Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet in Fuengirola aan de Costa del Sol incl. vlucht en transfer

Hotel Monarque Fuengirola Park
Fuengirola, Malaga, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
369,-
totaal: 790,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in Fuengirola aan de Costa del Sol incl. vlucht en transfer

Hou jij van Spanje en de Costa del Sol? Kom dan genieten in Fuengirola! Wij hebben een schitterend hotel voor je in de aanbieding: Hotel Monarque Fuengirola Park. Dit fijne hotel met zwembad ligt op een steenworp afstand van het weelderige strand. Zeker als je van wellness houdt, is dit comfortabele hotel een aanrader. Er is namelijk een zeer complete spa. Deze bestaat uit een jacuzzi, een sauna, een Turks stoombad en een overdekt thermaal zwembad. In de bijbehorende salon kun je bovendien terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Dit belooft een zeer ontspannen vakantie te worden! Het hotel beschikt verder over een tennisbaan, een groot gezellig buffetrestaurant en een animatieteam. In de nabije omgeving kun je bovendien heerlijk golfen. Ook de levendige badplaats zelf is erg leuk om te verkennen. Hier zal de aanwezigheid van het imposante Sohail Kasteel je zeker niet ontgaan. Nabij de jachthaven kun je op het plein Plaza de la Constitucion lekker een terrasje pikken en de Kerk van de Rozenkrans bekijken. Als je van shoppen houdt, moet je in winkelcentrum Miramar zijn. Even buiten de stad ligt het idyllische stadje Mijas, dat bekend staat als één van de mooiste locaties van Andalusië.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet in Fuengirola aan de Costa del Sol incl. vlucht en transfer

Hotel Monarque Fuengirola Park
Fuengirola, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Optioneel: dagelijks lunchbuffet
  • Optioneel: dagelijks dinerbuffet
  • Optioneel: op basis van all-inclusive
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel door de stad Fuengirola en langs de haven
Fuengirola en meer!

In ‘het witte dorp’ van de Costa del Sol verdwaal je in de wirwar van de smalle straatjes in het centrum. Het bruisende Fuengirola is rijk aan het Moorse kasteel Castillo de Sohail en de allerlekkerste gegrilde sardientjes. Als ‘Koning van Spanje Strandpromenade’ met de langste boulevard van het Spaanse vasteland, maak je jouw zonvakantie hier helemaal waar. Verveling? Dat woord staat hier niet in het woordenboek!

Fuengirola, het strandparadijs
Magie lijkt wel te bestaan, want Fuengirola is van een slaperig vissersdorpje omgetoverd in een bruisende badplaats voor zowel de jonge vakantiegangers als de fervente overwinteraar. Het paradijs ligt hier aan je voeten, met maar liefst zeven heerlijke stranden. Dat is ook niet zo gek met de 8 kilometer ononderbroken lange boulevard ‘El Paseo Marítimo Rey de España’ omgeven met palmen en chiringuito’s (strandtentjes). Flaneer door de straatjes van het oude centrum, richting de levendige vissers- en jachthaven. Net buiten de stad wacht je een indrukwekkend uitzicht over de zee vanaf het Fuengirola Kasteel.

De 150 jaar oude vijgenboom
Cultuurliefhebbers worden keer op keer verliefd op de authentieke Iglesia Parroquial Virgen. In het Moorse kasteel Castillo de Sohail word je meegenomen in theatervoorstellingen en festivals. Ga jij opzoek naar de 150 jaar oude vijgenboom op het levendige Plaza del Constitución? Dit pittoreske plein herbergt talloze terrasjes, waar de gegrilde sardientjes het beste smaken aan een spies in Malagueño. De leukste handgemaakte souvenirs koop je op de dinsdagmarkt El Mercadillo aan de kust. Wanneer de zon ondergaat, is de Spaanse sfeer nog beter te proeven in de verschillende (ook Nederlandse) bars.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Monarque Fuengirola Park
C. Joaquín Blume, 1,
Fuengirola, Spanje
Kaart
C. Joaquín Blume, 1, Fuengirola, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Monarque Fuengirola Park is gelegen in een toeristisch gebied in Fuengirola. Met een prachtige omgeving aan de Costa del Sol is het optimaal genieten. Het hotel is op een slechts paar meter van het zandstrand Las Gaviotas en op ca. 3,5 km afstand van het centrum gelegen. Het hotel beschikt over een binnen- en buitenzwembad, restaurant en tennisbaan. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro