Uniek overnachten
dagen

Uniek hotel gevestigd in 12e-eeuws fort in het zuiden van Toscane incl. ontbijt

Hotel Della Fortezza
Sorano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een uniek hotel gevestigd in 12e-eeuws fort in Sorano incl. ontbijt

Klassiek Toscaans logeren in een landhuis op een rots van tufsteen, dat doe je in het oogstrelende Hotel Della Fortezza in Sorano. Het uitzicht bij het wakker worden: de typische glooiende heuvels en cipressen, wijn- en olijfboomgaarden zover het oog reikt en een sprookjesachtige lappendeken in dromerige geel- en groentinten. Koninklijk overnachten dus, voordat je het stadje intrekt en door de gezellige nauwe straatjes dwaalt. Lunch of dineer op het plein, scoor souvenirs en geniet van het langzame Italiaanse dolce vita. De mogelijkheden voor dagjes uit zijn talloos: zet koers naar het meer van Bolsena, even over de grens met Lazio. Of duik Umbrië in, waar Orvieto en nog meer natuurschoon wachten. Noordwaarts vind je de mooiste vallei die je ooit zag: de adembenemende Val d'Orcia. Het nabijgelegen Pitigliano is het kunstzinnige zusje van Sorano en een dagje naar zee bij Orbetello behoort tot de mogelijkheden. Elk ritje naar elke bestemming is hier een feestje op zich. Bezoek spontaan een wijnhuis (cantina) voor een proeverij en laat je vanzelfsprekend verwennen door de Italiaanse koks. Bestel lokale specialiteiten zoals pasta met porcini (eekhoorntjesbrood), panzanella (broodsalade) en je weet niet wat je proeft. In de Maremma, het zuidwestelijke deel van Toscane, kom je oog in oog te staan met echte cowboys. Toscane is het equivalent van genieten!

Uniek overnachten
dagen

Uniek hotel gevestigd in 12e-eeuws fort in het zuiden van Toscane incl. ontbijt

Hotel Della Fortezza
Sorano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uniek fort uit de 12e-eeuw
  • Prachtige natuurrijke omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het plaatsje Bolsena en het meer
Wat is er te doen in de omgeving?

Pitigliano
In het zuiden van Toscane kun je al snel in de verte het stadje Pitigliano zien dankzij de klokkentoren, de Campanile. Langzaam ontvouwt de schoonheid van deze stad terwijl je dichterbij komt. Je ziet meer en meer details van de prachtige huisjes, de silhouetten van de kerken en het dorpsplein dat midden in het centrum ligt. Slenter door de straten van deze stad en kijk je ogen uit bij de bezienswaardigheden. Het lijkt alsof de stad uit het tufsteen omhoog rijst. De natuur draagt als het ware de huizen die de mensen hierop hebben gebouwd. Fantastisch toch?

Bolsena
Gelegen aan het Lago di Bolsena heb je het unieke en kleine stadje Bolsena. Uiteraard heeft het meer haar naam te danken aan deze stad. De oude middeleeuwse kern van de stad ligt op de heuvel en biedt een prachtig uitzicht dat uitkijkt over het water! In de stad is het centrum relatief klein en bescheiden maar biedt zeker de mogelijkheid tot winkelen! Van oost naar west loopt er één lange straat met talloze kleine winkeltjes en vele lokale ondernemers waar authentieke en unieke producten verkocht worden. Aan het einde van deze lange straat kun je het Rocca Monaldeschi, een prachtig kasteel uit de 14e eeuw bewonderen. Wandel gezellig langs de boulevard en geniet van deze prachtige stad!

Hotel Della Fortezza
Piazza Cairoli 5,
Sorano, Italië
Kaart
Piazza Cairoli 5, Sorano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het zuiden van Toscane staat een oude fort uit de 12e eeuw die omgebouwd is tot een hotel. Dat is Hotel Della Fortezza. Hier komt geschiedenis tot leven. In het restaurant wordt eten en wijn uit de eigen streek geserveerd. Het personeel geeft met alle liefde advies en informatie over de streekproducten. De kamer hebben een uniek design. In de superior kamer heb je een uitzicht over de Etruskische necropolis van San Rocco of over het dorp Sorano, of de binnenplaats van het fort. De kamer beschikt onder andere over een föhn, televisie en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Zoutmuseum Salinas del Carmen

Bezienswaardigheden
Barrio Las Salinas 2

Het 'museo de la Sal' bestaat uit de zoutpannen die hun oorsprong vinden in het begin van de twintigste eeuw. De opbrengst van het museum wordt gebruikt om de zoutpannen te onderhouden.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Betancuria

Bezienswaardigheden, Steden
Betancuria

De voormalige hoofdstad van Fuerteventura heeft een aantal historische gebouwen in het centrum. Zo is er een parochiekerk Santa Maria, een paar paleizen en oude burgerwoningen met prachtige lieflijke balkons

Dunas de Maspalomas

Bezienswaardigheden
San Bartolomé De Tirajana

De duinen van Maspalomas worden omringd door de badplaatsen Costa Meloneras/Maspalomas en Playa del Inglés. Binnen deze toeristische zone vormen de deels begroeide zandduinen een prachtig stukje rustige natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro