Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf aan de Adriatische Zee nabij Pula in Istrië

Brioni Sunny Camping
Pula, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
223,95
per acco.
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 4 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf op een camping in een dennenbos aan de Adriatische Zee nabij Pula in Istrië

De prachtige kust van Istrië is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Geniet van de mooie grillige natuur, het heerlijke eten en de bruisende stadjes. De camping ligt in een dennenbos en vlakbij de kust. Hier kan je volledig opladen! Vanaf de camping heb je zicht op de Brijuni eilanden. Erg leuk om deze eilanden met een boottocht te bezoeken. Op de camping kan je verschillende sportieve activiteiten doen, zoals tennis, beach volleybal en voetbal. Duikliefhebbers opgelet! Er zit een duikcentrum op de camping. Wil je de omgeving ontdekken? Bezoek dan het plaatsje Pula waar je al met 15 minuten bent met de auto en bezoek daar het beroemde amfitheater in Pula. Of ga de andere kant op naar het vissersdorpje Fažana en de kustplaats Rovinj.

Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf aan de Adriatische Zee nabij Pula in Istrië

Brioni Sunny Camping
Pula, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Gelegen op loopafstand van het strand
  • Gratis parkeren voor één auto
  • Tip: doe een bootexcursie naar de Brijuni eilanden
Wat is er te doen in de omgeving?

Pula
Pula is de ideale plaats om in een dag te ontdekken. Het meest indrukwekkende bouwwerk van deze stad is toch wel het amfitheater, ook wel Pula Arena genoemd. Vroeger werden hier gladiatorenwedstrijden georganiseerd maar tegenwoordig worden er voornamelijk concerten en festivals gegeven. In Pula kan je niet om de Romeinse cultuur heen. Overal waar je komt, zie je het terug. Zo ook in De tempel van Augustus. Deze staat op het centrale plein in Pula en is hedendaags een klein museum. In Pula kan je zeker goed culinair genieten. Pula ligt dicht bij Italië en dat merk je dan ook aan de gerechten. Verse vis is ook overal te verkrijgen! Een stad waar je heerlijk prima een dag kan genieten.

Brijuni eilanden
De Brijuni eilanden liggen in het Nationaal Park Brijuni. Het zijn 14 eilanden waarvan alleen het grootste eiland Veliki Brijun bezocht kan worden. Het is een wonderlijk eiland, bedekt met eeuwenoude pijnbomen en olijfbomen en omgeven door een glinsterende zee. Op dit eiland vind je ook overblijfselen van het Romeinse tijdperk.

Fort Punta Christo
Niet heel ver van de camping, ca. 1 km, ligt Fort Punta Christo. Dit is een Oostenrijks-Hongaars fort uit het einde van de 19e eeuw met ondergrondse ruimtes. Via het binnenplein heb je toegang tot deze ondergrondse ruimtes. Het fort heeft een uitstekende geografische ligging met uitzicht op de ingang van de baai van Pula en op de Brijuni eilanden. Om het fort werd een greppel gegraven zodat je alleen toegang had via één van de drie ingangen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het Fort verlaten en verwaarloosd. Tegenwoordig worden hier culturele evenementen zoals muziekfestivals georganiseerd.

Brioni Sunny Camping
Puntizela 155,
Pula, Kroatië
Kaart
Puntizela 155, Pula, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Brioni Sunny camping ligt aan de kust in een dennenbos dichtbij de stad Pula (ca. 8.5 km). Vanaf de camping zijn de Brijuni eilanden makkelijk te zien. De camping is geliefd bij groepen jongeren en gezinnen. De Mobile Homes hebben ruime staanplaatsen. Ze zijn voorzien van onder andere een 2-persoonsbed, kinderkamer met 2 losse bedden, keuken, woonkamer, badkamer met douche en een airconditioner. Op de camping zit een duikcentrum en meerdere strandbars. Tevens is er een supermarkt en een bakkerij (van 1 mei t/m 30 september geopend). Qua entertainment is er genoeg te doen, zoals beachvolleybal, kajakken, watersporten en er is een kinderspeelplaats. Gratis Wi-Fi is alleen op specifieke plekken te gebruiken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
Hoogtepunten

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Amfitheater Pula

Bezienswaardigheden
Scalierova Ul. 30

Het amfitheater werd in de eerste gebouwd, maar is goed bewaard gebleven. Vandaag de dag wordt het toneel nog steeds voor festivals, opera’s en concerten gebruikt.

Boog van de Sergii

Bezienswaardigheden
Slavoluk Sergijevaca

De triomfboog van Sergius werd in de 1 ste eeuw v. C. opgericht in opdracht van Salvia Postuma Sergia, ter ere van drie broers die belangrijke positities hadden bekleed in het Romeinse Rijk.

Pula

Steden
Pula

Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië en hoorde tot en met 1947 bij Italië en kent daardoor dan ook vele Venetiaanse invloeden.

Banjole Beach

Outdooractiviteiten
Banjole

Banjole biedt de ideale mix van strand, natuur en cultuur. Bij de stad zijn twee prachtige gezinsvriendelijke stranden te vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center. Ook worden deze kosten in rekening gebracht indien de accommodatie niet goed schoon is achtergelaten:

  • Eindschoonmaak Happy Easy € 40,00 per accommodatie

Indien er een hond mee is, dan is de eindschoonmaak verplicht en wordt de borg met € 20,00 verhoogd.

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set (1 grote en 1 kleine handdoek)
  • Babybedje € 3,00 per nacht
  • Kinderstoel € 3,00 per nacht
  • Airconditioning € 5,00 per dag

Let op:
Indien de airconditioning niet inclusief is bij de geboekte accommodatie kan dit extra worden bijgeboekt. Dit dient ter plaatse gereserveerd en betaald te worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 5,00 per dag (prijs altijd onder voorbehoud van eventuele wijziging door Happy Camp)
Toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald en kan per periode (en zonder vooraf aan te geven) door de plaatselijke autoriteiten worden ingevoerd, verhoogd of verlaagd.
In Kroatië is er geen toeristenbelasting van toepassing. Wel is er een registration-fee van ca. € 1,00 per persoon per dag.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro