Aan of nabij de kust
dagen

Hotel direct aan het Katwijkse strand incl. ontbijt

Hotel Zee en Duin
Katwijk aan zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4, 5 of 8 dagen in een hotel direct aan het Katwijkse strand incl. ontbijt

Ga er een paar dagen tussen uit naar het schilderachtige dorp Katwijk aan Zee. Het hotel waarin je verblijft ligt direct aan het strand, dus je kan lekker uitwaaien aan zee! Maak heerlijke strandwandelingen en geniet van de frisse lucht en het mooie uitzicht over de Noordzee. Het is ook mogelijk om een fiets te huren bij het hotel. Noordwijk aan zee ligt zo'n 4.5 km verderop en is gemakkelijk te doen met de fiets. Naar Leiden is het zo'n 35 minuten fietsen. In deze levendige studentenstad is het erg leuk om te shoppen. Het hotel heeft een unieke whisky bar met meer dan 250 verschillende soorten Schotse Malt Whisky's. Een whisky proeverij is dan ook zeker een aanrader! Kom en geniet in Katwijk aan Zee.

Aan of nabij de kust
dagen

Hotel direct aan het Katwijkse strand incl. ontbijt

Hotel Zee en Duin
Katwijk aan zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt direct aan het strand
  • Het hotel heeft een eigen whisky bar met meer dan 500 soorten
  • Op het terras geniet je van een prachtig uitzicht over zee
  • Fietshuur mogelijk bij het hotel
  • Het winkelcentrum ligt op ca. 250 meter van het hotel
  • Tip: ga een dagje naar Leiden
Wat is er te doen in de omgeving?

Leiden
De historische binnenstad van Leiden is al eeuwen geliefd bij grote kunstenaars; een soort Amsterdam in het klein! Je vindt er idyllische grachten, historische herenhuizen, de oudste botanische tuin van Nederland en een rijke verzameling aan interessante musea. Het rijke verleden is nog overal zichtbaar. Dit heeft de stad gemaakt zoals het nu is: een levendige, knusse en gezellige stad. Er zijn hier een tal aan interessante plekken. Denk hierbij aan De Doelenpoort, De Morspoort en De Waag. Allemaal bijzondere plekken die je gezien moet hebben bij een bezoek aan Leiden. Wist je dat je in Leiden meer dan 2800 rijksmonumenten vind? Van kerken tot molens en stadpoorten.

Space Expo
Achter de zee en de duinen vind je het bezoekerscentrum van de ESA ESTEC. Als je meer over ruimtevaart wil zien en beleven, dan is Space Expo de plek voor jou! In dit bijzondere ruimtevaartmuseum word je meegenomen op een interactieve reis langs verre planeten en Melkwegstelsels. Je bevindt je hier midden tussen de raketten en satellieten en je leert hier alles over de rijke historie en toepassingen van de techniek achter de ruimtevaart. Dit museum is geschikt voor jong en oud!

Naturalis
Naturalis Biodiversity Center is uitgeroepen tot Europees Museum van het Jaar 2021! Het prachtige nieuwe museum is er voor iedereen die meer wil ontdekken over de rijkdom van de natuur. Ga op reis naar het heden en het verleden. Laat je verleiden in de zaal De Verleiding. En ontmoet T.rex Trix in de zaal dinotijd. Bezoek ook de LiveScience zaal en bekijk live hoe ze dinobotten schoonmaken.

Hotel Zee en Duin
Boulevard 5,
Katwijk aan zee, Nederland
Kaart
Boulevard 5, Katwijk aan zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Zee en Duin ligt direct aan het Katwijkse strand. Het hotel beschikt over een lounge met openhaar en een unieke hotelbar waar meer dan 500 verschillende soorten malt whisky verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er bieren van het vat. Op het terras kan je genieten van een drankje en de zeezicht. Het winkelcentrum ligt op ca. 250 meter van het hotel. Het hotel heeft een overdekte en afgesloten fietsenstalling waar je gratis gebruik van kan maken. Fietshuur is ook mogelijk. Alle kamers zijn standaard voorzien van onder andere een eigen badkamer met bad en/of douche. Verder beschikt de kamer over een televisie, telefoon, gratis Wi-Fi, kluis en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,50 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag en € 12,50 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Space Expo

Musea
Keplerlaan 3

Kom alles te weten over de ruimtevaart en veel bekende astronauten, zoals André Kuipers en Neil Armstrong.

Museum Noordwijk

Musea
Jan Kroonsplein 4

Hier krijg je een duidelijk beeld over het vroegere Noordwijk. Er worden ook collecties tentoon gesteld.

Atlantikwall Museum

Musea
Bosweg 15

Dit museum in Noordwijk is ingericht in een reeks bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Je kunt hier zien hoe er vroeger werd geleefd in deze bunkers. Ook zijn er vaak verschillende exposities.

Corpus

Musea
Willem Einthovenstraat 1

In een klein uur beleef je hier een spectaculaire 'reis door de mens'. Hier leer je het lichaam van binnen kennen.

Duinrell Amusement Park

Attractieparken
Duinrell 1

Een leuk dagje uit? Kom naar Duinrell en leef je uit in één van de vele leuke attracties. Zeker een aanrader: Stap in Duinrell's nieuwste aanwinst de Wild Wings, en leer kunstvliegen!

Tikibad (Duinrell)

Attractieparken
Duinrell 1

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf verschillende glijbanen maken het Tikibad tot het allergrootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag en € 12,50 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.86 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro