Minicruise
dagen

Minicruise naar Kristiansand in Noorwegen

Minicruise Kristiansand
Emden, Oost-Friesland, Duitsland bekijk op kaart
3-daagse minicruise naar de hoofdstad van Zuid-Noorwegen Kristiansand (ook te boeken incl. ontbijt en/of diner)

Stap aan boord van MS Romantika en beleef een ontspannen, onvergetelijke overtocht over de Noordzee naar Zuid-Noorwegen. Noorwegen is bij uitstek het land om vrijheid te ervaren, te genieten van de prachtige natuur en helemaal tot rust te komen. Je vaart naar het pittoreske havenstadje Kristiansand, ook wel de hoofdstad van Zuid-Noorwegen. Kristiansand staat onder andere bekend om het oude stadsdeel, de haven en de witte stranden. In deze bruisende stad is genoeg te doen, van het wandelen in de natuur, het ontdekken van kunst en cultuur en het proeven van lokale delicatessen.

Minicruise
dagen

Minicruise naar Kristiansand in Noorwegen

Minicruise Kristiansand
Emden, Oost-Friesland, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze van Emden naar Kristiansand o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks ontbijt of halfpension
  • Ontdek de veelzijdige havenstad Kristiansand
  • Gratis upgrade van een 2-persoons binnenhut naar een 2-persoons buitenhut! (vanaf oktober)
  • Een unieke manier van reizen d.m.v. een cruiseferry
  • UNIEK! Minicruise naar Noorwegen!
  • Tip: bezoek de vismarkt, Fiskebrygga, en eet dagverse vis
Hoe ziet de cruise eruit?

Dag 1: vertrek vanuit Emden, Duitsland
De cruiseferry zal om 17.00 uur de haven verlaten (vanaf 15.30 kun je inchecken)

Vandaag gaat je cruise beginnen vanuit Emden naar het zuiden van Noorwegen, Kristiansand. Je zal de avond en nacht op de cruiseferry doorbrengen. Gelukkig is er genoeg te doen. Bezoek een show in het theater of ga uitgebreid tafelen in één van de restaurants.

Dag 2: Kristiansand, Noorwegen
De cruiseferry zal om 10.45 uur aankomen in Kristiansand en om 17.00 uur de haven verlaten

Rond 11.15 uur kun je het schip verlaten om de stad te gaan verkennen. Kristiansand is een gemoedelijk stadje in Noorwegen. Het is niet groot, waardoor je alles gemakkelijk te voet kan bezoeken. Het oude stadsgedeelte Posebyen is het hart van Kristiansand. Hier vind je de grootste verzameling charmante houten huisjes die typisch voor Zuid-Noorwegen zijn. Maak een wandeling langs het prachtige witte zandstrand Bystranda of bezoek het indrukwekkende theater- en concertgebouw in het Kilden Performing Arts Centre. Wil je graag de coole, urban vibe ontdekken? In de straten vind je een uitgebreid aanbod aan streetart! Je zult gigantische muurschilderingen zien, maar ook subtielere kunst. Weten waar de locals uithangen? Ga dan naar de haven van Fiskebrygga. Strijk neer op een terrasje en geniet van een lekkere delicatesse of van dagverse vissoorten. Baneheia is een verborgen parel. Je vindt hier het Ravnedalen-park, een paradijs met kleine meertjes en een plantenjungle. Er is zoveel te beleven in Kristiansand, dat je bijna tijd tekort komt. Tussen 15.30 en 16.00 uur kun je weer inchecken voor je terugreis.

Dag 3: aankomst in Emden, Duitsland
De cruiseferry zal om 10.15 uur aankomen in Emden

In de ochtend vaar je Emden binnen en zit je minicruise er helaas weer op.

Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Minicruise Kristiansand
Nesselander Strasse,
Emden, Duitsland
Kaart
Nesselander Strasse, Emden, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een overtocht met Holland Norway Lines is een comfortabel begin van de reis. Het avontuur begint aan boord van de MS Romantika. Stap aan boord en beleef een ontspannen, onvergetelijke overtocht over de Noordzee. De MS Romantika heeft plaats voor 1500 passagiers. Om comfort te garanderen is iedere passagier verzekerd van een privéhut voor de nacht. Geniet van het uitzicht op het dek, beleef een van onze shows in het theater (Starlight Palace) of kom uitgebreid tafelen in een van de restaurants.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Speelkamer
  • Disco / Nightclub
  • Live entertainment
  • Lift
  • Buffetrestaurant
  • A la carte restaurant
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De upgrade van de buitenhut is al in deze prijs verwerkt, dus kies daarom in het boekingsproces voor de buitenhut. Wanneer je een binnenhut aanklikt, zul je ook in een binnenhut verblijven.
  • Het is verplicht om in Kristiansand van boord te gaan.
  • Deze reis is non refundable. Het is NIET mogelijk om je boeking nog, kosteloos, te annuleren of te wijzigen zodra je van ons de bevestiging van je boeking hebt ontvangen.
  • Geef je naam op die op je paspoort staat.
  • Alle passagiers moeten bij het instappen een geldig paspoort of nationaal identiteitsbewijs hebben.

Parkeren: Parkeren in Emden:
Het is mogelijk om je auto te parkeren op het parkeerterrein van AG Ems. Alle Holland Norway Lines passagiers kunnen parkeren op loopafstand van de terminal bij P2 (ca. 400 meter lopen), P3 (ca. 400 meter) en P4 (ca. 800meter) Let op: op je parkeerkomt komt alleen P4 te staan, maar is dus ook geldig voor P2 en P3 o.b.v. beschikbaarheid). Het is niet mogelijk om een parkeerkaart te kopen via Holland Norway Lines, maar je kunt de parkeerkaart vooraf boeken via https://hnl-parking.ag-ems.de/parking. Vergeet je geboekte parkeerticket niet thuis uit te printen zodat je deze op het dashboard van uw auto kunt leggen! Het is ook mogelijk om ter plekke een parkeerkaart te kopen aan de kassa, deze is gelegen aan de ingang van P1.

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro