Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

In Zaanse stijl overnachten in luxe 4*-hotel Zaandam vlak bij Amsterdam

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam
Zaandam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
35,-
totaal: 105,03 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen van rust, ruimte en duurzaamheid in luxe 4*-hotel in Zaandam o.b.v. logies

Op slechts 12 minuten met de trein vanuit Amsterdam vind je Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam. Dit prachtige duurzame hotel legt je volledig in de watten als het om comfort en luxe gaat! Met ruime warme kamers en vele faciliteiten is dit een mooie plek om de geschiedenis van de Zaanse Schans of Amsterdam te gaan ontdekken. Met de vele musea, prachtige typische Hollandse molens en vele andere bezienswaardigheden, hoef je je geen moment te vervelen!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

In Zaanse stijl overnachten in luxe 4*-hotel Zaandam vlak bij Amsterdam

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam
Zaandam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in hartje Zaandam
  • Tip: huur een fiets in Amsterdam
Wat je kunt doen in de omgeving

Zaanse Schans
Natúúrlijk moet je een bezoek brengen aan de Zaanse Schans! Elke molen, winkel en werkplaats verteld een eigen verhaal en zijn het resultaat van een vruchtbare periode uit de Nederlandse geschiedenis. De Zaanse Schans leeft, want alle panden worden nog steeds bewoond. Bezoek een van de vele molens of ambachtshuizen, zoals de klompenmakerij, het wevershuis of tinnegieterij waarin je alles te weten komt over dit bijzondere dorp en haar vele ambachten.

Czaar Peterhuisje
In Zaandam staat een van de oudste houten huizen van Nederland en het op één na oudste museum. Tsaar Peter de Grote verbleef maar 8 dagen in het huis van smid Gerrit Kist in Zaandam. Hij kwam hier om het vak scheepstimmerman te leren om daarna naar de V.O.C. werven in Amsterdam te vertrekken. Met dit korte verblijf bezorgde de Tsaar het nederige houten arbeidshuisje zijn naam en wereldfaam. Het huisje bevat een schat aan herinneringen zoals een dodenmasker van Tsaar Peter, een buste van Anna Paulowna en diverse portretten. Toen men zich realiseerde dat het huisje van onschatbare waarde was, hebben ze het laten stutten, funderen en overkappen. Zowel het huisje als de overkapping zijn inmiddels uitgeroepen tot rijksmonumenten.

Amsterdam
Vanaf je hotel sta je in no time in het centrum van de hoofdstad en is dus zeker leuk om een dagje te bezoeken. Maak en leuke stadswandeling, ga lekker winkelen in de Kalverstraat of maak een heerlijke wandeling door het Vondelpark. Amsterdam staat bol van de bezienswaardigheden. Om het meeste uit de dag te kunnen halen kun je een fiets huren die je langs alle high lights van de stad brengt. Waar je ook voor kiest om te gaan ondernemen, een leuke dag gaat het zeker worden!

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam
Ebbehout 22,
Zaandam, Nederland
Kaart
Ebbehout 22, Zaandam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Duurzaam genieten van adembenemende luxe! Dat is in dit mooie hotel geen probleem. Het hotel is gebouwd in de Zaanse stijl en biedt alle comfort die je mag verwachten van een hotel. Alle sfeervolle kamers hebben een warme en gezellige inrichting en zijn voorzien van een Smart TV, kluisje en koffie- en thee faciliteiten. In de badkamer vind je een luxe regendouche, verlichte make-up spiegel en gratis toiletartikelen van The Guest Love Collection. 's Morgens kun je genieten van een heerlijk biologische fairtrade ontbijtbuffet met lokale producten zoals Zaanse rookkaas, Zaanse mosterd en Duyvekater. Bij de openhaard in Brasserie Tsar kun je heerlijk ontspannen genieten van een drankje of een klein hapje. Voor de grotere trek kun je plaatsnemen in het restaurant alwaar een heerlijk diner voor je wordt bereid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,50 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.54 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro