Zonvakanties
dagen

All-inclusive bijkomen in prachtig 4*-hotel op Kos incl. vlucht

Gaia Royal Hotel
Mastichari, Kos, Griekenland bekijk op kaart
Kom heerlijk tot rust tijdens deze 6, 8, 11 of 15-daagse All-inclusive zonvakantie op Kos

Sfeervol overnachten op een van de mooiste plekken van het eiland Kos én alles ook nog eens op basis van All-inclusive! Kos staat garant voor een heerlijk ontspannen zonvakantie met veel bezienswaardigheden of juist even helemaal niks. Een plekje op het strand is al voor je geregeld want in dit super arrangement zit een parasol en twee ligbedden aan het strand inbegrepen. Hoe relaxed wil je het hebben! Ga op je gemakje het eiland verkennen. Het gezellige vissersdorpje Mastichari vind je op 6 kilometer van het hotel. Het bruisende dorpje staat bekend om de brede zandstranden, strandbars en gezellige terrasjes die tot 's avonds laat zijn geopend!

Zonvakanties
dagen

All-inclusive bijkomen in prachtig 4*-hotel op Kos incl. vlucht

Gaia Royal Hotel
Mastichari, Kos, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Koffie en thee met gebak in de ochtend
  • Dagelijks lunchbuffet inclusief snacks
  • IJs en snacks in de namiddag
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Snacks in de avond
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/cocktails/selectie aan sterke drank
  • Inclusief een set van 1 parasol en 2 ligbedden aan het strand
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gezellige thema-avonden
  • Vele activiteiten voor tieners
  • Leuke kidsclub
  • Tip: huur een fiets om het eiland te ontdekken
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Het eiland Kos in een notendop

Bezoek Bodrum
Een gewild dagtripje is een bezoek aan het Turkse Bodrum. Vanuit Kos-Stad sta je met een half uurtje op Turkse bodem. Dit is absoluut de moeite waard! Bodrum heeft niet alleen mooie stranden maar ook een sfeervolle haven, veel gezellige terrassen en een heerlijk centrum om te shoppen. Als je hier bent vergeet dan zeker niet de Petrusburcht te bezoeken. Vroeger is deze gebouwd om de bewoners te beschermen tegen invallen van piraten. Vandaag de dag is dit een museum en is de burcht opengesteld voor publiek.

Badderen in de Embros Therme
Zo’n 12 kilometer van Kos-Stad ligt de Embros Therme in zee. Vanuit een rotsopening loopt water van 49 graden de zee in. Doordat het natuurbad wordt omringd door keien is er een heerlijk warm thermaalbad ontstaan waar je je kunt onderdompelen in het aangename water en nog verder kunt ontspannen dan dat je waarschijnlijk al deed.

Kos stad
Iedereen kent ondertussen Riga Fereou wel, waar heel veel kleur te vinden is. Het straatje is gelegen nabij de haven. Het is een erg fotogenieke plek door de typische Griekse, blauwe tafeltjes en gekleurde stoelen, de wit geverfde huizen en alle prachtige decoraties erbij. Daarnaast kun je heerlijk eten bij de Fish Taverna! Het Neratzia kasteel in Kos-Stad werd door de Johannieters gebouwd en is een laatmiddeleeuws kasteel. Het ligt op een klein schiereiland, net ten zuiden van de haven. Helaas is het kasteel in verval gekomen nadat de Johannieters het eiland verlieten. Een bezoekje aan deze burcht is dan ook zeker onmisbaar tijdens een vakantie op het Griekse eiland Kos. Je kunt de burcht jammer genoeg niet van binnen bekijken, maar de buitenkant is net zo geweldig. In Kos stad vind je de boom waaronder de grondlegger van de medische wetenschap, Hippocrates, les gaf. Het is een van de oudste Platanen ter wereld en volgens de lokale bevolking wel meer dan 2.000 jaar oud!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Gaia Royal Hotel
Main Street,
Mastichari, Griekenland
Kaart
Main Street, Mastichari, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een van de mooiste plekken op Kos zo'n 100 meter van het heerlijke strand ligt dit heerlijke hotel. Het hotel bestaat uit een centraal gebouw waar je de receptie, lounge, restaurant en hoofdbar vindt. Rond het hoofdgebouw liggen de kamers. Er zijn maar liefst 3 zwembaden waaronder een kinderbad. Vlakbij de zwembaden kun je een lekkere cocktail drinken in de Pool Bar. Het restaurant kijkt uit op de prachtige blauwe zee en serveert dagelijks de heerlijkste lokale en internationale gerechten. Twee keer per week worden er gezellige thema avonden georganiseerd met heerlijke typisch Griekse gerechten. De kamers zijn ruim en heerlijk licht, ze bieden alle comfort om een heerlijk overnachting te ervaren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Openbaar parkeren

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Openbaar parkeren

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro