Fly & Drive
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse fly & drive door adembenemend Andalusië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & Drive Spanje - Paradores Andalusië
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1009,-
totaal: 2078,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 15 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek de mooiste plekken van Andalusië tijdens deze 8-daagse fly & drive en overnacht in prachtige accommodaties incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Ben je klaar voor het Spaanse avontuur? Om te beginnen vlieg je naar Málaga en haalt daar je huurauto op. Deze staat al geduldig op je wachten om je naar de mooiste plekjes te brengen deze reis. Waarschijnlijk heb je van te voren al een beetje een plan de campagne gemaakt van de hotspots die je zeker niet wil missen. Je kunt van A naar B reizen en alleen de plaats van je accommodatie bezoeken, maar veel leuker is het toch de tijd te nemen en de alternatieve routes te rijden! Laat je verrassen en neem mooie herinneringen mee om thuis in geuren en kleuren over te vertellen.

Fly & Drive
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse fly & drive door adembenemend Andalusië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & Drive Spanje - Paradores Andalusië
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in typisch Spaanse Paradores!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat kun je verwachten

Dag 1: aankomst Málaga en reis naar Cordoba (ca. 165 km)
Je verblijft 2 nachten in Parador de Cordoba (of gelijkwaardig) incl. ontbijtbuffet

Om een beetje bij te komen van de reis verblijf je de komen de 2 nachten in Cordoba. Dit geeft je mooi de kans om erop uit te gaan in deze leuke stad. Houd je van patio's? Dan kun je hier je hart ophalen! De patio's van Cordoba staan namelijk bekend als een van de mooiste ter wereld. De verborgen binnenplaatsen zijn vaak schitterend aangekleed met de mooiste bloemen. Probeer de bezoeken bij voorkeur wel met een gids te bezoeken want ze zijn vaak lastig te vinden of niet openbaar toegankelijk.

Dag 2: Cordoba
Op dag 2 van je bezoek aan Cordoba heb je alle tijd om nog wat verder de stad in te duiken. Zo kun je een bezoek brengen aan de koninklijke stallen van Cordoba. Hier kun je de prachtige ruiterstallen en oude koetsen bewonderen en eventueel de paardrijshow gecombineerd met flamenco dans gaan bekijken. Als je te voet de stad doorgaat kom je vast nog in de buurt van de Puento Romano. Deze 331 meter lange romeinse brug ligt over de rivier Guadalquivir die de stad doorkruist en ligt vlakbij de Moskee-kathedraal, welke ook zeker een bezoek waard is! Zin in tapas gekregen? Loop dan vanuit de kathedraal door naar de Joodse wijk Juderia. De wijk heeft smalle en bloemrijke straatjes vol met gezellige tapasbarretjes en souvenir winkeltjes.

Dag 3: op pad naar Carmona (ca. 110 km)
Je slaapt de komende 2 nachten in Parador de Carmona (of gelijkwaardig) incl. ontbijtbuffet

Na je ontbijt maak je je op voor weer een reisdag. Onderweg kun je even een tussenstop maken in Écija om het Palacio de Penaflor te gaan bekijken. Het paleis is oud maar prachtig versierd met muurschilderingen en heeft naar verluid het langste balkon van Europa. Carmona is een middeleeuws stadje omgeven door stadswallen ten oosten van Sevilla en heeft vele mooie monumenten, kerken en kloosters. In een 14e -eeuwse vesting en tevens de mooiste locatie van de stad, heb jij het geluk te mogen overnachten!

Dag 4: Carmona
Op een kleine 35 km van je hotel ligt Sevilla. Het historische stadscentrum met vele bezienswaardigheden maken dit een leuke stad om te bezoeken. Plof bijvoorbeeld neer op een, met mozaïek versierd bankje op Plaza de España. dit plein is in renaissance stijl gebouwd met een doorsnede van 200 meter. Het plein is in een halve cirkel gebouwd met aan weerszijde 2 hoge torens. Ben je in een romantische bui? Huur dan een bootje en maak een tochtje door de grachten. Het Plaza de Toros de la Real Maestranza is de grootste arena voor stierenvechten en is gebouwd in de 18e eeuw. Het stierenvechten hoort (of je het er mee eens bent of niet) ook bij de Spaanse cultuur. In de arena vind je ook een museum die je over de geschiedenis van de gevechten leert.

Dag 5: reisdag naar Arcos (ca. 120 km)
Vannacht logeer je in Parador de Arcos (of gelijkwaardig) incl. ontbijtbuffet

Hopelijk heb je heerlijk geslapen vannacht en een lekker ontbijtje genomen, wat is het leven toch heerlijk hier in Andalusië! Vandaag kun je Arcos de la Frontera gaan ontdekken. De prachtige ligging en witte huizen zijn je natuurlijk niet ontgaan. Niet voor niets wordt dit dorp gezien als een van de mooiste van Spanje. Op het hoogste punt van het dorp vind je het kasteel van Arcos de la Frontera. Tijdens de heerschappij van de moslims werd het kasteel gebruikt als militair fort. Tegenwoordig is het (helaas) in privébezit en is niet te bezichtigen. Echter is de buitenkant behoorlijk indrukwekkend en kun je je eigen "ansichtkaart foto" schieten. Op ongeveer een kwartiertje rijden ligt de Majaceite-rivier, ook bekend als de Guadalcacin. Het is de grootste zijrivier van de Guadalete-rivier en dé plek om een prachtige wandeling te maken door de natuur en te genieten van de rust. Tijdens je wandeling kom je meerdere bruggetjes en watervalletjes tegen.

Dag 6: reizen naar Antequera (ca. 140 km)
2 overnachtingen in Parador de Antequera (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

De parador waar je de komende 2 nachten zult verblijven is iets anders dan je de afgelopen dagen gewend bent. Deze is namelijk niet gevestigd in een historisch gebouw, maar is een modern gebouw midden in de tuin van de stad. De vele grote ramen zorgen voor een heerlijk licht en bieden je de kans van de prachtige zonsondergangen en uitzichten te genieten.

Dag 7: Antequera
Antequera ligt aan de voet van de bergketen El Torcal en El Arco Calizo Chimenea op 575 meter boven zeeniveau. Uitkijkend over de prachtige vallei waan je je even in andere tijden. Om écht ver terug in de tijd te gaan moet je zeker een bezoek brengen aan de uit de prehistorie afkomstige dolmen, ofwel grafmonumenten. Ze zijn meer dan 4000 jaar oud en bovendien Europa's best bewaarde overblijfselen van het bronzen tijdperk! Een kleine 13 kilometer verderop ligt natuurreservaat El Torcal. Het is een van de mooiste en indrukwekkendste geologische natuurparken van Andalusië, dankzij de de spectaculaire kalsteenformaties. Afgezonderd van de rest van de wereld, kun je hier genieten van de omgeving en met een beetje geluk zie je misschien nog wel een hagedis of steenbok.

Dag 8: reis naar Malaga en terugreis (ca. 60 km)
Bah... het zit er al weer op. Na je laatste ontbijt check je uit en lever je op de luchthaven je huurauto weer in. Hopelijk heb je een onvergetelijke reis gehad die je voor de rest van je leven meeneemt in je hart en herinneringen!

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & Drive Spanje - Paradores Andalusië
Av. del Comandante García Morato, s/n,,
Málaga, Spanje
Kaart
Av. del Comandante García Morato, s/n,, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze fly & drive ga je Andalusië ontdekken! Je verblijft in prachtige Spaanse Paradores welke stuk voor stuk uniek zijn! De ligging, het gebouw waarin je verblijft of verbluffende uitzichten. Elk hotel heeft iets eigenzinnigs en laat je volledig in de ontspanningsmodus komen. 's Avonds kun je heerlijk uitgebreid dineren in het sfeervolle restaurant en misschien alvast een beetje over de dag van morgen gaan nadenken. Jij beslist namelijk tijdens deze reis via welke route je naar de volgende parador reist.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro