Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de sfeervolle stad Oslo vanuit een designhotel in het centrum incl. vlucht!

Hotel Verdandi Oslo
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
230,55
totaal: 493,55 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de sfeervolle stad Oslo vanuit een designhotel in het centrum incl. vlucht!

Hotel Vendani ligt op vijf minuten wandelen van het theater en de populairste winkelstraat van Oslo, Noorwegen. Nabij het hotel vind je diverse restaurants, bars en brasseries. Het hotel heeft een moderne en strakke inrichting. In de bar/lounge geniet je ‘s ochtends van een uitgebreid ontbijt, ’s avonds kom je hier op adem met een drankje. In Oslo is namelijk meer dan genoeg te beleven! Maak een stadswandeling of scheur door de stad met een e-scooter. Maak een cruise over Oslofjord of ontdek de natuurgebieden tijdens een wandeling. Ook het Sognsvann Lake is een absolute aanrader als je het natuurschoon van Noorwegen wilt bewonderen. Liefhebbers van cultuur en historie brengen een bezoek aan de musea in de stad. Zo vind je in Oslo onder andere het Vikingschiphuis Museum, het Museum van Noorse Poolexpedities en het Noors Volksmuseum. Tot slot kent de stad diverse parken – zoals Vigeland Park en Frogner Park - waar je lekker kunt wandelen en picknicken. Wedden dat je je hier wel vermaakt tijdens een citytrip of korte vakantie?

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de sfeervolle stad Oslo vanuit een designhotel in het centrum incl. vlucht!

Hotel Verdandi Oslo
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Oslo vanaf luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: schaf een lokale kortingskaart aan! (Oslo Pass)
Deze bezienswaardigheden moet je gezien hebben!
  1. Het Museumeiland bezoeken is een absolute must
  2. Wandel door de Oslose Frognerparken
  3. Maak een boottocht over het water in Oslo
  4. Het Oslose Koninklijke Paleis bezoeken
  5. Het Operahuis in Oslo bewonderen
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Verdandi Oslo
Tordenskiolds gate 6b,
Oslo, Noorwegen
Kaart
Tordenskiolds gate 6b, Oslo, Noorwegen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Verdandi Oslo is centraal gelegen in het centrum van Oslo. De winkelstraten, toeristische attracties, restaurants en de drukte van het stadsleven ligt op een steenworp afstand van het hotel. Dit stadshotel is daarmee de ideale accommodatie voor gasten die van een bruisende stedentrip in Oslo willen genieten. Ook het Centraal Station van Oslo ligt niet ver van het hotel. De kamers zijn allemaal voorzien van Wi-Fi, TV, telefoon, kluisje en bureau. De badkamer is voorzien van een douche/bad, een toilet en een föhn. Bovendien zijn alle kamers rookvrij. Voor de gasten van dit hotel wordt er dagelijks voor een uitgebreid ontbijtbuffet gezorgd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Het nationale Theater

Bezienswaardigheden
Johanne Dybwads Plass 1

In de prachtige omgeving van gebouwen als het koninklijke paleis, het stortinget en het station bevindt zich het vooraanstaande nationale theater van Noorwegen.

Akershus

Bezienswaardigheden, Musea
Akershus Festning,

Akershus is een middeleeuws fort en kasteel dat werd gebouwd in opdracht van koning Haakon V om de hoofdstad te beschermen. Je kunt verschillende kamers en een museum bezoeken.

Koninklijk paleis van Oslo

Bezienswaardigheden
Slottsplassen 1

Het koninklijk Paleis in Oslo werd gebouwd in de eerste helft van de 18e eeuw als Noorse woonplaats van Zweeds-Noorse koning Karel III Johan en wordt momenteel gebruikt door de huidige Noorse koning.

Oslo

Steden
Bernt Ankers Gate 4

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en telt ca. 647.676 inwoners, gelegen aan de Oslofjord. Populaire hotspots in deze stad zijn het Akershus en het Koninklijke Paleis van Oslo.

The Norwegian National Opera & Ballet

Recreatie en spellen, Theater & concerten
Kirsten Flagstads Pl

Prachtig gebouw met echte scandinavische look. Veel hout, licht en glas. Tip! Bezoek één van de prachtige balletvoorstellingen

Vigeland Park

Natuur & Parken
Nobels Gate 32

In het Frogner Park staan meer dan 200 beelden van de kunstenaar Gustav Vigeland. Het zijn allemaal naakte figuren die de levenscyclus van de mens uitbeelden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro