Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

4*-vakantie aan de kust in het Kroatische Biograd na Moru o.b.v. halfpension incl. vlucht en transfer

Hotel Kornati
Biograd na Moru, Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
599,-
totaal: 1245,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. halfpension genieten in de badplaats Biograd na Moru, Kroatië incl. vlucht en transfer

Hotel Kornati ademt vakantie! Door de ideale ligging aan het strand van de Adriatische zee en vlakbij de jachthaven, dé plek om een heerlijke tijd door te brengen. De oude stad van Biograd na Moru, ooit een koninklijke residentie, herbergt historische kerken, pleinen en smalle geplaveide straten, waardoor het een interessante bestemming is voor geschiedenisliefhebbers. Bovendien is Biograd na Moru omringd door prachtige stranden en kristalheldere wateren, waardoor het een ideale plek is voor zonaanbidders en zwemliefhebbers. De lokale keuken van Biograd na Moru is heerlijk, met verse zeevruchten en mediterrane gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. Na een dag vol avontuur en ontspanning kun je genieten van de bruisende bars en restaurants langs de kust.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

4*-vakantie aan de kust in het Kroatische Biograd na Moru o.b.v. halfpension incl. vlucht en transfer

Hotel Kornati
Biograd na Moru, Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Zadar vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Kornati National Park, een archipel van ongerepte eilanden
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat te doen in Biograd na Moru en omgeving

Kornati National Park
Het nationaal park is alleen te bezoeken met een excursie (tenzij je een eigen boot hebt). Op het eiland bevinden zich twee bezoekerscentra waar je informatie over het eiland kunt krijgen en je toegangsbewijzen kunt aanschaffen. Snorkelen mag je hier zonder vergunning! Je kunt hier heerlijk wandelen, maar blijf wel op de paden. Aangezien het hier behoorlijk heet kan worden en er weinig schaduw te vinden is, is het belangrijk dat je genoeg bescherming tegen de zon en water meeneemt!

Zadar (ca. 30 km)
Zadar is een parel die bezoekers betovert met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en moderne charme. De oude stad wordt omringd door middeleeuwse muren en biedt een schat aan historische bezienswaardigheden, waaronder de oude kerken, Romeinse overblijfselen en het indrukwekkende Forum. Een van de meest opvallende kenmerken van Zadar is het Zeeorgel, een architectonisch wonder dat door de golven wordt aangedreven om betoverende muziek te creëren. De Zonnegroet, een kunstzinnige installatie die de zonsondergang viert, is ook een populaire attractie. De stad biedt een rijke eet- en drinkcultuur, met gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke Kroatische gerechten en verse zeevruchten. 's Avonds komt Zadar tot leven met bruisende bars en een bruisend nachtleven.

Vrana-meer (ca. 9 km)
Het Vrana-meer is een natuurlijk juweel dat natuurliefhebbers aantrekt. Dit meer is een rustige oase omringd door ongerepte natuur en biedt uitstekende mogelijkheden voor vogelspotten en buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Een bezoek aan het Vrana-meer is een kans om te genieten van de serene schoonheid van de natuur in de regio.

Nin (ca. 47 km)
Deze historische stad in Kroatië, is een betoverende bestemming die doordrenkt is met geschiedenis en een sfeervolle charme. Het oude stadje wordt omringd door zoutpannen en biedt bezoekers een wandeling door smalle straatjes, middeleeuwse kerken en pleinen. Het is beroemd om de kerk van St. Nicholas, de kleinste kathedraal ter wereld, en de geneeskrachtige modder van de zoutpannen. De lange zandstranden van Nin maken het een geweldige plek voor zonaanbidders. Nin is een verborgen schat aan de Adriatische kust, perfect voor reizigers die geschiedenis, cultuur en ontspanning willen combineren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Kornati
Tina Ujevica 7,
Biograd na Moru, Kroatië
Kaart
Tina Ujevica 7, Biograd na Moru, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Kornati is gelegen aan het strand waar je lekker kan uitwaaien of kan genieten van de heerlijke zon. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en café die een mooi uitzicht over het water hebben. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, TV, minibar en een eigen badkamer met een bad of douche. Er zijn leuke fiets- en wandelroutes te verkrijgen waardoor je de omgeving leert kennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zadar

Steden
Zadar

Zadar is het culturele, economische, administratieve en verkeerscentrum van Noord-Dalmatië. De stad heeft een grote voetgangerszone. Het wandelen door de lieflijke, glooiende straatjes van de stad is als een wandeling door de geschiedenis. In Zadar, op de stadspromenade, vind je het unieke Zeeorgel dat wordt aangedreven door de golfenergie.

Zaton

Steden
Zaton

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal. Het vertegenwoordigt een unieke combinatie van architectuur, een aangenaam mediterraan klimaat, ongerepte natuur, een rijk cultureel en historisch erfgoed en een levendig toeristisch leven.

Nin

Steden
Nin

Nin is de oudste koninklijke stad, gelegen op een kleine eilandje, omgeven door lange zandstranden. Archeologisch onderzoek getuigt dat de mens al meer dan 10.000 jaar geleden in Nin aanwezig was. In de buurt van het oude gedeelte van Nin ligt een fort dat getuigt dat daar al meer dan 5.000 jaar geleden mensen woonden.

Krka National Park

Natuur & Parken
Krka National Park

Krka National Park is één van de mooiste nationale parken in Kroatië. Je kunt er niet alleen wandelen en picknicken, maar ook onder de watervallen zwemmen.

St. Karlo Boromejski kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Karlobag

Bezoek de St. Karlo Boromejski kerk, gebouwd in het jaartal 1710. In 1943 is de kerk deels verwoest door bomaanslagen.

Poseidon Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Drazica 1, Karlobag

Leer duiken in Kroatië. De baaitjes en heldere zee bij Karlobag zijn perfect om de wereld van de zee te leren kennen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro