Zonvakanties
dagen

Halfpension verblijven aan de kust in Cyprus incl. vlucht en transfer

Tofinis
Ayia Napa, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. halfpension in een 4*-hotel aan de kust in Cyprus incl. vlucht en transfer

Wil jij 's ochtends wakker worden en gelijk genieten van de stralende zon, met een heerlijk ontbijtje? Dan zit je bij het 4*-hotel Tofinis aan het juiste adres. Na het ontbijt wandel je het strand op met zijn kristalheldere zeewater wat ideaal is om te gaan snorkelen. Ben jij geen fan van het strand en lig jij liever op een ligbed? Dan is er bij het hotel een buitenzwembad waar jij ook kunt genieten van een heerlijke frisse duik, een boekje lezen of gewoon even lekker tot rust komen. Het centrum van Ayia Napa zit vol met gezellige restaurantjes waar je even lekker kunt zitten voor een drankje en bezienswaardigheden. Zo vind je er verschillende kerken en museums.
Kortom: een heerlijke vakantie met zon, zee en strand!

Zonvakanties
dagen

Halfpension verblijven aan de kust in Cyprus incl. vlucht en transfer

Tofinis
Ayia Napa, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Larnaca vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourstransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (06.30 – 10.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.30 – 21.30 uur)
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is op ca. 5 minuten lopen tot het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga snorkelen in het kristalheldere zeewater
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor jouw verblijf

Nationaal Park Kaap Greco
Volgens sommigen de mooiste plek van Ayia Napa. In dit park vind je prachtige kliffen, helder blauw water en mooie snorkelplekken. Zorg er wel voor dat je een auto, fiets of quad tot je beschikking hebt want het park ligt zo'n 10 kilometer van je hotel af. Je kunt hier mooie wandelingen maken en genieten van de onderwaterwereld. Ga in het park ook zeker een stop maken bij Blue Lagoon, waar het water zo helder en blauw is dat je ogen er zeer van doen.

Zeegrotten
Buiten de mooie stranden, is dit gebied ook bekend om de vele zeegrotten en prachtige rotsformaties. Het zijn populaire duik, snorkel en zwemplekken waar volgens de legende de piraten hun buit verborgen en de holtes als schuilplek gebruikten. De grotten zijn onder andere per boottocht te bezoeken. Voor de actieveling is het leuker om een mooie wandeltocht te maken naar deze verstopte pareltjes.

Binnenland
Anders dan aan de kust heb je in het binnenland van Cyprus veel bossen en bergen. Ben je een natuurliefhebber? Bezoek dan zeker het Troödosgebergte! Hier kun je prachtige wandelingen maken en heb je adembenemende uitzichten over het hele eiland. De dorpjes Omodos, Lofou en Lefkara, dat bekend staat om prachtig borduurwerk mag je niet missen voor een echt Cypriotisch eiland gevoel.

Heerlijk dineren
Je kunt er bijna niet omheen op Cyprus. Heerlijke gerechten! Op het eiland vind je gezellige tavernes waar de traditionele gerechten geserveerd worden. Het bekendste gerecht van het eiland is de (bak) kaas Halloumi. De keuken lijkt een beetje op Grieks maar dan net even anders.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Tofinis
Kryou Nerou 49,
Ayia Napa, Cyprus
Kaart
Kryou Nerou 49, Ayia Napa, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Tofinis is gelegen op prachtige eiland Cyprus. Vanaf het hotel ben je binnen 5 minuten al op het prachtige zandstrand met kraakhelder zeewater. Bij het hotel zit een leuk waterpark waar je lekker een paar uurtje kan vermaken met je kinderen. Verder vind je bij het hotel een restaurant, bar, speelplaats en nog veel meer! De kamers zijn standaard voorzien van een balkon met zitje, airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Tegen betaling
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Church of Saint Lazarus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lanarca

Deze kerk stamt uit de 9e eeuw en is één van de belangrijkste religieuze gebouwen in Cyprus. De ingang van de kerk is prachtig versierd met een aantal iconen. Er bevindt zich ook een klein museum.

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken, Eilanden
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten, Outdooractiviteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Natuur & Parken, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Tegen betaling

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro