7 minuten loopafstand van de binnenstad
  • Tip: bezoek de Mariakerk
Tips voor jouw verblijf

Mariakerk
De Mariakerk vind je midden in de binnenstad van Gdańsk. Voluit gesproken is het de: Basiliek van St. Maria van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria. De kerk is een van de grootste bakstenen kerken van de hele wereld en een van de grootste godshuizen van Europa en dus zeker het bezoeken waard. In de kerk is maar liefst plaats voor zo'n 25.000 mensen. Ook heeft de kerk een uitkijkplatform met een hoogte van 78 meter die je kunt bereiken met een klim van 405 treden. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad heen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Scandic Gdańsk
Podwale Grodzkie 9,
Gdańsk, Polen
Kaart
Podwale Grodzkie 9, Gdańsk, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Scandic Gdańsk ligt in het hart van Gdansk, dicht bij de historische oude stad, en biedt prijsbewuste stadstoeristen de perfecte verblijfplaats. Het hotel is centraal gelegen, waardoor de binnenstad van de Hanzestad goed te bereiken is. Je kunt in het hotel plaats nemen in het restaurant of bij de bar. Ook kun je even al je energie er uitgooien in de fitnessruimte of juist het tegenovergestelde en even volledig tot rust komen in het wellnesscentrum. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeren is mogelijk tegen een toeslag.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
PLN 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Sauna
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Kolobrzeg

Steden
Kolobrzeg

Kolobrzeg is een aantrekkelijke bestemming dankzij de ligging aan zee tussen het strand, bossen en diverse meren. Kolobrzeg heeft ook nog eens uitstekende verbinding met andere landen zoals Zweden, Denemarken en Duitsland.

Themapark 'Dziki Zachód'

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Dziki Zachód

Niet ver van Kołobrzeg, in Zieleniewo, is de Western stad 'Dziki Zachód' gelegen. Hier vind je ook een mini dierentuin. Deze western stad is een leuke bestemming, vooral voor gezinnen, met paarden, dieren en shows.

Grzybowo

Steden
Grzybowo

Grzybowo ligt ten westen van het vakantieoord Kolobrzeg. Het is een leuk plaatsje met een prachtig strand, mooi kustgebied, uitgebreide duinen en bossen.

Pretpark Wieloryba

Kamieńska 1C

In pretpark Wieloryba komt het Piratenleven van vroeger weer helemaal tot leven: leer hoe de echte zee-piraten van weleer overleven en ga samen op zoek naar een verborgen schatkist!

Kosciol Sakramentek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rynek Nowego Miasta 2

In dit klooster werden vroeger meisjes opgevoed tot non. Het waren vooral meisjes uit een adellijke familie die hier terecht kwamen.

Stare Miasto

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Stare Miasto

In deze buurt vind je onder andere het historische marktplein. Hier kun je genieten van vele winkeltjes en cafés.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

PLN 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.06 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro