Stedentrips
3, 4 of 5 dagen

Beleef de zonnige stad Cannes vanuit een 4*-hotel nabij het strand incl. vlucht!

Nehô Suites Cannes Croisette
Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Beleef in 3, 4 of 5 dagen de zonnige stad Cannes vanuit een 4*-hotel nabij het strand incl. vlucht!

Ben jij op zoek naar een combinatie van een stedentrip en een strandvakantie? Dan ben je in Cannes aan het juiste adres! In het oude stadscentrum wandel je door smalle straatjes, langs de gekleurde huisjes en over de gezellige Boulevard de la Croisette. Met 300 dagen zon per jaar is de Zuid-Franse kust sowieso een aanrader! Leg je handdoek uit op een van de strandbedden en werk aan je kleurtje. Geniet van de Franse cuisine bij een van de vele gezellige restaurants, of ga toch voor een verkoelend drankje op de terrassen van de vele cafés. Ben je op zoek naar iets actiefs? Naast zwemmen kun je hier perfect hiken, speel een spelletje petanque, of huur een bootje en ga op avontuur op het water! Dit klinkt toch als een heerlijke stedentrip?

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen

Beleef de zonnige stad Cannes vanuit een 4*-hotel nabij het strand incl. vlucht!

Nehô Suites Cannes Croisette
Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Nice vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Ook te boeken inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Nice!
Top 5 bezienswaardigheden in Cannes:

1. Slenter over Boulevard de la Croisette
Tijdens jouw bezoek aan Cannes kan een wandeling over de bekende Boulevard de la Croisette niet ontbreken. Deze boulevard is wel 2 kilometer lang, en loopt langs de kustlijn van Cannes. Je wandelt hier langs verschillende kledingwinkels, dure restaurants, palmbomen, en vele beroemde hotels. Op een zonnige dag is het heerlijk om langs de zandstranden en door de jachthaven te wandelen. In de haven vind je prachtige zeilschepen, maar ook luxe jachten. Wandel hier dus zeker langs, en kijk je ogen uit!

2. Breng een bezoek aan het onderwatermuseum van Cannes
Wil jij tijdens je stedentrip in Cannes iets heel unieks beleven? Breng dan een bezoek aan het allereerste onderwatermuseum van Frankrijk! Dit onderwatermuseum vind je bij het eiland Sainte-Marguerite, en hier zijn verschillende beelden onder water te ontdekken. Deze 6 beelden zijn ontworpen door kunstenaar Jason deCaires Taylor, en zijn te vinden op een diepte van 3 tot 5 meter. Een bezoek is volledig gratis, je hoeft alleen zelf een snorkel mee te brengen!

3. Neem een kijkje bij het Palais du Festivals
Het Palais du Festivals is gelegen aan Boulevard de la Croisette. Dit congresgebouw straalt een en al luxe uit, en is daarmee ook de perfecte locatie voor het wereldberoemde Film Festival van Cannes. Tijdens dit festival staat heel Cannes in het teken van sterren, films en acteurs. Ga ook zeker eens een kijkje nemen voor het gebouw, daar bevindt zich namelijk het beroemde plein wat betegeld is met handafdrukken van verschillende beroemde sterren. Dit is dus zeker een must-see!

4. Ga een dagje ontspannen aan de stranden van Cannes
Tijdens jouw vakantie naar Cannes kan een dagje aan het strand natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heeft Cannes een aantal stranden waar je uit kunt kiezen, en de meest populaire stranden liggen vlak bij La Croisette Boulevard. Tijdens het seizoen staan er strandstoelen en parasols op het strand waar je voor een klein bedrag gebruik van kunt maken. Er zijn een aantal stranden waar je altijd gratis op mag, en dat zijn Plage du Midi en Plage Gazagnaire.

Extra tip: breng een bezoek aan Nice
Tijdens jouw bezoek aan Cannes kun je goed een uitstapje maken naar Nice, beiden gelegen aan de Côte d'Azur. Binnen een halfuur ben je in Nice, en kun je gaan genieten van deze zomerse stad. Wandel over de Promenade des Anglais, beklim het fort Colline du Chateau, of ontspan is het stadspark Promenade du Paillon. Maar dat is natuurlijk niet alles! In de stad vind je gezellige winkelstraten, vele musea en historische bezienswaardigheden. Het bezoeken van deze stad is dus zeker een bezoekje waard!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nehô Suites Cannes Croisette
Rue Latour Maubourg 12,
Cannes, Frankrijk
Kaart
Rue Latour Maubourg 12, Cannes, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Nehô Suites Cannes Croisette Hotel is een 4 sterren hotel, gelegen in het centrum van Cannes. Het hotel ligt nabij het strand en de beroemde Croisette, wat zich perfect leent voor een duik in het blauwe water of een wandeling over de boulevard. Zwem je liever in een zwembad, is dit ook zeker geen probleem. Het hotel beschikt namelijk over een verwarmd buitenbad. Als je dorst hebt gekregen, kun je een verfrissend drankje gaan halen bij de zwembadbar. Ben je op zoek naar nog meer ontspanning? Breng dan zeker een bezoek aan het wellness centrum met een sauna, hammam en massages. De luxe kamers van het Nehô Suites Cannes Croisette Hotel zijn ingericht voor het ultieme comfort. De kamers beschikken ieders over een comfortabel bed en airconditioning. Op basis van in welke kamer je verblijft, heb je uitzicht op de stad of het zwembad met een ingericht terras. De badkamers beschikken over een bad en/of douche en toilet. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet aangeboden, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24/7

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro