Aan of nabij de kust
dagen

Direct aan zee in Oostende incl. ontbijt en extra's

Vayamundo Oostende
Oostende, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf 3 of 5 dagen direct aan zee in Oostende in de buurt van Brugge incl. ontbijt en extra's

Oostende is een kustplaats in België, vlakbij de stad Brugge. Het is een levendige stad zonder grote drukte. Je verblijft in een hotel direct aan de boulevard en het strand in een appartement met zeezicht. Hier kan je heerlijk ontspannen en uitwaaien aan zee. Oostende heeft ook een leuk centrum en mooie stadsparken. Er zijn genoeg winkels om te kunnen shoppen. In de buurt van het hotel kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen. In de omgeving vind je veel natuur zoals de Oostendse kreken, waar je erg mooi kunt wandelen. De maritieme wandeling is tevens een aanrader. De route voor de wandeling kan je ophalen bij het toerisme bureau. Ben je de hele dag buiten geweest en toe aan wat ontspanning? Duik dan de sauna's in van het hotel!

Let op: Kom je met kinderen? Geef dan in het opmerkingenveld de leeftijden van de kinderen door.

Aan of nabij de kust
dagen

Direct aan zee in Oostende incl. ontbijt en extra's

Vayamundo Oostende
Oostende, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief eerste set bed- en badlinnen t.w.v. € 20,00
  • Verblijf in een appartement met zeezicht
  • Gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • 1 x entree tot de sauna per persoon
  • Gratis parkeren t.w.v. € 7,00 per nacht en gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan de historische stad Brugge
Wat is er te doen in de omgeving?

Oosteroever
De minder bekende kant van Oostende is De Oosteroever. Toch is deze kant de moeite waard om te bezoeken. De Oosteroever is makkelijk te bereiken via de gratis overzetboot vanuit het centrum van Oostende. Ook hier kan je genieten van natuur en heerlijk uitwaaien op het strand. Je hebt hier mooie vergezichten over zee en je kan uren wandelen in de duinen. Enkele bekende bezienswaardigheden op de Oosteroever zijn Fort Napoleon en de Lange Nelle, de vierde vuurtoren uit de Oostendse geschiedenis. Historie liefhebbers kunnen sowieso hun hart ophalen hier, want je vindt er ook overblijfselen uit het oorlogsverleden van Oostende, zoals de militaire constructie De Halve Maan en enkele bunkers. Zo heb je tijdens een wandeling langs de Oostoever voor ieder wat wils: rust en natuur, maar ook een stukje cultuur en geschiedenis.

Street Art in Oostende
Door de komst van The Crystal Ship in 2016, is Oostende een openlucht museum geworden. In de binnenstad en op Het Groen Lint vind je een artistiek parcours rond Oostende. Er is een gratis route beschikbaar voor wandelaars en fietsers om zo op je eigen houtje langs alle kunstwerken te kunnen gaan. Je ziet niet alleen tientallen reusachtige kunstwerken in alle vormen en maten, maar leert tijdens de route ook de verschillende wijken en facetten van Oostende kennen. Als je meer wil weten over de street art in Oostende, bezoek dan deze link.

Brugge
Vayamundo Oostende hotel ligt op circa 34 km van Brugge af, waardoor je prima deze historische stad kan bezoeken als je een weekendje in Oostende bent. Slenter rond door de mooie binnenstad en breng bijvoorbeeld een bezoek aan bierbrouwerij 'Bourgogne Des Flandres', waar je een bierproeverij kan doen. Dit kan ook bij Brouwerij De Halve Maan, waar de Brugse Zot gebrouwen wordt. Beklim de Belfort toren of neem een kijkje in museum 'Choco Story' en ontdek hoe de echte Belgische pralines gemaakt worden. Laat je meeslepen in de middeleeuwse sfeer en geniet van de prachtige bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft, zoals de Bonifacius brug, het Minnewater en het Begijnhof.

Vayamundo Oostende
Zeedijk 290,
Oostende, België
Kaart
Zeedijk 290, Oostende, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel Vayamundo Oostende ligt aan de boulevard in Oostende en staat direct aan het strand Mariakerke. Voor een grote of kleine honger, kan je terecht in de twee buffetrestaurants of in de twee brasseries van het hotel. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het binnenzwembad kan je een verfrissende duik nemen. Voor ontspanning kan tegen betaling je terecht in de wellnessruimte met sauna en hot tub. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. Voor de kleintjes is er een animatieteam, knutseldorp en een speeldorp. Je verblijft in een appartement met een balkon waarvandaan je uitzicht hebt op zee. Tevens is er een keuken met oven, fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Verder beschikt het appartement over een televisie en een badkamer met föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Oostende

Steden, Stranden
Oostende

Oostende is de grootste badplaats van België. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook tal van bezienswaardigheden.

Atlantikwall

Bezienswaardigheden, Cultuur
Nieuwpoortsesteenweg 636

Ooit tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze verdedigingslinie gebouwd om het land te verdedigen tegen aanvallen. Nu is het een openluchtmuseum in Oostende.

Mercator

Bezienswaardigheden, Musea
Leopold-Ii-Laan

De Mercator is een driemaster, die ligt afgemeerd in de jachthaven van Oostende. Het is een museumschip uit 1932 en ligt in het Mercatordok aan het Oostendse stadhuis.

Fort Napoleon

Bezienswaardigheden, Cultuur
Vuurtorenweg 13

Fort Napoleon is een oud militair fort uit de tijd van Napoleon. Dit fort ligt in de duinen op de Oostendse Oosteroever. Hier vind je veel informatie over de geschiedenis.

Koksijde-Oostduinkerke

Natuur & Parken
Koksijde-Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, de hoogtste duin van de Vlaamse kust, en de meer dan 700 ha aan natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs.

Koksijde

Steden, Stranden
Koksrijde

Koksijde is een aanrader voor de zeeliefhebber. De sfeer van deze kustplaats is in een paar woorden te omschrijven: bloemen, natuur, folklore en kunst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro