Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Wellness Deal: Luxe 4*-hotel met uitzicht op de haven van Rotterdam incl. ontbijt + Entree Thermen Holiday

Delta Hotel
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
74,75
totaal: 179,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 149 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-hotel in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. ontbijt + Entree Thermen Holiday

Toe aan ontspanning? Verblijf in het 4*-hotel in Vlaardingen, uniek gelegen aan de nieuwe Maas nabij Rotterdam. Na een dag ontspannen in Thermen Holiday Barendrecht kun je heerlijk nagenieten onder het genot van een hapje en drankje in het gezellige restaurant van het hotel. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de voorbijvarende schepen van en naar de haven. Het hotel is stijlvol ingericht en belooft veel culinair genot. In grand café Nautique kun je op elk moment van de dag aanschuiven voor heerlijke internationale gerechten. De menukaart is rijk aan specialiteiten uit de wereldhavensteden en wordt aangevuld met heerlijke wijnen uit de wijnkelder. Vanuit Delta Hotel ben je binnen een mum van tijd in het centrum van Rotterdam. Deze architectuurstad biedt volop kunst en cultuur maar ook shop liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stad!

Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Wellness Deal: Luxe 4*-hotel met uitzicht op de haven van Rotterdam incl. ontbijt + Entree Thermen Holiday

Delta Hotel
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x toegang tot Thermen Holiday t.w.v. € 37,50 p.p
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Publiekslieveling 2023!
  • Unieke locatie in de haven en aan de Nieuwe Maas
  • Hotel ligt nabij Rotterdam (14 km)
  • Opstapplaats Watertaxi naar Rotterdam vanaf Vijfsluizen (5 minuten rijden)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: met de watertaxi naar Rotterdam!
Thermen Holiday Barendrecht

Ontdek het wellnessresort Thermen Holiday. Een oase van rust gelegen in Barendrecht, midden in de Randstad. Dit wellnessresort biedt een tal unieke en moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een dag vol rust en ontspanning. Geniet van de wereld vol wellness die Thermen Holiday te bieden heeft.

Sauna's
Ontdek tijdens jouw dagje wellness een tal van moderne sauna's zowel binnen als buiten. Stap binnen in de wereld vol wellness en beleef de sauna's met een lage temperatuur, de sauna's met een temperatuur tussen de 70°C en 75°C en ontdek de sauna's boven de 80°C.

Baden
Ontdek de baden van Thermen Holiday waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Klets gezellig bij in één van de bubbelbaden, trek een baantje in het binnenbad of kom tot rust in de kruidentempel. Neem de tijd om je lichaam goed te laten afkoelen tussen de saunarondes door. Wil je de ultieme cooling down? Stap dan in het dompelbad en dompel je lichaam onder in het koude water.

Badkledingdag
Iedere dinsdag en afwisselend de zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Delta Hotel
Maasboulevard 15,
Vlaardingen, Nederland
Kaart
Maasboulevard 15, Vlaardingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Delta Hotel kijkt uit over de rivier aan de rand van Rotterdam en biedt een uniek uitzicht op het water en de schepen. De kamers van het Delta Hotel zijn ingericht in een nautische stijl, net als de rest van het hotel. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad. Het hotel heeft een grand café. Tijdens het proeven van verse producten en wijn uit de gekoelde wijnkelder, kun je het weidse uitzicht in je opnemen. Je kunt hier gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro