Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Artistiek overnachten in Rotterdam

Hotel Not Hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
34,02
totaal: 92,41 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
2, 3, of 4 dagen genieten in kunstzinnig hotel in hartje Rotterdam

Bijzonder overnachten is een understatement in dit leuke hotel. Het lijkt meer een expositiegebouw waarbij iedere ruimte is benut en voorzien van kunstige details en felle kleuren, dan een standaard hotel. Zo ook de themakamers die ieder een eigen verhaal vertellen en zijn ontworpen door diverse kunstenaars. Rotterdam ligt aan je voeten en wacht op je om ontdekt te worden!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Artistiek overnachten in Rotterdam

Hotel Not Hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel bij te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Tip: bezoek het depot Boijmans van Beuningen
Wat er te doen is in Rotterdam

Depot Boijmans Van Beuningen
Het is géén museum, want dat staat naast het depot. Maar hoe tof is het om rond te struinen in een depot met meer dan 151.000 kunstobjecten! De dynamiek is totaal anders dan in een museum, waar je langs tentoonstellingen loopt. Hier mag je zelfstandig (of als je wilt met een gids) dwalen door het gebouw en kun je onder andere zien hoe de conservering en restauratie uitgevoerd wordt. Een bijzondere en inspirerende plek.

Kubuswoningen
Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien komen, de bijzondere kubuswoningen. Ontworpen door Piet Blom en absoluut leuk om even langs te wandelen of de museumwoning te bezoeken. Als je er namelijk voor staat vraag je je af of hier wel in gewoond kan worden...Jazeker kan dat. Al moet je je wel bedenken dat je niet slecht ter been moet zijn en de ongewone vormen voor lief moet nemen. Oordeel zelf!

Euromast
Voor het mooiste uitzicht over Rotterdam, moet je naar de Euromast. Kijk op maar liefst 185 meter hoogte uit over de havenstad. Op een heldere dag kun je tot aan Antwerpen kijken, dat 80 kilometer verderop ligt! Geniet in het restaurant van een hapje en een drankje op 100 meter hoogte. Wil je helemaal naar de top? Met de roterende glazen panoramalift klim je door tot de 185 meter!

Hotel Not Hotel Rotterdam
Schaatsbaan 83,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Schaatsbaan 83, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bijzonder! Dat is het eerste dat bij je opkomt als je binnenstapt. Een kamer is niet gewoon een kamer, maar een kunstwerk op zich. Iedere themakamer is ontworpen door een kunstenaar en verteld een eigen verhaal. Natuurlijk zijn de kamers voorzien van een lekker bed, en een eigen badkamer. Je kijkt werkelijk je ogen uit hier want in iedere ruimte is wel iets bijzonders te ontdekken en elk hoekje is benut. In het Mexicaanse restaurant serveert Jesús de lekkerste streetfood gerechten en de heerlijkste cocktails. Vanaf het hotel wandel je in een paar minuten het bruisende stadsleven van Rotterdam in!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro