Fietsvakanties
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Overnacht in hartje Groningen en geniet van de natuurrijke omgeving

Flonk Hotel Groningen Centre, BW Signature Collection
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 136,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 244 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het centrum van Groningen en ontdek per fiets de stad met zijn natuurrijke omgeving

Grootse avonturen, je beleeft ze in Groningen! Je hotel ligt in het centrum van de stad, dus alle bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. Ontdek de stad op de fiets of te voet: slenter over de mooie pleintjes, dwaal door smalle steegjes waar je om iedere hoek wat nieuws ziet, eet een vers visje op de vismarkt, beklim de Martinitoren, de parel van de binnenstad, of wandel binnen bij een van de mooie kleine hofjes. Maar Groningen biedt meer dan alleen stedelijke charme. De stad ligt vlakbij Nationaal Park de Drentsche Aa, een paradijs voor wandelaars en fietsers. Verken de prachtige natuur, kronkelende beekjes en uitgestrekte heidevelden. Of je nu kiest voor een ontspannen fietstocht door het Groningse landschap of een avontuurlijke wandeling door het nationale park, Groningen heeft alles in zich voor een onvergetelijke wandel- en fietsvakantie!

Fietsvakanties
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Overnacht in hartje Groningen en geniet van de natuurrijke omgeving

Flonk Hotel Groningen Centre, BW Signature Collection
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • In hartje Groningen stad
  • Ideaal vertrekpunt voor mooie wandel- en fietsroutes!
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Prachtige natuur en historische bezienswaardigheden in de omgeving
  • Dichtbij Centraal Station
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Baxbier brouwerij
Fietsen en wandelen in de omgeving
Begin je tocht bij het hotel en passeer het Groninger Museum. Fiets richting het rustige Woldmeer en geniet van de natuur. Slinger door dorpjes als Engelbert en ontdek het prachtige Paterswoldsemeer in Haren. Vervolg je weg door het laagveengebied Peizermaden en eindig in het groene Stadspark.
Wandelroute Hofjespad| 10 km | tijd 2 uur
Struin door charmante hofjes en historische gasthuizen. De wandeling voert langs de Fongersplaats en Zuiderbegraafplaats. Dwaal door de Herewegbuurt en steek over naar de Oosterpoort met nieuwbouw en het Zuiderpark. Bewonder de Sint-Jozefkathedraal en vervolg langs het Eemskanaal. Eindig je tocht in het hart van de stad, omringd door de rijke historie van Groningen.
Flonk Hotel Groningen Centre, BW Signature Collection
Radesingel 50,
Groningen, Nederland
Kaart
Radesingel 50, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van de stad Groningen ligt Flonk Hotel Groningen Centre. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station en het Groninger Museum en is dus de perfecte plek om de stad te gaan verkennen. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een ruime badkamer met douche en/of toilet, een bureau, LCD TV, telefoon en gratis Wi-Fi. In het grand café kun je heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Martinitoren

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Stadsschouwburg Groningen

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Turfsingel 86

De Stadsschouwburg is één van de belangrijkste schouwburgen in Groningen. Het werd gebouwd in 1883. Hier kun je o.a. genieten van verschillende muziek- en zangoptredens.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Groninger Museum

Musea, Cultuur
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 -24.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief of bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking, afhankelijk van het gekozen arrangement

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro