Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Mechelen, Antwerpen of Brussel incl. 4*-Van der Valk Hotel

Van der Valk hotel Mechelen
Mechelen, Antwerpen, België bekijk op kaart
2 of 3 dagen splinternieuw 4*-Van der Valk hotel tussen Antwerpen en Brussel

Verblijf 2 of 3 dagen in het splinternieuwe 4*-Van der Valk hotel Mechelen. Het hotel is gevestigd in een uniek pand met een historisch verhaal, midden in de bruisende stad Mechelen en tussen de steden Brussel (34 km), Leuven (25 km) en Antwerpen (25 km). Dit is de ideale uitvalbasis om de leukste kerstmarkten te ontdekken! Voorafgaand aan kerst zijn de winkelstraten en etalages mooi versierd met gezellige kerstverlichting. Geniet op de kerstmarkten zelf van lekkere hapjes, gezellige kraampjes en niet te vergeten de heerlijke glühwein!

Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Mechelen, Antwerpen of Brussel incl. 4*-Van der Valk Hotel

Van der Valk hotel Mechelen
Mechelen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 23,00 p.p.p.d.
  • Hotel bevindt zich op 15 min. lopen van de Grote Markt
  • Bezoek de kerstmarkten van Mechelen, Brussel (34 km) of Antwerpen! (25 km)
  • Kerstmarkten vinden plaats vanaf eind november t/m begin januari
  • Geniet van de prachtig versierde steden!
Kerstmarkten Mechelen. Antwerpen en Brussel

Kerstmarkt Mechelen
Net als in veel andere Belgische steden wordt er ook in Mechelen aan het eind van het jaar een kerstmarkt gehouden. Deze winterse markt staat opgesteld op de Grote markt, waar het dankzij de historische panden, de Sint-Romboutskathedraal en het Stadhuis een prachtig decor heeft gekregen.

De kerstmarkt in Mechelen vindt vaak plaats van begin t/m eind december

Kerstmarkt Antwerpen
Het centrum van Antwerpen wordt omgetoverd in een grote kerstmarkt. Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu!

De kerstmarkten vinden plaats vanaf vrijdag 9 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023

Kerstmarkt Brussel

De kerstmarkt van Brussel is de langste van het land. Langs een parcours vanaf de Grote Markt via de Beurs, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt tot aan het De Brouckèreplein en de Munt baadt de hoofdstad in een mix van licht en magie. Je vindt keuze genoeg voor kerstcadeautjes in de bijna 300 chalets overal verspreid.

De exacte data van de kerstmarkt zijn momenteel nog niet bekend. Maar deze vindt vaak plaats vanaf eind november t/m begin januari.

Van der Valk hotel Mechelen
1 Rode-Kruisplein,,
Mechelen, België
Kaart
1 Rode-Kruisplein,, Mechelen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Van der Valk Hotel Mechelen is een luxe hotel dat in augustus 2019 geopend. De accommodatie heeft een restaurant, een 24-uursreceptie, roomservice en gratis WiFi in alle ruimtes. De luxe en moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een badkamer met douche, een toilet, een flatscreen-tv, telefoon, comfortabele kingsize bedden, een bureau, een föhn, handdoeken en airconditioning. Het hotel bevindt zich op 15 minuten lopen naar de Grote Markt van Mechelen. Het hotel is bovendien de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen Centrum (25 km), Leuven Centrum (25 km) en Brussel Centrum (34 km).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de buurt van het hotel
Parkeerkosten
€ 10,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Kazerne Dossin

Musea
Goswin De Stassartstraat 153

Het museum gaat in op de vervolging van Joden en zigeuners in België. Kazerne Dossin heeft het niet enkel over de ‘Belgische casus’ maar is ook een museum over massageweld.

Het Hof van Busleyden

Bezienswaardigheden
Frederik De Merodestraat 65

Het Hof van Busleyden doet tegenwoordig dienst als een museum. Behalve een Stedelijk Museum is er in het bouwwerk ook een beiaardschool gevestigd.

De Brusselpoort

Bezienswaardigheden
Van Benedenlaan 4

De Brusselpoort is de enige overgebleven stadspoort die Mechelen nog kent. De poort stamt uit de 13e eeuw en was onderdeel van de stadsmuren die je vroeger rondom Mechelen aantrof.

Pajottenland

Natuur & Parken
Pajottenland

In dit natuurgebied beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Verken het gebied met de vele fiets- en wandelroutes.

Het Atomium

Bezienswaardigheden
Atomiumlaan

Het Atomium, symbool van Brussel en België, is een internationale toeristische trekpleister. Dit unieke staaltje architectuur is de meest populaire attractie van Brussel.

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

In de buurt van het hotel

Parkeerkosten

€ 10,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro