Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

STUNT! ⚡ 4*-hotel in Friesland aan het IJsselmeer

Strandhotel Vigilante
Makkum, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
32,-
totaal: 89,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Friesland aan het IJsselmeer

Strandhotel Vigilante ligt in het Friese Makkum direct aan het zandstrand en de boulevard. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vind je fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn! De Friese kust en het binnenland beschikken over veel leuke en cultuurrijke steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied, waaronder de watersportstad Sneek en het havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen kun je zelfs een dagje naar Terschelling of Vlieland. Een bezoekje aan de pittoreske kustdorpjes Stavoren en Hindeloopen is ook zeker de moeite waard.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

STUNT! ⚡ 4*-hotel in Friesland aan het IJsselmeer

Strandhotel Vigilante
Makkum, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Direct aan het zandstrand en de boulevard gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Afsluitdijk Wadden Center, Sneek of Leeuwarden
Tips voor tijdens je verblijf

Meer over Makkum
Met haar statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes is Makkum een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. De Friese kust en het binnenland beschikken over veel leuke en cultuurrijke steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied, waaronder de watersportstad Sneek en het havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar Terschelling of Vlieland. Een bezoekje aan de pitoreske kustdorpjes Stavoren en Hindeloopen is ook zeker de moeite waard.

Leeuwarden
Leeuwarden is niet alleen een mooie historische stad, het staat ook bol van de Street Art, je kunt via een Street Art tour of Map de mooiste kunstwerken gaan spotten. De kunstenaar Michel Tilma heeft door de hele stad miniatuurpoppetjes achtergelaten die je middels een route kunt ontdekken. Als je ze in het juiste perspectief fotografeert lijken het net echte mensen. In de voormalige gevangenis de Blokhuispoort zitten geen gevangen meer, maar in de oude cellen vind je nu kleine bedrijfjes creatieve winkeltjes, een gezellig café en restaurant. In het weekend kun je onder begeleiding van een oud gevangenisbewaarder een rondleiding krijgen van ongeveer een uur.

Strandhotel Vigilante
Holle Poarte 10,
Makkum, Nederland
Kaart
Holle Poarte 10, Makkum, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 86 sfeervolle kamers van het Strandhotel Vigilante zijn standaard voorzien van een televisie, bureau, draadloos internet en een badkamer met een douche, haardroger en toilet. Begin je dag met een lekker ontbijt. In het hotel-restaurant met uitzicht over het water geniet je van een smakelijk diner. Bovendien beschikt het hotel over een gezellige binnentuin waar je in de wintermaanden heerlijk kunt zitten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.d.p.n. (alleen toegestaan op standaard landzichtkamers)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Hoogtepunten

Makkum

Steden
Makkum

Het pittoreske centrum van Makkum is een toonbeeld van gezelligheid. Met terrasjes en een keur aan horecavoorzieningen in de historische panden. Op de boulevard is een keur aan passende winkels en horeca te vinden.

Afsluitdijk Wadden Center

Musea
Afsluitdijk 1C

Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker niet alleen een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk.

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Fries Scheepvaart Museum

Musea
Kleinzand 16

De geschiedenis van de Friese scheepvaart staat uiteraard centraal in het Fries Scheepvaart Museum staat, maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving wordt niet overgeslagen. Dus alles van skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, tot de Elfstedentocht en de Sneker Waterpoort komen aan bod.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.d.p.n. (alleen toegestaan op standaard landzichtkamers)

Belangrijke informatie

Let op!
-De fietsenstalling en het parkeerterrein is voor onbepaalde tijd gesloten. Je kunt je auto parkeren op het openbare terrein (kosteloos).
- Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats in het hotel van 08:00 t/m 17:00 uur. De geluidshinder is beperkt.
- Vanaf 8 januari is het restaurant alleen geopend voor het ontbijt (einde 10.30 uur) t/m 4 februari.
- Huisdieren zijn alleen toegestaan op standaard landzichtkamers.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro