Zonvakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel op Mallorca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Grupotel Gran Vista & Spa
Can Picafort, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
289,-
totaal: 617,75 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-hotel op Mallorca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Op het Spaanse eiland Mallorca is het genieten geblazen! Kenmerkend voor Mallorca zijn de romantische baaien, goudgele stranden, gezellige terrasjes en nog veel meer! Je verblijft in een 4*-hotel gelegen in Can Picafort. Vanuit het hotel wandel je in een paar minuten naar het strand van Can Picafort. Neem een verkoelende duik in de zee of strijk neem op je strandlaken en geniet van de Spaanse zon. Daarnaast is het heerlijk vertoeven aan één van de twee zwembaden van het hotel of geniet van een cocktail aan de bar. Ook is er voor de kids genoeg te doen! Er is een miniclub, een speelplaats en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Zonvakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel op Mallorca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Grupotel Gran Vista & Spa
Can Picafort, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Mallorca vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op loopafstand van het schitterende strand van Can Picafort
  • ca. 5km gelegen van Natuurpark S'Albufera de Mallorca
  • Tip: breng een bezoek aan Alcúdia
Tips voor tijdens je verblijf

Alcúdia
Alcúdia is een levendige badplaats met één van de mooiste stranden van Mallorca. In het oude centrum met haar prachtige stadspoort kun je heerlijk rondwandelen door de gezellige oude straatjes en steegjes met sfeervolle terrasjes en restaurants. Vaak kun je bij de plaatselijke slagerij een lekkere vleeswarenplank bestellen met een glaasje Cava erbij.

Aloë Vera Boerderij
Bij de plaats Santa Margalida vind je een Aloë Vera boerderij waar je middels een kleine rondleiding alles te weten komt over dit veelzijdige plantje en de werking van Aloë Vera. Natuurlijk zit er een winkeltje bij waar je de producten kunt bekijken en aanschaffen! Het stadje Santa Margalida zelf is ook zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Vanaf de parochie heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Palma de Mallorca (ca. 59 km)
Na al het waterpret en de feestjes is het tijd om wat cultuur te snuiven en te shoppen in Palma de Mallorca. We gaan beginnen bij Kathedraal La Seu, zonder twijfel is dit het mooiste en meest bekende gebouw van Palma de Mallorca. Voor een mooi uitzicht gaan we door naar Castell Belver. Dit ronde kasteel ligt op een heuvel op ongeveer 3km ten noordwesten van de hoofdstad. Genoeg gezien van alle bezienswaardigheden en zin om lekker te struinen in de winkeltjes? Er is maar één plek op Mallorca waar je goed kan winkelen en dat is Palma de Mallorca! Je hebt de Passeig del Born met leuke restaurantjes, winkeltjes, barretjes en straatartiesten. Maar voor de bekende winkelketens kan je het beste naar de Avinguda Jaume III.

Grupotel Gran Vista & Spa
Ctra. Artá Pto. Alcudia Km 21.500,,
Can Picafort, Spanje
Kaart
Ctra. Artá Pto. Alcudia Km 21.500,, Can Picafort, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Grupotel Gran Vista & Spa is gelegen in Can Picafort op een paar minuten lopen van het strand Can Picafort. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden met een kinderbad. Daarnaast is er voor de kids een miniclub, een kinderspeelplaats en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Het hotel beschikt over een spa- en wellnesscentrum en een sportcentrum. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers zijn voorzien van airconditiong, een flatscreen-tv, een bureau, telefoon en een kluisje. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Museu De Historia De Manacor

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Carretera

Museum van Manacor ligt in la Torre dels Enagistes, een middeleeuwse constructie uit de 13e eeuw. Het heeft 4 zalen gewijd aan de Romeinse cultuur en Islamitische periode.

Cuevas del Drach

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Tours & activiteiten
Ctra. De Les Coves

Het grottenstelsel van Drach bevindt zich ten zuiden van het dorp Porto Cristo. Het is ongeveer 2,4 kilometer lang en gaat maximale 25 meter diep onder de grond.

Aqualand El Arenal

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Autovia Palma

Het grootste waterpretpark in Mallorca. Aqualand biedt iets voor iedereen van snelle bochtige glijbanen voor adranaline junkies tot een rustige cruise over de “Congo River” voor het hele gezin.

Palma de Mallorca

Tours & activiteiten, Eten en drinken, Shoppen
Palma De Mallorca

De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. Winkelen kunt u in de gezellige binnenstad met zijn knusse smalle straatjes en historische gebouwen.

Kathedraal La Seu

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaza Almoina

De bouw van de kathedraal begon in 1230 op de plek waar ooit de belangrijkste moskee van Palma stond. Na bijna 400 jaar werd de bouw in 1601 afgerond.

Los Delfines Aquapark

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Avinguda Los Delfines 4-8

Het heerlijke waterpark Los Delfines heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Allerlei glijbanen, de avonturen rivier en watertunnels bieden veel vertier.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro