Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip Thessaloniki incl. vlucht en 5*-hotel met zwembad

Lazart Hotel, Trademark Collection by Wyndham
Thessaloniki, Centraal-Macedonië, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
289,-
totaal: 630,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Ga 3, 4 of 5 dagen op stedentrip naar het historische Thessaloniki incl. vlucht en 5*-hotel met zwembad

Thessaloniki is een prachtige oude havenstad en het kleinere zusje van Athene. De stad kent veel historie en heeft daardoor veel bezienswaardigheden, zoals Church of Agia Sofie, Church of Agios Nikolaos Ophanos, Ataturk Museum en White Tower of Thessaloniki. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de vele historische kenmerken heeft Thessaloniki ook een modern en hip karakter. Houd je van lekker eten en drinken? Dan is Thessaloniki een waar walhalla voor jou. De stad zit bomvol met goede restaurants, cafés en bars. Vooral Ladadika is een hotspot voor culinaire hoogstandjes. In het vijfsterrenhotel waar je verblijft kan je bijkomen na een actieve dag door de stad. Ontspan bij de poolbar of neem een frisse duik in het zwembad. Alles kan, niks moet!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip Thessaloniki incl. vlucht en 5*-hotel met zwembad

Lazart Hotel, Trademark Collection by Wyndham
Thessaloniki, Centraal-Macedonië, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een luxe 5*-hotel met zwembad nabij het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga shoppen in de meest populaire winkelstraat in de wijk Ladadika
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezichtig De Witte Toren
Deze indrukwekkende toren werd in de 15e eeuw pas gebouwd. De Witte toren is een tijdje een gevangenis voor zwaar gedetineerden geweest. In de toren kan je een tentoonstelling bezoeken, deze gaat over de stad Thessaloniki en over de geschiedenis hiervan. Een leuke tip; bij de Witte Toren lift een Reggae boot. Vaar gezellig mee en krijg vanaf het water een mooi uitzicht over Thessaloniki.

Wandelen op de Boulevard
De boulevard is een bekende en populaire plek. Je loopt hier langs de zee, het Nikis-Plein en de witte toren. Tijdens deze wandeling kom je ook langs vele café's en bars waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Je kan dit te voet doen maar wat ook erg leuk is om dit met een paardenkoets te doen! Tip: ga hier s'avonds heen en geniet van een zonsondergang met de Olympus op de achtergrond.

Aristotelis Plein
Wanneer je in westelijke richting loopt langs de boulevard komt op een gegeven moment het grote Aristoteles plein in zicht. Op dit plein zijn vele leuke terrassen en restaurants te vinden. Dit plein wordt in de zomer druk bezocht door bewoners en toeristen. Het is het meest bezochte plein van Thessaloniki.

Ladadika
Als je vanuit het Aristoteles plein nog iets verder in westelijke richting gaat kom je uit bij de gezellige buurt Ladadika. Als je graag wilt eten in een traditioneel restaurant dan ben je hier op de juiste plek. Die vind je hier in overvloed. Het is een prachtig wandelgebied en je vindt hier de meeste populaire winkelstraat van Thessaloniki.

De Modiano-markt bezoeken
Vanuit Ladadika ga je in noordelijke richting en dan zie je na een paar minuten een overdekte markt. Het is een markt waar etenswaren worden verkocht zoals; vlees, vis en fruit. Dit is één van de meest traditionele markten van Thessaloniki.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Lazart Hotel, Trademark Collection by Wyndham
Kolokotroni 16,
Thessaloniki, Griekenland
Kaart
Kolokotroni 16, Thessaloniki, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vijfsterren Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham biedt een luxe verblijf op een bevoorrechte plek in Thessaloniki, op ca. 3 km van het hart van de stad. Kunst en comfort gaan op magische wijze samen in dit hotel met een uniek ontwerp en decor. Het hotel heeft een buitenzwembad met ligstoelen en een poolbar. Tevens heeft het meerdere restaurants en bar. Hier worden voornamelijk Griekse gerechten geserveerd met internationale invloeden. Alle kamers zijn ruim, geluiddicht en licht, modern en volledig functioneel ingericht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Thessaloniki

Steden
Thessaloniki

In het noorden van Griekenland ligt Thessaloniki. Thessaloniki staat bekend om de historie en dat blijkt ook wel aan het aantal monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan maar liefst vijftien historische monumenten op de lijst.

Nea Potidea

Steden, Eten en drinken
Nea Potidea

Nea Potidea, ook wel de poorten van Kassandra genoemd, is een kustplaatsje. Hier is het gelijknamige kanaal dat de gold van Kassandra met de golf van Thermaikos verbindt.

Veria

Steden
Patriarchou Ioakim

Veria ligt aan de oostelijke uitlopers van de berg Vermio. Het is een moderne stad met grote pleinen, traditionele huizen en veel Byzantijnse kerken. Veria is een historische stad met een rijke cultuur en ligt in het midden van een prachtige natuurlijke omgeving.

Enipeas watervallen

Natuur & Parken
Litochoro

De Enipea watervallen liggen in het nationaal park Olympos en is de grootste waterval in dit gebied. De waterval is meer dan 10 meter hoog en heeft een klein meertje gecreëerd aan de voet.

Afitos

Wijken
Afitos

Afitos of Athios is bekend als het balkon van Chalkidiki door de hogere ligging en een prachtig uitzicht op Toroneos Baai. Het dorp zelf is erg sfeervol met authentieke huizen.

Nikiti

Steden
Neakitou

Nikiti is een drukbezocht toeristisch stadje aan de westkust van Sithonia. Aan de haven van Nikiti leggen dagelijks vissersbootjes en jachten aan en er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 10.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro