Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in hartje centrum Belfast incl. vlucht

Holiday Inn Belfast, an IHG Hotel
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
418,76
totaal: 869,97 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel midden in het centrum van Belfast incl. ontbijt

Bij het Holiday Inn Belfast ontdek je deze indrukwekkende Ierse stad op je eigen tempo. Word wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en ontspan daarna met een kop Starbucks-koffie in de lounge van het hotel. Na een dag in de stad bestel je een koel biertje in de bar. Het restaurant serveert hamburgers, pizza's en andere smakelijke en eenvoudige gerechten in een ontspannen sfeer. Kinderen verblijven en eten altijd gratis. Holiday Inn Belfast heeft een centrale ligging, dichtbij belangrijke openbaar vervoersverbindingen. Neem zeker een kijkje bij het Titanic Belfast. Dit imposante gebouw met museum is geplaatst op de plek waar de beroemde Titanic ooit uit de dokken kwam. De voorzijde van het gebouw is net zo hoog als de Titanic, waardoor je een goed beeld krijgt van de afmetingen van het schip. Crumlin Road Gaol is een andere interessante bezienswaardigheid. Maak een rondleiding door deze historische gevangenis, waar sinds de opening diverse bekende historische figuren hebben gezeten, waaronder vrijheidsstrijder Éamon de Valera.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in hartje centrum Belfast incl. vlucht

Holiday Inn Belfast, an IHG Hotel
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief retourvlucht Belfast vanaf een luchthaven naar keuze
  • Hotel gelegen midden in het centrum
  • Ook te boeken inclusief uitgebreid ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem een kijkje bij de originele opname locatie van Game of Thrones!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Top 5 leukste dingen om te doen in Bordeaux:
  1. Drink een Guiness!
  2. Ga op een Game of Thrones-tour
  3. Bezoek Titanic Belfast
  4. Ga mee op een Black Cab Tour
  5. Neem een kijkje bij Crumlin Road Gaol
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holiday Inn Belfast, an IHG Hotel
40 Hope Street,
Belfast, Verenigd Koninkrijk
Kaart
40 Hope Street, Belfast, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel in het centrum van Belfast heeft een stijlvolle open lobby, overal gratis wifi, een 24-uurs To Go Café, bar met Starbucks en een fitnessruimte. Het Holiday Inn Belfast City Centre hotel ligt op 5 minuten lopen van het stadhuis van Belfast en op een minuut lopen van het treinstation Great Victoria Street. Het levendige winkelcentrum Victoria Square is vlakbij. Alle kamers hebben een eigen badkamer, een flatscreen-tv, een pocketveringmatras, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Holiday Inn biedt de perfecte plek om te eten, drinken, werken, ontmoeten, ontspannen, socializen en plezier te hebben. Ga naar de stijlvolle bar en medialounge voor een Starbucks-koffie of een lokaal biertje en geniet van de comfortabele stoelen, spelletjes, tijdschriften en TV.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
10

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Belfast

Bezienswaardigheden
Donegall Square N

Het stadhuis van Belfast is het prachtige middelpunt van de stad. Je kunt simpelweg niet om het indrukwekkende gebouw mee. De binnenkant is echter ook de moeite, met bijzondere kunst en tentoonstellingen. Je kunt ‘s middags om 2 en 3 uur meer met een rondleiding door het stadhuis. Het enige wat je hoeft te doen is een kwartiertje voor de start van de tour aanwezig te zijn en jezelf in te schrijven.

St. George’s Market

Eten en drinken
St George's Market, East Bridge St

Smulpapen opgelet! Denk namelijk maar niet dat Noord-Ierland saai is op culinair gebied. In tegendeel. Noord-Ierland staat bekend om haar uitmuntende vis, schelpdieren, oesters, kazen, whiskey en nog veel meer lekkernijen. Op vrijdag en zaterdag proef je het beste van Noord-Ierland in de St. George’s Market, waar lokale producenten hun lekkers komen verkopen. Je loopt vanaf het stadhuis van Belfast binnen enkele minuten naar St. George’s Market.

Titanic Belfast

Musea
1 Olympic Way, Queen's Road

Tijdens een stedentrip Belfast mag je een bezoek aan het Titanic Belfast absoluut niet missen. Het is zo veel meer dan een museum, want tijdens je bezoek aan het Titanic Belfast kom je niet alleen alles te weten over het beroemde schip en haar dramatische einde, maar ook alles over Belfast en hoe de stad en de maatschappij er uit zag .

Dublin Docklands

Wijken
North Dock

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is het nieuwste ‘hip and happening’ gebied van de stad.

Millennium Spire

Bezienswaardigheden
O'connell Street Upper

De Spire of Dublin, ook wel de 'Monument of Light' genoemd, is een 120 meter hoog kunstwerk. Het werk was bedoeld ter ere van het millennium in 2000.

General Post Office

Bezienswaardigheden, Cultuur
O’Connell St Lower

Het postkantoor in O’Connell Street is waarschijnlijk het meest indrukwekkende monument van de stad Dublin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

10

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro