Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar San Sebastian incl. 4*-centrum hotel en vlucht.

Hotel Distrito Oeste
San Sebastian, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
306,54
totaal: 645,53 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar San Sebastian incl. 4*-hotel in het centrum en vlucht

Hotel Distrito Oeste straalt rust uit. De lichte en ruime kamers hebben allemaal een mooi uitzicht op de natuur. Het hotel is zo bedacht en ontworpen dat alles comfortabel, praktisch en gemakkelijk is. Het hotel ligt in San Sebastian, in de wijk Lorea. Vanaf hier kun je gemakkelijk het centrum en de historische binnenstad bereiken met het openbaar vervoer. Pak de bus en je staat ongeveer een kwartier later in het bruisende centrum van de stad. Wandel door de oude historische straatjes, hier vind je tal van sfeervolle restaurants en bars. Ga hier 's avonds naartoe voor pintxos en een drankje. Breng ook zeker een bezoek aan de nabijgelegen stad Bilbao, met een hoop historische bouwwerken en bezienswaardigheden. Onder andere de imposante Santiago Kathedraal is zeker een bezoek waard. Deze kathedraal ligt op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Als liefhebber van kunst en cultuur zijn er diverse musea die een bezoek waard zijn. Uiteraard mag je het Guggenheim museum Bilbao niet missen. Het moderne kunstmuseum is gevestigd in een uniek gebouw dat aan de buitenkant bekleed is met titanium. De kunstcollectie is verdeeld over 20 galerijen, dus neem je tijd om dit museum te bezoeken. Het Museo de Bellas Artes is ook een interessant museum. Wist je dat je het centrum van Bilbao goed kunt ontdekken per fiets? Huur zelf een fiets of ga mee op een interessante fietstocht onder begeleiding van een gids.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar San Sebastian incl. 4*-centrum hotel en vlucht.

Hotel Distrito Oeste
San Sebastian, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 6 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bilbao vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak kennis met de Baskische cultuur en proef de welbekende pintxos!
Top 5 leukste dingen om te doen in San Sebastian:
  1. Bewonder de stad vanaf de Monte Igueldo
  2. Leer over de geschiedenis van San Sebastián in de Torreón del Monte Igueldo
  3. Klim naar het uitzichtpunt op de Monte Urgull
  4. Wandel door het historische centrum
  5. Bezoek de drie stadsstranden van San Sebastián: Playa de Ondaretta, Playa La Concha en Playa Zurriola
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Distrito Oeste
Zarautz Kalea, 82,
San Sebastian, Spanje
Kaart
Zarautz Kalea, 82, San Sebastian, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Distrito Oeste is een hotel dat is ontworpen en gemaakt om alles comfortabel, praktisch en gemakkelijk te maken. Het Hotel Distrito Oeste bevindt zich op ca. 3 kilometer van het stadscentrum van San Sebastian, waardoor alle bezienswaardigheden goed te bereiken zijn. Het hotel is gevestigd in de woonwijk Lorea, een rustige en veilige omgeving met parkeerplaatsen en zeer goed gelegen in San Sebastian. Het hotel biedt kamers met airconditioning, een bureau, een waterkoker, een minibar, een kluisje, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche, toilet, grati toiletartikelen en een föhn. Sommige kamers zijn voorzien van een keuken met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast. Het strand La Concha ligt op 1,2 km van Hotel Distrito Oeste, en het strand van Santa Clara Island bevindt zich op 1,7 km afstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Biarritz

Steden, Stranden
Biarritz

De bruisende badplaats Biarritz is een populaire kustplaats in Frankrijk. Mede dankzij de fraaie baai en het mooie strand. Wandel over de boulevard en strijk neer op een van de gezellige terrasjes.

Kathedraal van Bayonne

Bezienswaardigheden
15 Rue Des Prébendes

Deze rooms-katholieke gotische kathedraal was vroeger van de bisschop van Bayonne. Tegenwoordig is het de kathedraal van de bisschop van Bayonne.

Markt 'Les Halles'

Eten en drinken
Quai Du Commandant Roquebert

In Bayonne is een grote overdekte markt te vinden, beter bekend als 'Les Halles'. Hier vindt u de lekkerste dingen als kruiden, diversen verse vis en vlees en natuurlijk de smaakvolle ham.

Museum Bonnat

Musea
5 Rue Jacques Laffitte

In dit museum zijn veel werken van de schilder Leon Bonnat tentoon gesteld. Ook de botanische tuinen van Bayonne zijn erg interessant.

Vitoria

Steden, Bezienswaardigheden
Vitoria

Bezoek in Vitoria de gotische Kathedraal van Santa María en de prachtige neo-gotische Nieuwe kathedraal (Catredral Nueva).

Plaza Nueva

Bezienswaardigheden
Plaza Nueva

Onder de bogen aan het monumentale plein ‘Plaza Nueva’ zijn verschillende restaurants, winkels en barretjes al dan niet met terrassen te vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro