Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-Stedentrip Londen incl. vlucht, ontbijt en Londen City Cruise

Holiday Inn London Bloomsbury
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 730,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de wereldstad Londen incl. 4*-hotel, vlucht, ontbijt en Londen City Cruise

De bruisende wereldstad Londen! Daar moet je een keer geweest zijn. Je bent er al met ca. één uurtje vliegen. Londen is veelzijdig, cultureel en verveelt nooit! De zwarte taxi's, de rode dubbeldekkerbussen en de vele pubs kenmerken de stad. Het is niet voor niets super populair. Of je nu een echte foodie of shopliefhebber bent, Londen heeft letterlijk alles. Bezoek de Tower Bridge, Londen Eye, Buckingham Palace en de Big Ben. Naast de vele bezienswaardigheden die je in Londen ziet heeft de stad nog veel meer te bieden. Victoria Palace is dé broadway van Londen en is echt een bezoek waard, ook als je geen musical liefhebber bent. Ga ook langs Camden Town en voel je een echte local. Hier kun je terecht voor heerlijke streetfood gerechten, maar je kunt hier ook shoppen als de beste bij de kleine winkeltjes en marktkraampjes. Ook in Oxford Street kan je goed shoppen. Een stedentrip naar Londen hoort op iedere bucketlist thuis!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-Stedentrip Londen incl. vlucht, ontbijt en Londen City Cruise

Holiday Inn London Bloomsbury
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Londen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks full English Breakfast
  • Inclusief 24 uurs hop-on-hop-off pas waarmee je o.a. een cruise over de Theems kunt maken
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Tower Bridge of de Big Ben
Informatie Londen City Cruise

In dit arrangement zit een Londen City Cruise over de Theems en een 24 uurs hop-on-hop-off pas.

Informatie bus
Met de pas voor de bus kan je bij 2 busroutes opstappen, de gele en blauwe route. Er zijn 30 haltes langs verschillende bezienswaardigheden van Londen. Er is een audiogids beschikbaar waardoor je ook de feitjes over Londen leert kennen. De bussen rijden elke dag van maandag tot en met zondag. De eerste bus vertrek om 08:30 uur en de laatste doordeweeks om 18:00 uur en in het weekend om 19:00 uur. Op de gele route komt er elke 10-15 minuten een bus langs de halte en op de blauwe route is dit 20 minuten. Je staat dus nooit heel lang te wachten! Een ideale gelegenheid om de hele stad te ontdekken.

Informatie cruise
Met de cruise ervaar je de stad vanaf het water zoals je het niet vanaf land kan meemaken. De cruise start bij de Westminster pier of bij de Tower of London pier. De boot vaart over de Theems in één richting naar het centrum van Londen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Holiday Inn London Bloomsbury
Coram Street,
Londen, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Coram Street, Londen, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Middenin het centrum van Londen, bij Russell Square, ligt het viersterren hotel Holiday Inn London Bloomsbury. Het heeft een restaurant, uitstekende vergadering faciliteiten en gratis Wi-Fi. Met een kleine 5 minuten wandelen ben je bij een bushalte of het metrostation van Russell Square. Enkele belangrijke bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel zoals het British Museum. Het ontbijt wordt geserveerd in het Junction Restaurant. Er is ook een bar waar je kan genieten van een kopje koffie of een biertje. In een andere bar kan je live sport kijken of een pub maaltijd bestellen. Hier kan je ook buiten op het terras zitten. Verder is er een fitnesscentrum aanwezig. De kamer beschikt over een televisie, kluisje en eigen badkamer met bad en/of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 28,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

National Gallery

Musea
Londen Wc2N

De National Gallery heeft hoofdzakelijk West-Europese schilderkunst hangen van grote meesters uit de geschiedenis.

Piccadilly Circus

Bezienswaardigheden, Nachtleven
Piccadilly Circus

Opvallende neonreclames op het Picadilly Circus zorgen voor een bijzondere sfeer die u zeker niet mag missen.

Londen

Steden
Londen

Londen is een wereldstad met vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, The London Eye, de Westminster Abbey, de grote warenhuizen, rode dubbeldekkers en de zwarte taxi's.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 28,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro