Natuur
2, 3 of 4 dagen

Bijkomen in een prachtige suite aan de Maas in Arcen

De Maasparel Next Door Arcen
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
71,50
totaal: 168,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Een pareltje aan de Maas! Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Arcen Limburg op basis van logies

Gelegen aan de Maas in de gemeente Venlo vind je dit gezellige hotel! Arcen is een pittoresk dorp dat onderdeel is van Nationaal Park de Maasduinen. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen, echter heeft de streek je zoveel meer te bieden. Met grote steden binnen handbereik en Duitsland om de hoek, is Hotel De Maasparel Next Door dé plek om een paar dagen heerlijk bij te komen.

Natuur
2, 3 of 4 dagen

Bijkomen in een prachtige suite aan de Maas in Arcen

De Maasparel Next Door Arcen
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook boekbaar inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Hotel is prachtig gelegen aan de Maas
  • Tip: bezoek de kasteeltuinen!
  • Tip: ga een dagje naar Duitsland
Wat je kunt doen in de omgeving

Hertog Jan Brouwerij
Ook zo nieuwsgierig naar het brouwproces van dit heerlijke biertje? Plan dan een bezoek aan de brouwerij. Je wordt door een ervaren gids rondgeleid door het prachtige pand. Je kunt hier zelfs een persoonlijk en een eigen genummerde fles Grand Prestige laten rijpen onder de perfecte omstandigheden. Erg leuk om iemand cadeau te geven!

Brüggen
Dit kleine en gezellige stadje op zo'n 30 kilometer vanaf Venlo heeft een prachtige grote Burcht en een gezellig park. Je kunt je hier een paar uurtjes goed vermaken met de leuke winkeltjes.

Düsseldorf
Het oude historische centrum van de stad is te vinden in het hart van Düsseldorf. Dit noemt men de Altstadt. Hier vind je vele terrassen, restaurant en clubs. Struin langs de historische gebouwen zoals, de Andreaskirche, St. Lambertus Basiliek, het Rathaus en het St. Ursula-Gymnasium. Vergeet zeker tijdens je bezoek lokaal gebrouwen Altbier te drinken! De echte shopaholics moeten in Center O zijn. Dit enorme overdekte winkelcentrum heeft winkels voor iedere portemonnee en een groot centraal plein waar diverse eettentjes omheen liggen. Zo kan iedereen eten wat hij of zij wil en kun je toch samen aan tafel zitten. Ga ook zeker buiten een kijkje nemen bij de promenade. Hier zitten diverse gezellige horecagelegenheden!

Blitterswijck
Vrijwel direct aan de Maas ligt dit schattige dorpje met veel oude huizen en boerderijen. Het kleine hervormde kerkje aan de Maas is een drukbezochte bezienswaardigheid evenals de Sint Annakapel uit de 16e eeuw, deze ligt aan de weg richting Meerlo. Ga ook zeker even een drankje drinken op het terras in het begrip van het dorp: het huiskamer café van Tante Jet. Tante Jet heeft zelf tot op hoge leeftijd achter de bar gestaan maar heeft inmiddels het stokje overgedragen.

De Maasparel Next Door Arcen
Schans 3-5,
Arcen, Nederland
Kaart
Schans 3-5, Arcen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontwaken met uitzicht op de Maas en ´s avonds de zon onder zien gaan. Hotel Maasparel Next Door is een heerlijk hotel om even tot rust te komen in je moderne suite die van alle gemakken is voorzien. Geniet vanaf je balkon of terras van een mooi uitzicht met een drankje in je hand. Voor het ontbijt kun je plaatsnemen in de lichte tuinserre van De Maasparel. De lunch en het diner worden in het restaurant of op het terras geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro