Zonvakanties
dagen

Luxe genieten in Chalkidiki Griekenland incl. vlucht

Estelle Luxury
Yerakini, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 heerlijke dagen in luxe appartement of suite in Chalkidiki Griekenland incl. vlucht

Met haar geïsoleerde stranden, heldere water, pittoreske vissersdorpen en unieke natuurgebieden is Chalkidiki een van de mooiste streken in het district Macedonië in Noord-Griekenland. De unieke vorm van dit gebied valt direct op wanneer je op de kaart van Griekenland kijkt. Het bestaat uit drie langwerpige schiereilanden in de blauwe Egeïsche Zee. Hoewel ze op elkaar lijken, zijn ze toch heel verschillend. Chalkidiki bevindt zich ten noorden van deze schiereilanden in een heuvelachtig gebied en is nog niet zo bekend bij het massatoerisme. Het grote genieten in Estelle Luxury appartementen en suites kan beginnen!

Zonvakanties
dagen

Luxe genieten in Chalkidiki Griekenland incl. vlucht

Estelle Luxury
Yerakini, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de lobby
  • Tip: bewonder de historische kerken in Nikiti!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de directe omgeving

Stranden Chalkidiki
Chalkidiki staat vooral bekend om de vele mooie stranden. Wanneer je wilt dobberen in helderblauw water of een lekkere strandwandeling wil maken op de paradijselijke stranden zit je hier goed! Een aantal van deze stranden zijn: Possidi Beach, dit is één van de mooiste stranden maar ook meteen de meest afgelegen. Dit strand is zo bijzonder omdat het als een smalle, lange strandbank de zee insteekt. De volgende is het Chrousso Beach, een zeer bekend strand waar het water niet diep is. Je kunt terecht voor een hapje en drankje in de omliggende strandtenten. Aan actie ook geen gebrek, je kunt hier jetskiën, suppen, wake boarden of kanoën. Xenia Golden Beach, misschien wel het bekendste en drukstbezochte strand van Kassandra. Het is een mix van zand en kiezels en een behoorlijk groot strand. Vanaf dit strand loop je richting het Lagoon Beach. Hier loopt een grote lagune, waar veel vissersbootjes liggen, via een smalle waterstrook over in de open zee. Dit levert een bijzonder zicht op.

Stagira
Stagaria is een archeologische bezienswaardigheid en ligt op ongeveer 70 kilometer van Poligiros. Het is de geboorteplaats van de filosoof Aristoteles en ligt op het schiereiland Liotopi. Het is vrij toegankelijk en er worden nog steeds nieuwe ontdekkingen en opgravingen gedaan. Ben je toe aan een verkoelende duik? ga dan nog even naar de twee baaien ten zuiden van Olympiada!

Thessaloniki
Ook Thessaloniki is een leuke stad om een dag te gaan ontdekken. Breng een bezoek aan de Upper Town. Het fort ligt op een hoger gedeelte en is dus een ideale locatie voor een fort. Vanaf de torens heb je een prachtig uitzicht. Bezoek ook de White Tower, het boegbeeld van de stad en gelegen aan het begin van de haven. Struin over de Kapani markt en laat je zintuigen prikkelen door de geuren van kruiden, groente en vers fruit.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Estelle Luxury
Gerakini,
Yerakini, Griekenland
Kaart
Gerakini, Yerakini, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit kleine maar luxe appartementen en suite complex brengt je direct in vakantiesferen. Het is gelegen in het centrum van Chalkidiki in het begin van Sithonia, vanaf hier kun je gaan genieten van het kristal heldere water en de diverse bezienswaardigheden. Alle luxe suites en appartementen zijn zeer volledig ingericht en hebben onder andere een Smart Lock card key, een digitaal scherm voor de schoonmakers, flatscreen TV en airconditioning. In de volledig ingerichte keuken vind je koffie en thee faciliteiten, broodrooster, koelkast, keukengerei en een elektrische kookplaat. Ook zijn alle kamers voorzien van een balkon of terras en een eigen badkamer. In het restaurant word je verwelkomt door chef Emmanuel die al diverse internationale onderscheidingen heeft gewonnen. Hij maakt dagelijks de heerlijkste Griekse gerechten voor je klaar met lokale ingrediënten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Kalambaka

Steden
Kalampaka

Kalambaka is een kleine moderne stad vlakbij Meteora. In het noordelijke deel van de stad sieren de Meteora rotsen de skyline. De stad heeft een rijke historie en belangrijke monumenten. De stad is gebouwd aan de voet van de Meteora en ligt aan de rivier Pinios Thessalie.

Meteora

Bezienswaardigheden
Meteora

Bezoek de oude kloosters die bijzonder genoeg op grote rotsformaties zijn gebouwd. Nog dagelijks komen er bezoekers van over de hele wereld om hier te mediteren en te bidden.

Metsovo

Steden
Metsovo

Het bergdorpje Metsovo ligt op 50 minuten rijden van Ioannina tegen de helling van het noordelijke Pindos gebergte op een hoogte van 1.160 meter. Metsovo is een charmant stadje met een authentiek karakter en een groot aanbod aan outdoor activiteiten.

Lefkas stad

Steden
Lefkas

De hoofdstad van het Griekse eiland Lefkas is de gelijknamige stad Lefkas. De stad heeft een gezellig centrum en is verbonden met het vaste land door middel van een brug.

Meganisi

Steden
Meganisi

Dit eiland is gelegen op zo'n 20 minuten varen vanaf Nidri. Strijk neer op één van de terrasjes en geniet van de echte authentieke Griekse sfeer.

Skorpios

Bezienswaardigheden
Skorpios

Het bekende eiland Skorpios kwam in 1962 in privébezit van Aristoteles Onassis. Na zijn overlijden bleef het eigendom van Athina Onassis de Miranda. Het eiland is daarom niet te bezoeken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro