Fly & Drive
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive langs de Costa de Valencia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Valencia en de kust
Alicante, Alicante, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
629,-
totaal: 1290,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse fly & drive langs de Costa de Valencia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Met deze fly & drive vlieg je naar Alicante en begint je reis. Je rijdt langs de Costa Blanca naar de mooiste plekken en plaatsen aan de kust. Tijdens je reis verblijf je in verschillende hotels in diverse steden die allemaal voorzien zijn van de faciliteiten die jij nodig hebt voor een gerust verblijf. Tijdens je reis bezoek je de steden als Alicante, Dénia, Valencia, Albacete en Murcia . Alle steden zijn uniek en hebben hun eigen verhaal. Tussen een bezoek aan de steden door rij je langs de kust of door de prachtige landschappen. Ook deze momenten zijn wonderbaarlijk met prachtige uitzichten.

Fly & Drive
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive langs de Costa de Valencia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Valencia en de kust
Alicante, Alicante, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Alicante vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Verblijf in verschillende 3*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontdek de steden aan de Costa Blanca
  • Tip: huur een fiets in Valencia en ontdek de stad
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst in Alicante
Je verblijft de komende nacht bij Albahia Alicante (of vergelijkbaar) in Alicante incl. ontbijt

Vandaag vlieg je naar de stad Alicante. Op het vliegveld staat de huurauto voor je klaar en maak jij de eerste kilometers naar het hotel waar je zult verblijven. Afhankelijk van je vluchttijden kun je het centrum induiken en de stad verkennen.

Dag 2: Alicante - Dénia (ca. 91 km)
Je verblijft de komende nacht bij Hotel Costa Blanca (of vergelijkbaar) in Dénia incl. ontbijt

Ten noorden van Alicante vind je het pittoreske stadje Dénia. Je rijdt van Alicante een prachtige kustroute, waardoor een tussenstop zeker geen straf is. Vanaf hier kun je de prachtige plekken spotten en even genieten van de prachtige omgeving. Niet alleen onderweg, maar ook in de stad zelf vind je de hotspots. Zo zijn er verschillende baaien en brede stranden waar jij even volledig kunt uitrusten en kunt genieten. Ook is het mogelijk om in het vissersdorp cultuur te snuiven. Zo heb je het Kasteel van Dénia dat is gebouwd in de 11e en 12e eeuw, in islamitische stijl. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht over de stad.

Dag 3: Dénia - Valencia (ca. 106 km)
Je verblijft de komende nacht bij Ilunion Aqua (of vergelijkbaar) in Valencia incl. ontbijt

Vandaag kom je aan in Valencia, de stad die gezegend is met prachtige zandstranden. Het drukst bezochte strand is Las Arenas. Wil je de stad verkennen en ontdekken? Dan biedt Valencia je tal van mooie bezienswaardigheden. De stad staat bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Hierdoor is het zeker een aanrader om een fiets te huren. De wijk El Carmen is één van de oudste en mooiste wijken van Valencia. De kronkelige straten en de vele prachtige gebouwen geven je het gevoel in een openluchtmuseum te lopen. Hier vind je ook veel ‘Street art’. Prachtige beschilderde huizen en flats zorgen ervoor dat deze oude wijk een heel eigentijds karakter krijgt. Deze wijk is tevens de plaats om wat te gaan eten, drinken of uit te gaan. De bekendste uitgaansstraat van El Carmen is Calle Caballeros!

Dag 4: Valencia - Albacete (ca. 188 km)
Je verblijft de komende nacht bij Hotel Universidad (of vergelijkbaar) in Albacete incl. ontbijt

Albacete is de stad waar jij je vandaag zult vertoeven. De moderne stad is gelegen in het binnenland van Spanje. Het zou misschien niet de eerste stad zijn waar jij aan denkt om te bezoeken, maar toch zeker de moeite waard. In de oude bovenstad staat de gotische kathedraal die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf. Verder heb je het plein Plaza del Altozana, dat is gelegen in het hart van het centrum. Wil jij gewoon even lekker door de stad struinen en winkelen? Dan is de Passage de Lodare een echte aanrader.

Dag 5: Albacete - Murcia (ca. 150 km)
Je verblijft de komende nacht bij Albahia Alicante (of vergelijkbaar) in Alicante incl. ontbijt

Murcia heeft een rijke historie en is gelegen in een prachtige levendige omgeving. De Segura rivier split de stad in twee delen, maar in beide delen kun je het historische centrum van de stad terugvinden. Hier vind je onder andere prachtige pleinen en de oude gebouwen die goed bewaard zijn gebleven, zoals de kathedraal van Murcia. Tijdens de opbouw van de stad werd er een hoge verdedigingsmuur gebouwd van wel 15 meter hoog. Toen de stad groter en belangrijker werd, kreeg het ook 95 torens. Dit is dus de must-see voor de historische liefhebber! Ben jij meer op zoek naar een winkelstraat? Eenmaal aangekomen in het nieuwe centrum kun je eigenlijk alle kanten op. Voor een dagje lekker shoppen zit je hier meteen goed. Een mooi stadspark wat vlakbij ligt is de tuin van de Malecón. Hier kun je heerlijk wandelen en even ontsnappen aan de drukte.

Dag 6: terugreis

Vandaag reis je in ca. 1 uur terug naar Alicante. Afhankelijk van je vluchttijd heb je nog de mogelijkheid om Alicante verder te ontdekken en verkennen.

Let op:

  • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Alicante, 1 nacht Dénia, 2 nachten Valencia, 1 nacht Albacete, 1 nacht Murcia en 1 nacht Alicante.
  • Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Alicante, 2 nachten Dénia, 2 nachten Valencia, 2 nachten Albacete, 2 nachten Murcia en 1 nacht Alicante.
  • Wanneer je kiest voor de 15-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Alicante, 2 nachten Dénia, 3 nachten Valencia, 2 nachten Albacete, 3 nachten Murcia en 3 nacht Alicante.
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Valencia en de kust
03195 L'Altet,
Alicante, Spanje
Kaart
03195 L'Altet, Alicante, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens de Fly & Drive vlieg je naar Alicante waar je een huurauto krijgt en de omgeving gaat ontdekken. Je rijdt langs de Costa Brave naar de mooiste plekken en plaatsen aan de kust. Tijdens je reis verblijf je in verschillende 3*-hotels in verschillende steden die allemaal voorzien zijn van de faciliteiten die jij nodig hebt voor een gerust verblijf. Zo zijn alle kamers standaard ingericht met een telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten
  • Upgrade auto naar Categorie B (Lancia Y of gelijkwaardig) - € 19,00 per auto per dag
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur

De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van de accommodatie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro