Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische stad Belgrado vanuit een luxe 5*-hotel in het centrum incl. vlucht!

Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
278,78
totaal: 595,37 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de historische stad Belgrado vanuit een luxe 5*-hotel in het centrum incl. vlucht!

Beleef Belgrado vanuit een heerlijk luxe uitvalsbasis en boek je overnachting bij Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade. Dit moderne hotel heeft een spa met een zwembad van 25 meter waar je ontspannen baantjes zwemt, een lobbybar en een schitterend dakrestaurant. De spa beschikt onder meer over een sauna, stoombad, hot tub, fitnessruimte en een ontspanningsruimte. Wat wil je nog meer? De hotelkamers zelf zijn onder meer voorzien van een minibar en modern ingericht. Als je een hapje wilt eten maar geen zin hebt om je kamer te verlaten, kan je gebruikmaken van de roomservice. Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade heeft een zeer centrale ligging. Zo wandel je op je gemak naar parlementsgebouw en de Marcuskerk. Ook ga je eenvoudig een dagje shoppen. De leuke winkels in de bruisende Knez Mihailova-straat liggen op slechts 15 minuten wandelen. Breng ook zeker een bezoek aan het historische fort Kalemegdan en wandel door de unieke bohemienwijk Skadarlija. Belgrado is de hoofdstad en grootste stad van Servië, waardoor hier gigantisch veel te beleven valt.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische stad Belgrado vanuit een luxe 5*-hotel in het centrum incl. vlucht!

Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Belgrado vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 5*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: slenter door de smalle straatjes van Zenum
Dit zijn de hoogtepunten van Belgrado:

1. Ga dansen in splavs, de drijvende clubs!
Tijdens jou bezoek aan Belgrado moet je zeker een bezoekje brengen aan splavs! Dit zijn drijvende clubs op de wateren van de Donau. Hier waan je je echt onder de locals! Het is ook een van de redenen dat het uitgaansleven van Belgrado uitgeroepen is tot de beste uitgaansstad van Europa.

2. Proef de sfeer van de stad op de lokale markten
De inwoners van Belgrado zijn dol op markten en daar kan jij tijdens je bezoek aan Belgrado goed van profiteren! Want hoe leer je een cultuur beter kennen dan door een middagje te shoppen op lokale markten, dan tussen de locals en lokale specialiteiten? Aanraders zijn onder andere de Bajloni market, Kalenić market en de Zelani Venac market. Dit is ook een goede plek om souvenirs te shoppen!

3. Ontspan in het Kalemegdan Park
Precies op de plek waar de Sava en Donau samen komen vind je het Fort van Belgrado. Officieel heet dit fort het Fort van Kalemegdan, vernoemd naar het park dat je rondom het gebouw vindt. Het park is een fijne plek om even te ontspannen tijdens lange wandeldagen in de Servische stad. In de zomer worden er ook nog eens leuke festivals georganiseerd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel, Belgrade
Bulevar kralja Aleksandra 69,
Belgrado, Servië
Kaart
Bulevar kralja Aleksandra 69, Belgrado, Servië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Metropol Palace, a Luxury Collection Hote is een luxe 5*-hotel gelegen in het zakendistrict van Belgrado. Voor een middagje winkelen kun je bij Knez Mihailova Straat en Rajiceva Shopping Center heerlijk rondstruinen, terwijl natuurliefhebbers juist bij Tasmajdan-park en Jardin Botanique hun hart kunnen ophalen. De kamers van het hotel zijn ruim en beschikken onder andere over een flatscreen-tv, airconditioning, minibar, bureau en een eigen badkamer met verwarmde handdoek rekken en regendouches. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, train in de fitnessruimte of genieten van de eigen spa met bubbelbad, sauna en stoombaden. Het moderne restaurant serveert regionale en internationale gerechten in een gezellige maar verfijnde setting. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
15
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

De citadel van Belgrado

Bezienswaardigheden
Tadeuša Košćuška 8-12

Het 2000 jaar oude Belgrado Fort (Citadel van Belgrado) ligt midden in het Kalemegdan Park. Vanaf het uitkijkpunt heb je prachtig uitzicht over de rivieren Donau en Sava. In het fort is een museum ingericht waar je meer leert over de geschiedenis van Belgrado

Belgrado

Steden
Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića

De stad zelf bestaat al meer dan 2000 jaar en is al meer dan 600 jaar de hoofdstad van Servië. Het kent dan ook een rijke geschiedenis en dit zie je terug in het straatbeeld. Belgrado heeft dan ook veel historische gebouwen en parken waardoor de stad een heuse attractie is hedendaags.

Oude stadscentrum

Bezienswaardigheden
Milenka Vesnića 2

Het historische centrum van Belgrado ligt tegen het Kalemegdan Park aan, met in het hart de straat Knez Mihailova. Overdag kun je hier prima winkelen, 's avonds is het een geliefd uitgaansgebied. Op het centrale plein van de stad, de Trg Republike, vind je onder andere het standbeeld van vorst Michaël Obreovic III en het Nationale Theater.

Sarajevo

Steden
Hiseto

Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina. Ook wel het Jeruzalem van Europa. Er leven hier namelijk superveel verschillende religies bij elkaar. Loop door het fascinerende centrum, het oude centrum van de stad zit vol leuke winkels.

Mostar

Steden
Stari Most

Mostar is een grote stad in Bosnië en Herzegovina. Het is de grootste en belangrijkste stad van Herzegovina. Mostar is vooral bekend door de oude brug op de UNESCO werelderfgoedlijst en staat voor veel mensen symbool voor de vernielingen die tijdens de Bosnische Burgeroorlog zijn gepleegd.

Siófok

Bezienswaardigheden, Steden, Musea, Eten en drinken, Cultuur
Bajcsy-Zsilinszky U. 143

Siófok is de meest bekende badplaats en één van de grootste steden aan het Balatonmeer. Siofok is het centrum van het toerisme.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

15

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.34 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro