Van der Valk specials
dagen

Overnacht in landhotel incl. ontbijt, diner, gratis fietshuur én boottocht op de Plauer See

Van der Valk Landhotel Spornitz
Spornitz, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 6 dagen in Van der Valk Landhotel Spornitz in Noord-Duitsland incl. ontbijt, diner, gratis fietshuur én boottocht

Van der Valk Landhotel Spornitz is een prachtig landhotel in het hart van het Duitse natuurgebied Lewitz. De ideale plek om met de fiets het beschermde natuurgebied te gaan ontdekken. Spot diverse vogelsoorten en laat je meevoeren langs de weilanden, bossen, vijvers en vele grachten. In dit arrangement is een prachtige boottocht over de Plauer See inbegrepen. Het is een van de mooiste meren in het Mecklenburgse merengebied waar je vele vogelsoorten als visarenden, zeearenden en ijsvogels kun zien. In de nabijgelegen stad Schwerin kun je heerlijk shoppen, een terrasje pakken of de vele historische bouwwerken bewonderen. Ga ook eens langs bij het prachtige Kasteel Ludwigslust. Ook op cultureel gebied heeft deze omgeving veel te bieden. Iets actiefs ondernemen? Haal dan je hart op in het vakantieplaatsje Plau am See. Hier kun je vele watersportactiviteiten ondernemen, zoals kanoën en zwemmen. In Van der Valk Spornitz kun je gratis gebruik maken van de sauna en fitnessruimte.

Van der Valk specials
dagen

Overnacht in landhotel incl. ontbijt, diner, gratis fietshuur én boottocht op de Plauer See

Van der Valk Landhotel Spornitz
Spornitz, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of diner in buffetvorm
  • 1 dag fietshuur inclusief routekaart
  • 1 x boottocht op de Plauer See
  • Gratis gebruik van de sauna en fitnessruimte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat je kunt doen in de omgeving

Schwerin
In deze prachtige stad is het haast onmogelijk om je te vervelen! Alleen al de gehele oude binnenstad met gezellige straatjes is de moeite waard. Het pronkstuk van de stad is het Schweriner Schloss. Het is gebouwd op een eiland in de Schweriner See en is tegenwoordig opengesteld voor bezoekers.

Berenreservaat Müritz
Berenreservaat Müritz is momenteel het grootste berenreservaat van West-Europa en biedt op dit moment een veilig huis voor 12 bruine beren die zijn gered uit o.a. dierentuinen en circussen. Omdat ze in gevangenschap hun natuurlijke instincten zijn verloren en te afhankelijk van mensen zijn geworden, kunnen ze helaas niet meer terug naar het wild. Dit mooie reservaat biedt deze dieren een zo goed als natuurlijke leefomgeving waar ze naar hartenlust kunnen graven, baden, rondzwerven of heerlijk in winterslaap gaan.

Skiën en spelen
Bezoek Alpincenter Hamburg-Wittenburg voor een dag vol skiplezier! De overdekte skihal belooft een feestje voor jong en oud, evenals de bowling. De indoor speeltuin is vooral voor de jongste bezoekers leuk.

Freilichtmuseum Schwerin
Dit openluchtmuseum vertelt het verhaal van de volksarchitectuur van Mecklenburg. Geniet van oude bouwwerken en hun verhalen.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Van der Valk Landhotel Spornitz
An der B 191 1,
Spornitz, Duitsland
Kaart
An der B 191 1, Spornitz, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit Van der Valk Hotel is landelijk gelegen in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern op 1 uur van Hamburg. Dankzij de goede verkeersverbindingen trek je er gemakkelijk op uit om de prachtige omgeving te ontdekken en bovendien ligt het station op 800 meter van het hotel. Geniet van een fiets- of wandeltocht door het unieke natuurgebied "Lewitz" met zijn meren en ongerepte bossen of neem de moeite en verken de hoofdstad van deze deelstaat, Schwerin (40 km). Het gezellige Van der Valk Landhotel Spornitz heeft comfortabele kamers die zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar en een badkamer met een douche en een toilet. Geniet in de ochtend van een royaal ontbijtbuffet in de Kartoffelstube en ’s avonds van een heerlijk gerecht in het gezellige restaurant. Om de avond goed af te sluiten drink je natuurlijk een lekker drankje in de hotelbar of de lobby.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Mindervalidekamers
1 kamer op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Slot Ludwigslust

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßfreiheit

Dit langgerekte bouwwerk is een mengeling van laatbarok en classicisme. Pronkstuk is de 'Gouden Zaal' die uit twee verdiepingen bestaat.

Schwerin

Steden
Lennéstraße 1

Het symbool van de stad is het slot van Schwerin dat sprookjesachtig gelegen is op een eiland tussen de Schweriner See en de Burgsee.

Plau am See

Cultuur
Marktstraße 20

Plau am See ligt direct aan de Plauer See die 3840 hectare groot is. De Plauer See is een prachtige bestemming voor je vakantie! Niet alleen ideaal om te watersporten, maar ook om te fietsen en te wandelen.

Mecklenburgs Merengebied

Natuur & Parken
Mecklenburgs Merengebied

Dit plateau bestaat uit een aaneenschakeling van meren en rivieren. Een prachtig natuurgebied waarbij verschillende outdooractiviteiten mogelijk zijn.

Natuur- en wildpark Güstrow

Natuur & Parken, Dierentuinen en aquaria
Verbindungschaussee 1

Wolven, beren, lynxen, uilen en bizons.. Allerlei wilde dieren vind je in dit bijzondere natuurpark. Wandel over paden en bruggen, door grotten en geniet van dit mooie stukje natuur.

Waren (Müritz)

Bezienswaardigheden, Cultuur
Zur Steinmole 1

Waren (Müritz) is een stad en een kuuroord in Mecklenburg-Vor-Pommeren. Rond Waren bevinden zich een aantal natuurparken, maar bezoek ook zeker de St. George's kerk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Mindervalidekamers

1 kamer op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro