Vakantieparken in Nederland
dagen

Genieten aan Noordzeekust in Zeeland op prachtig vakantiepark

RCN Toppershoedje
Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5, 8, 11 of 15 dagen op prachtig vakantiepark in Zeeland op loopafstand van het strand

Vanuit je prachtige bungalow wandel je zo het breedste strand van Nederland op! Het vakantiepark waar je verblijft is prachtig gelegen en heeft heerlijke faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld fiets of scooter huren en een lange tocht maken door het natuurgebied of een drankje drinken in de gezellige brasserie. Het centrum van Ouddorp bevindt op slechts 2 kilometer van het vakantiepark en biedt volop vertier. Heerlijk wandelen door de duinen en natuurgebieden, de bunkerroute lopen of maak een reis door het verleden met de stoomtram over de Brouwersdam. Zeeland heeft zo veel te bieden dat je vast nog eens terugkomt!

Vakantieparken in Nederland
dagen

Genieten aan Noordzeekust in Zeeland op prachtig vakantiepark

RCN Toppershoedje
Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een 2-persoons bungalow
  • Ontvangst met een flesje wijn
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Op loopafstand van het breedste strand van Nederland!
  • Veel strand - en watersportmogelijkheden
  • Accommodaties zijn omgeven door fruitbomen en zorgen voor beschutting
In de directe omgeving van het vakantiepark kun je...

Naar Ouddorp
Ouddorp is het meest westelijke dorpje op Goeree-Overflakkee en heeft meer te bieden dan je misschien in de eerste instantie zou denken. Zo kun je een rondvaart maken op het Grevelingenmeer en met een beetje geluk spot je zelfs nog wat zeehondjes! Liever zelf iets actiefs doen? Op een aantal plekken op het strand kun je diverse clinics volgen op het gebied van watersport. Denk bijvoorbeeld aan kiten, suppen of strandzeilen. Ook de vuurtoren van Ouddorp is een leuke bezienswaardigheid.

Op ontdekking in Goedereede
Op de landtong van Goeree-Overflakkee, ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland het pittoreske middeleeuwse handelsstadje Goedereede. Het betekent letterlijk "veilige haven" en volgens de opgravingen was de stad in de Romeinse tijd al een belangrijke plek. Bezoek het oude stadscentrum en dan vooral de Pieterstraat! Dit is waarschijnlijk het mooist straatje van de stad. Het mag niet ontbreken aan je bezoekje aan Goedereede: De oude haven. De haven die zo belangrijk is geweest in de geschiedeis van deze stad. Dobberende bootjes en monumentale gebouwen zorgen voor een fotogeniek plaatje.

Leren bij Deltapark Neeltje Jans
Wie aan Zeeland denkt, komt waarschijnlijk al snel uit bij Neeltje Jans. Bekijk de o zo belangrijke stormvloedkering die Nederland moet beschermen tegen het water. Verdiep je in het Deltaplan en bekijk de indrukwekkende 4-D animatie over de watersnoodramp in 1953. Ook kun je een kijkje gaan nemen bij de zeeleeuwen en zeehonden of bij het Bluereef Aquarium. Je kunt gerust zeggen dat een dagje Neeltje Jans zeker de moeite waard is.

RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4,
Ouddorp, Nederland
Kaart
Strandweg 2-4, Ouddorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op loopafstand van het breedste strand van Nederland vind je 4*-vakantiepark RCN Toppershoedje. Dit vakantiepark heeft een persoonlijke en familiaire sfeer en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! De accommodaties zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. De volwassenen vermaken zich met een heerlijke strandwandeling of met een drankje in de gezellige brasserie. Op RCN Toppershoedje beleef je gegarandeerd een een topvakantie!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Inspiratiecentrum Grevelingen

Musea, Eten en drinken, Cultuur
Brouwersdam Binnenzijde 25

Een ontdekattractie op de Brouwersdam, geniet van een heerlijk kopje koffie, en proef de lekkernijen uit de streek.

Duikcentrum Scharendijke

Boottochten en watersporten
Haven Kloosternol 3

Duikcentrum Scharendijke behoort tot het jongste duikcentrum van Zeeland en is gevestigd in de winkelruimte van het hotel de Kabbelaar. Duikcentrum Scharendijke biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur de mooiste onderwaterplekken van Zeeland te verkennen.

Aquapark Splash

Boottochten en watersporten, Attractieparken
Oever 1

Aquapark splash is een outdoor water speelparadijs gevestigd in Hellevoetsluis.

Watersport Brouwersdam

Outdooractiviteiten
Strand Brouwersdam 1

Watersport Brouwersdam verzorgen strand en watersport activiteiten aan de Brouwersdam. In het voor en naseizoen worden er groeps arrangementen georganiseerd voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenparty's en o.a. schoolreizen. Bij strandweer is Watersport Brouwersdam dagelijks geopend vanuit hun strandvoorziening tussen de paviljoens Beachclub Perry's en Beachclub Floor.

Rockanje aan Zee

Steden
Rockanje Aan Zee

Wandel aan het strand, bezoek de molen van Rockanje of ga naar de weekmarkt op het dorpsplein.

Renesse

Steden, Stranden
Renesse

Renesse is één van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Je vindt hier lange stranden met duinen, bosgebieden, polders en de zee.

Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro