Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

4*-Designhotel in shopstad Genk nabij Maastricht

Carbon Hotel – Different Hotels
Genk, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
46,-
totaal: 120,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen 4*-designhotel in hartje Genk nabij Maastricht incl. optioneel ontbijt

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het 4*-Carbon Hotel – Different Hotels, gelegen midden in het centrum van shopstad Genk en dichtbij Domein Kattevennen, een van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen met vele mooie wandel- en fietsroutes. Ontdek per Vespa de historische mijnsites, ga culinair genieten in de multiculturele Vennestraat of ga een lekker dagje shoppen in Maastricht of bij Maasmechelen Village, waar je met de VIP-pas in vele boetieks nog eens 10% extra korting krijgt!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

4*-Designhotel in shopstad Genk nabij Maastricht

Carbon Hotel – Different Hotels
Genk, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen midden in het centrum van Genk
  • Tip: ga ook een dagje naar Maastricht of Hasselt
Carbon Hotel – Different Hotels
Europalaan 38,
Genk, België
Kaart
Europalaan 38, Genk, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Carbon Hotel – Different Hotels is gelegen midden in het centrum van Genk. Alle stijlvolle kamers van het hotel beschikken standaard over een televisie, telefoon, kluisje, minibar, koffiezetapparaat en een eigen badkamer met douche, föhn en toilet. Begin de dag met een ontbijt, neem een lichte lunch en geniet ’s avonds van gerechten uit de streek. In de exclusieve wijn- en champagnebar drink je aan het eind van de dag nog een drankje. Tevens beschikt het hotel over een luxe wellness center, Carbon Sense City Spa. Hier geniet je tegen betaling van diverse sauna's, een Turks stoombad, belevingsdouche of kan je helemaal tot rust komen in de snooze room. Ook kun je een massage of behandeling bijboeken en je laten maquilleren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,50 p.d. bij Qpark Stadsplein
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Multiculinair genieten in de Vennestraat

Tours & activiteiten
Vennestraat

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt.

C-Mine Expeditie

Tours & activiteiten
Evence Coppéelaan 91

beleef de mijn op een nieuwe manier! Geniet van een interactief parcours onder de grond, een reis door de voormalige steenkoolmijnsite van Winterslag.

Thor Park

Bezienswaardigheden
Thor Park

Thor Park is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk.

LABIOMISTA

Musea
Marcel Habetslaan 50

LABIOMISTA is een evoluerend kunstwerk dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit.

Bokrijk

Steden
Bokrijk

Bokrijk, dat is elke keer anders. Ontdek het Openluchtmuseum, de historische huizen, de kunst van ambacht en zelfs de Sixties!

Nationaal Park Hoge Kempen

Natuur & Parken
Nationaal Park Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Hasselt

Steden
Hasselt

In deze levendige stad kunnen de smaakpapillen goed aan het werk gezet worden. De gezellige straten in de binnenstad hebben meer dan voldoende te bieden als het gaat om gezellige restaurants, cafés en terrassen. Mensen die graag wat cultuur willen snuiven komen hier ook prima aan hun trekken.

Alden Biesen

Bezienswaardigheden
Kasteelstraat 6

Kasteeldomein Alden Biesen is indrukwekkend om te zien. Met een prachtige tuin en park kijk je je ogen uit. Je kunt het kasteel met of zonder gids bezoeken.

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op! De VIPpas Maasmechelen Village is niet geldig in de sper- of solden periode.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,50 p.d. bij Qpark Stadsplein

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro