Stedentrips
dagen

Stedentrip New York, altijd een goed idee! Midden in Manhattan incl. vlucht

Holiday Inn New York City Times Square
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Alles is mogelijk in New York! Verblijf 4, 5, 6 of 7 dagen midden in Manhattan tijdens deze stedentrip incl. vlucht

Welcome to New York! New York is de grootste en belangrijkste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Er hangt hier iets in de lucht dat slapen onnodig maakt! Dat moet ook bijna wel want er is zo veel te zien in deze mega stad. Het hotel ligt om de hoek van 42nd Street, midden in Manhattan. Deze beroemde straat zou je eigenlijk twee keer moeten bezoeken, een keer overdag, maar zeker ook een keer in de avond. Draai op de kruising met Broadway een rondje om je as en verwonder je over alle informatie die hier op je afkomt. Te voet, per fiets, de "hop on hop off bus" of toch de metro, welke manier kies jij om de stad te verkennen? Een ding is zeker, tijd om je te vervelen heb je hier niet!

Stedentrips
dagen

Stedentrip New York, altijd een goed idee! Midden in Manhattan incl. vlucht

Holiday Inn New York City Times Square
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 6 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar New York vanaf een luchthaven naar keuze
  • Gelegen op loopafstand van de highlights van de stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een fietstocht door de stad
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Off we go

New York is opgedeeld in vijf districten: Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. Jij verblijft in hartje Manhattan, veruit het populairst onder toeristen. Hier vind je vrijwel alle highlights, zoals Times Square, Broadway, Central Park en het Empire State Building.

Central Park
Het grootste stadspark van New York en misschien ook wel het bekendste park ter wereld. Met zo'n 25 miljoen bezoekers per jaar een echte trekpleister te noemen, maar toch mag een bezoek niet ontbreken. Je kunt er voor kiezen een tour te doen door dit enorme stuk groen zo midden in de stad, maar je kunt natuurlijk ook ergens een plattegrond scoren en lekker op je eigen tempo wandelen over de mooie en iconische bruggetjes die we allemaal wel kennen uit de series en films.

Markten
Misschien niet het eerste wat in je opkomt bij New York, maar wist je dat er hele leuke markten te vinden zijn in New York? Zo heb je op zondag de Brooklyn vlooienmarkt bij Williamsburg's East River Waterfront (tussen Noth 6th en North 7th Street). Met een mix van handgemaakte en vintage kleding, antieke meubels en heerlijke ambachtelijk gemaakte hapjes en maaltijden, een leuk stukje onbekend New York. Oh ja, een mooi uitzicht over het lagergelegen Manhattan krijg je er gratis en voor niets bij!

Op grote hoogte
De stad vanaf straatniveau bekijken is de meest voor de hand liggende optie, maar wat dacht je ervan om bij mooi weer de hoogte eens op te zoeken? Er ligt een ware lappendeken van hooggelegen tuinen, bars en restaurants hoog boven de stad. Denk bijvoorbeeld aan Cantor Roof Garden bovenop het Metropolitan Museum of Art, of het door wijnranken omgeven Gramercy Terrace van het Gramercy Park Hotel. Het is een originele manier om de stad van een andere kant te leren kennen

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holiday Inn New York City Times Square
585 8th Avenue,
New York, Verenigde Staten
Kaart
585 8th Avenue, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Holiday Inn Hotel New York City - Times Square ligt midden in het bruisende hart van het Garment District op een steenworp afstand van alle must-see plekken van de stad. Geniet van alle opwinding die de Big Apple te bieden heeft vanuit een modern ingerichte kamer voorzien van eigen badkamer, TV, minibar en kluis. In het Rattle N Hum restaurant kun je genieten van je ontbijt, lunch of diner. Het restaurant heeft een uitgebreide bierkaart met wel 40 bieren van de tap! Natuurlijk kun je hier ook terecht voor diverse wijnen, bourbons en cocktails.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Times Square

Wijken
Manhattan

Times Square is de grote binnenstad van New York. Hier vindt u grote neonreclame, gele taxi's, vele winkels en heel veel mensen.

Empire State Building

Bezienswaardigheden
350 5Th Ave

Met een hoogte van 381 meter staat Het Empire State Building op de vijfde plek van hoogste gebouwen in New York.

Fifth Avenue

Shoppen
5Th Avenue

Fifth Avenue is de place to be om lekker een dagje te shoppen! Aan deze straat vindt u alle bekende modewinkels.

Central Park

Natuur & Parken
Great Lawn Oval

Central Park wordt ook wel het groene hart van New York City genoemd. In het park vindt u meerdere vijvers, theaters en fonteinen.

Chinatown

Wijken
Wong Soman Mary Md

Een bezoek aan Chinatown moet zeker op uw lijstje staan. Chinatown is de grootste Chinese wijk ter wereld buiten China zelf.

Het Vrijheidsbeeld

Bezienswaardigheden
Liberty Island

Dit geschenk uit Frankrijk als teken van vriendschap, dateert uit 1886. Dit 'Statue of Liberty' ofwel vrijheidsbeeld is onder andere te bezoeken met een veerboot vanaf Battery Park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten à €39,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je via deze link.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro