Zonvakanties
dagen

4*-boutique hotel in Ayia Napa op Cyprus incl. vlucht en ontbijt

Gaia Sun N Blue Hotel
Ayia Napa, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-boutique hotel in Ayia Napa op Cyprus incl. vlucht, transfer en ontbijt

Kijk jij uit naar een weldadige zonvakantie aan een mooi wit zandstrand met kristalhelder water? Boek dan een verblijf in het Gaia Sun N Blue Hotel in Ayia Napa op Cyprus! Dit ligt slechts enkele stappen verwijderd van het gelouterde strand van Glyki Nero en het gezellige centrum van de badplaats. Het hotel heeft een groot buitenbad, een overdekt zwembad en een indrukwekkende eigen spa met sauna en stoombad. Je kunt er ook terecht voor diverse verkwikkende lichaamsbehandelingen. Heerlijk toch? Ayia Napa ligt in het oostelijke deel van Cyprus en staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven, mooie stranden en een kust met schitterende rotsformaties. Een niet te missen bezienswaardigheid is het klooster dat in de vijftiende eeuw gebouwd werd. Het is een mooie plek met mysterieuze tunnels. Ook de zeegrotten van Ayia Napa moet je gezien hebben. Je kunt er naartoe wandelen of er met een bootje langs varen. De grotten zijn razend populair bij duikers en snorkelaars. Bovenop een klif vind je het beeldenpark met moderne kunstwerken. De combinatie van bijzondere sculpturen en het magnifieke uitzicht is werkelijk uniek. Wil je gaan wandelen, zwemmen en snorkelen in een prachtig natuurgebied? Ga dan naar Kaap Greco. Dit is een nationaal park met schitterende kliffen en paradijselijke baaien langs een azuurblauwe zee.

Zonvakanties
dagen

4*-boutique hotel in Ayia Napa op Cyprus incl. vlucht en ontbijt

Gaia Sun N Blue Hotel
Ayia Napa, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Larnaca vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het nationale park Kaap Greco
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Gaia Sun N Blue Hotel
28, Kryou Nerou,
Ayia Napa, Cyprus
Kaart
28, Kryou Nerou, Ayia Napa, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het prachtige 4*-boutique hotel Gaia Sun N Blue ligt op slechts een steenworp afstand van het spectaculaire witte zand en het kristalheldere water van Glyki Nero en het centrum van het Ayia Napa. Het is de perfecte plek voor een gezinsvakantie of een ontspannen uitje voor koppels. Bij Gaia Sun N Blue kun je genieten van heerlijke cocktails, ontspannen in de spa, of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Tevens zijn er 2 restaurants die alle soorten maaltijden serveren, zoals zeevruchten, pizza's, hamburgers en meer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Church of Saint Lazarus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lanarca

Deze kerk stamt uit de 9e eeuw en is één van de belangrijkste religieuze gebouwen in Cyprus. De ingang van de kerk is prachtig versierd met een aantal iconen. Er bevindt zich ook een klein museum.

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken, Eilanden
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten, Outdooractiviteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Natuur & Parken, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24/7

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro