Autovakanties
dagen

Wegdromen aan de Costa Dorada in Spanje incl. ontbijt of halfpension

Estival Eldorado Hotel Resort, Sport & Spa
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
4, 6, 8,11 of 15 dagen genieten van een heerlijke zonvakantie aan de Spaanse Costa vlakbij Cambrils

Wil jij je in het zweet werken in de fitnessruimte of op de sportvelden, een prachtige fietstocht maken of juist lekker luieren op het strand? Op dit prachtige resort heb je alles zelf in de hand. Het resort ligt direct aan een heerlijk strand en op loopafstand van het gezellige plaatsje Cambrils dat vooral bekend staat om de prachtige vissershaven. Ben je een adrenalinejunk? Ga dan naar het grootste pretpark van Europa: PortAventura World! Voor het échte Spaanse leven trek je de binnenlanden in om de kleine dorpjes te bezoeken. Als de zwoele avond invalt trek je naar de boulevard om een heerlijk visgerecht te eten in een gezellig restaurantje. Cambrils is tenslotte een echte vissersstad waar nog steeds iedere ochtend een kleine vismarkt te vinden is!

Autovakanties
dagen

Wegdromen aan de Costa Dorada in Spanje incl. ontbijt of halfpension

Estival Eldorado Hotel Resort, Sport & Spa
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Fietsverhuur op het resort
  • Direct aan het strand gelegen!
  • Vele sportfaciliteiten
  • Op loopafstand van vissersstadje Cambrils
Hieronder hebben we wat leuke bezienswaardigheden en activiteiten op een rijtje gezet

Het grootste pretpark van Europa
Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan het grootste pretpark van Europa, PortAventura World. Met maar liefst 119 hectare ligt het pretpark een paar kilometer naast Tarragona. Een waanzinnig pretpark met zes betoverende werelden, spetterende aquapark, een Ferraripark en vijf eigen themahotels. Zo lijkt het keer op keer alsof je in een compleet andere wereld bent beland. Wie durft er mee met een rit van de spectaculaire snelle rollercoasters? In Mexico stap je in de Hurakan Condor. In deze 96 meter hoge vrije val toren geniet je van waanzinnig uitzicht. Voor de kleintjes zijn er vrolijke figuren in Sesamstraat Aventura. Kortom er is voor jong en oud genoeg te beleven!

Reus
Ben jij fan van de beroemde architect Antoni Gaudí? Ga dan zeker naar dit gezellige stadje. Sommigen beweren dat hij in Reus is geboren, anderen zeggen dat dat in het nabijgelegen Riudoms is. Wat wél zeker is, is dat hij in Reus naar school ging en in de buurt heeft gewoond. Reus is niet heel groot maar heeft wel een aantal mooie plekjes om te bekijken, zoals het Gaudí Centre en Casa Navas. Slenter door dit gemoedelijke dorpje en stop even daar waar jij het de moeite waard vindt!

Pantano De Siurana
Nog iets verder het binnenland in vind je Pantano De Siurana. Dit is een prachtig stuwmeer met daarboven het pittoreske dorpje Siurana. Het is een klein gehuchtje dat niet meer dan een paar huizen heeft, echter is het uitzicht op het stuwmeer fenomenaal! Vervolg je route naar de kluizenaarsplek van La Mare de Déu de la Roca en ontdek de rust die hier heerst.

Tarragona
Tarragona is een van oorsprong Romeinse stad. Wanneer je door de stad loopt zie je diverse restanten terug uit de tijd van de Romeinen zoals, het amfitheater, de paardenrenbaan, het forum, aquaducten en de Romeinse muren. Tegenwoordig is de stad vooral een haven- en een studentenstad. Het oude centrum staat met diverse monumenten op de UNESCO-werelderfgoedlijst, daarnaast vind je er smalle straatjes, vele restaurants, terrasjes en leuke pleinen.

Estival Eldorado Hotel Resort, Sport & Spa
Edmund Halley 5,
Cambrils, Spanje
Kaart
Edmund Halley 5, Cambrils, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Estival Eldorado Hotel Resort, Sport & Spa ligt direct aan het strand en heeft fantastische faciliteiten zoals een spa- en wellnesscentrum, fitnessruimte en sportvelden. In de diverse restaurants kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, tapas of diner. De ruime kamers zijn ingericht met lichte kleuren en zijn van alle gemakken voorzien. Op het resort liggen verschillende zwembaden voor jong en oud, geniet van een lekker drankje in de poolbar en kijk heerlijk uit over zee. De oude binnenstad en jachthaven van Cambrils liggen op 1,5 kilometer van het resort. Wil je de omgeving per fiets gaan verkennen? Bij het resort zijn fietsen te huur en bieden zij fietsroutes en cursussen aan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Boulevard Salou

Cultuur, Nachtleven
Passeig De Miramar, Salou

Deze boulevard is 's avonds een heerlijke plek om je begin van de avond te spenderen. Loop langs de vele kraampjes met souvenirs en proef heerlijke lokale lekkernijen.

Calle Barcelona

Shoppen
Calle Barcelona

De bekendste winkelstraat van Salou. Deze lange winkelstraat biedt erg veel winkels en boetiekjes. Voor de shoppers is dit een perfecte straat.

Fontein Salou

Bezienswaardigheden
Passeig De Jaume I, Salou

De bekende fontein die zich aan het einde van Passeig de Jaume I staat, bezorgt Salou een bijna sprookjesachtige uitstraling met haar verlichting. Vooral in de zomer worden hier uitgebreide shows gegeven.

PortAventura Park

Attractieparken, Outdooractiviteiten
Avinguda Pere Molas, Vila-Seca

Na de jaarlijkse korte stop van januari tot maart, opent PortAventura Park haar deuren weer met geweldige thema´s en attractie´s voor jong en oud.

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig, hier kun je tegen betaling gebruik van maken.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.32 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro