Stedentrips
dagen

Verblijf in een 4*-hotel nabij Amsterdam

Corendon Village Amsterdam
Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een centraal gelegen 4*-hotel in nabij Amsterdam

Er even lekker tussenuit en verblijven in het 4*-Corendon Village Amsterdam, hoe lekker is dat! Het hotel is zeer centraal gelegen, waardoor jij tijdens je verblijf alle kanten op kunt. Zo kun je het veelzijdige centrum van Amsterdam bezoeken, Het Amsterdamse Bos ingaan met een prachtige natuurrijk omgeving of maak jij een wandeling over het strand in Zandvoort. 's Avonds duik je nog even het wellnesscentrum in en kun je volledig ontspannen en geniet je na van je dag in het centrum, de natuur of op het strand. Kortom: tijdens jouw verblijf in Badhoevedorp hoef jij je geen moment te vervelen.

Stedentrips
dagen

Verblijf in een 4*-hotel nabij Amsterdam

Corendon Village Amsterdam
Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een centraal gelegen 4*-hotel
  • Tip: bezoek de stad Amsterdam
Tips voor jouw verblijf

Ontdek Amsterdam per fiets
Huur een fiets en ontdek de stad op een super relaxte manier. Fiets als een Amsterdammer door de drukke stad of lekker rustig door het rustige Vondelpark en stop bij mooie plekjes aan de grachten.

Het Anne Frankhuis
Dit is het achterhuis waarin de familie leefde. Het is nu één van de meest populaire musea in Amsterdam. Je vindt het museum aan de Prinsengracht, middenin het centrum van de stad. Een bezoekje aan het achterhuis geeft je een blik in haar leven. Het is heel intens, maar vooral een bijzondere en leerrijke ervaring over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kortom, een bezienswaardigheid in Amsterdam die je niet mag missen.

Maak een mooie strandwandeling
Het strand van Zandvoort is maar liefst negen kilometer lang, dus je kunt iedere dag lange wandelingen maken over het strand of de boulevard. Loop van het drukke naar het rustige gedeelte en plof hier en daar neer op het zand. Neem wat te drinken mee of zoek wat verkoeling in de zee. Onderweg kom je veel kitesurfers tegen en je ziet langzaam het publiek op het strand veranderen. Vooral tijdens zonsondergang is het een feestje een mooie strandwandeling te maken!

Het Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos is gelegen in Amstelveen en biedt een prachtig natuurgebied met verschillende recreatieve mogelijkheden. Het bos kent eindeloze wandelpaden, fietspaden en routes voor ruiters. Tijdens de warme zomerdagen neem je een duik in een van de zwemvijvers.
Met zo'n 1.000 hectare is er genoeg ruimte om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de adembenemende natuur.

Corendon Village Amsterdam
Schipholweg 275,
Badhoevedorp, Nederland
Kaart
Schipholweg 275, Badhoevedorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een zeer centrale locatie vind je het Corendon Village Amsterdam in het dorp Badhoevedorp. Het is een 4*-hotel die over alle faciliteiten beschikt wat jij nodig hebt voor een gerust verblijf. Denk hierbij aan een restaurant, bar en wellnesscentrum om even helemaal tot rust te komen.

Dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of de airport shuttleservice van het hotel sta je al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel. Hier vind je enkele winkels, waaronder twee supermarkten en een drogisterij. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Korenmolen de Leeuw

Bezienswaardigheden
Zijdstraat 28

Korenmolen de Leeuw is al meer dan 150 jaar gevestigd in Aalsmeer.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.05% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro