Cruises
dagen

Luxe cruise langs Denemarken, Noorwegen en Duitsland o.b.v. volpension

Costa Firenze - afvaart Kopenhagen
Kopenhagen - Cruise Terminal, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
8-daagse luxe cruise langs Denemarken, Noorwegen en Duitsland o.b.v. volpension

Geniet van een 8-daagse Luxe cruise langs Denemarken, Noorwegen en Duitsland! Je vliegt eerst van Amsterdam naar Kopenhagen, hier ga je aan boord van de Costa Firenze. Aan boord ervaart je de sfeer van de beroemde kunststad Florence; van de typische Florentijnse kunstwerken door het hele schip. Aan boord van de Costa Firenze valt er genoeg te ontdekken! Kinderen kunnen genieten van het Aqua Park met een glijbaan en waterpartijen, en een Adventure Park. En 's avonds, voordat je gaat dineren, geniet je van een zonsondergang over de zee vanuit de Fashion Bar, genietend van een aperitief met loungemuziek en de zonsondergang met elke dag een ander uitzicht. Tijdens je cruise zal je langs de prachtige plekken zoals Hellesylt en de Geiranger fjorden, Flam, Stavanger, Kiel en dan eindigt je reis weer in Kopenhagen. Maak kennis met de verschillende culturen en ontdek de diverse historische plekken in deze fantastische steden.

Cruises
dagen

Luxe cruise langs Denemarken, Noorwegen en Duitsland o.b.v. volpension

Costa Firenze - afvaart Kopenhagen
Kopenhagen - Cruise Terminal, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Kopenhagen vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomst Kopenhagen
Het schip vertrekt vandaag om 18.00 uur uit de haven van Kopenhagen

Vandaag gaat dan eindelijk je luxe cruisereis beginnen! Je vliegt vanaf Asmterdam Schiphol Airport naar Kopenhagen. Je reist op eigen gelegenheid naar de haven van Kopenhagen. Zorg dat je op tijd bent! Het schip vertrekt om 18.00 uur. Hierna stap je binnen in je hut, waar jij de komende tijd heerlijk zal slapen en kunt genieten van het nodige comfort. Het schip is mega, dus ga zeker op pad om zoveel mogelijk van het schip te ontdekken. Je kunt vanavond terecht bij de bars of daag elkaar uit voor een potje minigolf.

Dag 2: op zee
Om bij al deze fantastische bestemmingen te komen, breng je vandaag aan boord van het schip door. Een fantastische gelegenheid om eens echt goed te bekijken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult je ogen uitkijken! Maak gebruik van één van de restaurants of geniet van een cocktail aan de bar. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Kortom; je zult je deze dagen zeker niet gaan vervelen!

Dag 3: Hellesylt + Geiranger
Vandaag kom je aan in Hellesylt, gelegen in een zijarm van de daadwerkelijke Geirangerfjord. Er zijn drie bezienswaardigheden in het dorp. Allereerst is er een waterval, de Hellesyltfossen die te voet bereikbaar is. Daarnaast is de kerk een kleine bezienswaardigheid en een kunstmuseum Peer Gynt Galleriet. Het cruiseschip ligt hier van 9.00 uur tot 11.00 uur. Daarna vaar je door richting Geiranger fjord. Dit is één van de smalste en indrukwekkende fjorden. Het Geirangerfjord is ‘slechts’ een 15 kilometer lange arm van het enorme Storfjord. Opvallend door de enorme rotswand met prachtige watervallen waaronder de twee meest bekende: "The Seven Sisters" en de "Veil of the Bride". Je kunt dit fjord op diverse manieren beleven en de hele middag de tijd om de omgeving te ontdekken! Maak een wandeling via diverse wandelpaden op de oevers, als ook op groter hoogte met weidse uitzichten over het fjord. Ook een goede manier om dit fjord te ontdekken is per boot, waarbij je langs alle watervallen vaart. Wil je graag iets actiefs doen? Ga dan kajakken!

Dag 4: Flåm
Vandaag komt het schip om 10.00 uur aan in Flåm, om 18.00 uur vertrekt het schip

Vandaag kom je aan in Flåm, één van de populairste plaatsjes in het zuiden van Noorwegen. Flåm bevindt zich in de regio Fjord Noorwegen en ligt aan de Aurlandsfjord, een zijarm van de Sognefjord, de diepste fjord ter wereld. In de omgeving is genoeg te doen! Maak een rit met de trein over de Flåmsbana. dit is een 20 kilometer lang traject met een stijging van 865,5 meter. Het is één van de steilste ter wereld en breng je naar de top van Myrdal. Onderweg geniet je de prachtige natuur! Of breng een bezoek aan de watervallen. De bekendste waterval is de Kjosfossen. Hou je van wat meer avontuur? De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten.

Dag 5: Stavanger
Vandaag komt het schip aan om 12.00 uur in Stravanger en vertrekt weer om 21.00 uur

Stavanger, de culinaire hoofdstad van Noorwegen. Wandel door het centrum en bewonder de oude houten huisjes, die overigens nog steeds bewoond worden. Je vindt er vele hippe winkeltjes, leuke restaurantjes en algehele gezellige sfeer. Breng een bezoek aan het Norsk Oljemuseum, het Blikkenmuseum of Gamle Stavanger. Wil je het graag wat hoger opzoeken? Breng dan een bezoek aan de Preikestolen, de Preekstoel. Vaar met de boot vanuit Stavanger naar het Lyseford en wandel vanaf daar in ongeveer 4 uur de 8 kilometer lange route naar de top op 604 meter boven het Lysefjord. Bewonder get spectaculaire weidse uitzicht en de weerspiegeling van de rotsen in het fjord!

Dag 6: op zee

Vandaag vaar je een dag op zee. Maar je hoeft je geen moment te vervelen! Je kunt vandaag gebruik maken van de vele faciliteiten op het schip. Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in het Wellnesscentrum, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Fascinosa. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Firenze zijn er 7 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

Dag 7: Kiel
Vandaag komt het schip om 08.00 uur aan in Kiel, het schip vertrek weer om 20.00 uur

Hamburg, op slechts 90 kilometer afstand met de auto of trein van de haven van Kiel, is een van de meest kosmopolitische steden van Duitsland. Het karakter van de stad wordt bepaald door de indrukwekkende rivier de Elbe, die langs stijlvolle woonwijken stroomt op weg naar de Noordzee. De stad wordt vaak Duitslands “Poort naar de wereld” genoemd, vanwege het feit dat het de grootste commerciële haven van het land is. Hamburg biedt een maritieme sfeer en alle gezelligheid die ermee gepaard gaat. De stad heeft sinds de heerschappij van Karel de Grote schepen gelanceerd, maar was ook betrokken bij de lancering van de muzikale carrière van The Beatles, die in verschillende gelegenheden in de stad speelden voor ze in 1962 hun tweede single, Please Please Me, uitbrachten en beroemd werden.

Dag 8: aankomst Kopenhagen
Het schip komt om 10.00 uur aan in de haven van Kopenhagen

Helaas zit vandaag je fantastische reis er alweer op. Je reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Kopenhagen, vanwaar je terug vliegt naar huis.

Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Afvaarten en bestemmingen
Op onderstaande data zal de volgorde van de cruisereis iets anders zijn dan omschreven. Er worden echter wel dezelfde bestemmingen aangedaan, maar in een andere route volgorde:

Kopenhagen - op zee - Hellesylt & Geiranger - Bergen - Stavanger - op zee - Kiel - Kopenhagen:
12-08-2023
02-09-2023

Kopenhagen - op zee - Hellesylt & Geiranger - Haugesand - Stavanger - op zee - Kiel - Kopenhagen:
26-08-2023

Kopenhagen - op zee - Hellesylt & Geiranger - Maloy - Stavanger - op zee - Kiel - Kopenhagen:
19-08-2023

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Firenze - afvaart Kopenhagen
Oceankaj, Containervej 9,
Kopenhagen - Cruise Terminal, Denemarken
Kaart
Oceankaj, Containervej 9, Kopenhagen - Cruise Terminal, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Costa Firenze is één van de nieuwe cruiseschepen van Costa Cruises en heeft haar naam te danken aan de historische stad Florence (Italië). Dit is met goede reden, gezien de Renaissance-achtige stijl wat tot in de kleinste hoekjes van het schip is terug te vinden. De hutten bieden een comfortabele en ontspannen uitstraling. Dankzij de harmonieuze sfeer en de aandacht voor elk detail kan je perfect tot rust komen van een drukke of juist ontspannen dag. De badkamers zijn ruim ingericht om je van zo veel mogelijk comfort te voorzien. Aan boord van de Costa Firenze heb je de keuze uit 7 bars waar je kan genieten van een heerlijk drankje. Dineren kan je in één van de maar liefst 13 restaurants met veel verschillende keukens. Zo biedt het hoofdrestaurant je de keuze uit zowel Italiaanse als internationale gerechten. Costa Firenze is voorzien van 2 zwembaden, een promenade, een theater en een rozentuin. Daarnaast zijn er nog diverse lounges. Costa Firenze zal je een onvergetelijke tijd bezorgen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • Sportveld
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Solarium
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Service charge (o.a. fooien) ca. € 77,00 per persoon

Let op:

  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.
  • De derde en vierde persoon zijn altijd op aanvraag.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter wordt het wel sterk aangeraden om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 22,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons service center.
  • Optioneel bij te boeken (op aanvraag) drankenpakket

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op: https://www.costacruises.com/cruising-soon/safety-above-all.html

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro