Autovakanties
dagen

Ontdek het bergachtige gebied in hartje Duitsland: De Harz incl. ontbijt

Waldhotel Am Ilsestein
Ilsenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in de adembenemende natuur van de Harz incl. ontbijt

Waldhotel Am Ilsestein, direct aan het nationale park gelegen is het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie in de Harz. De ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes en andere leuke buiten activiteiten en dat te midden van bloeiende bergweiden, kristalheldere meertjes, beekjes en groene bossen. Geniet van de rust en de zuivere Harzlucht. Wil je er een dag op uit? Breng dan een bezoek aan één van de omliggende steden. Ontspan bij terugkomst in het hotel in het zwembad of kom tot rust in de heerlijke sauna. Wist je dat er vanuit het hotel verschillende begeleide wandeltochten worden georganiseerd? Waar wacht je nog op..?

Autovakanties
dagen

Ontdek het bergachtige gebied in hartje Duitsland: De Harz incl. ontbijt

Waldhotel Am Ilsestein
Ilsenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken: incl. dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • Gratis gebruik van het openbaar vervoer in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tips in de omgeving

Wandelen in Harz
Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen in het Harzgebergte. Maak een korte wandeling door de bossen of een sportieve uitdaging naar de top van Brocken met een hoogte van maar liefst 1.141 de hoogste berg in het noorden van Duitsland (30km). Harz kent maar liefst 8000 km aan wandelroutes en dat maakt van Harz een echt wandelparadijs! Geniet van korte of lange afstanden, uitdagende of gemakkelijke routes of wandelroutes speciaal voor kinderen. Alles is mogelijk!

Met de stroomtrein door het Harzgebergte
Meerdere keren per dag rijden er stoomtreinen over de mooiste routes door het Harzgebergte. De Brockenbaan gaat helemaal tot aan de top van de hoge berg Brocken en vertrekt vanaf Wernigerode (40km). De Harzquerbahn vertrek vanuit Drei Anne Hohne (29km) naar Nordhausen en de Selketelbahn vertrek vanuit het mooie stadje Quedlinburg (63km) en brengt je in 2 uur naar Eisfelder Talmuhle. Je rijd door prachtige natuur en met mooie vergezichten. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Mijnen in Harz
Een van de bekendste bezienswaardigheden in Harz is de Rammelberg. De regio van Harz is rijk geworden door de mijnbouw, in de omgeving waren vele mijnen met o.a. erts, zilver, koper en zink. Er zijn verschillende mogelijkheden qua tours die je kunt boeken onder begeleiding van een gids. Maak bijv. een wandeltour of een met een treintje en kom van alles te weten hoe het er vroeger aan toe ging in de mijnen.

Waldhotel Am Ilsestein
Ilsetal 9,
Ilsenburg, Duitsland
Kaart
Ilsetal 9, Ilsenburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bezoek het Waldhotel en je vakantie kan beginnen! De kamers in het hotel beschikken over een tv, telefoon, WiFi en een badkamer met douche en toilet. Ook beschikt het hotel over een sauna en een infraroodcabine waar je even heerlijk kunt ontspannen. Fietshuur is enkel beschikbaar in de zomer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Keizerlijk Paleis Goslar

Bezienswaardigheden, Musea
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Blankenburg

Steden, Musea
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Kranichsee

Outdooractiviteiten
Parkstraße 4

Een groot meer in de buurt van Gosnar. Rustige locatie, een uniek stukje Duitsland. Geschikt om te wandelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Belangrijke informatie

Let op:
Het zwembad is gesloten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro