Natuur
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen in Twente! Incl. ontbijt, diner en bezoek aan wijngaard

Wapen van Delden Hotel
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
159,50
totaal: 346,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 165 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 dagen in Delden Twente en geniet dagelijks van een heerlijk ontbijt, diner en een bezoek aan de wijngaard Hof van Twente

Welkom in Twente! Hotel het Wapen van Delden is een gastvrij familiebedrijf die er alles aan zullen doen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens je verblijf geniet je van heerlijke ontbijtjes, fantastische 3-gangendiners in een gezellige en ontspannen sfeer én bezoek je ook nog eens de Wijngaard van Hof van Twente. Voor een sportief begin van de dag of juist als ontspanning kun je gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad. Vanuit je hotel kun je heerlijke lange wandelingen of fietstochten maken in de prachtige Twentse natuur. Laat je even lekker in de watten leggen tijdens deze fijne dagen!

Natuur
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen in Twente! Incl. ontbijt, diner en bezoek aan wijngaard

Wapen van Delden Hotel
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner van de chef
  • Inclusief bezoek aan de wijngaard Hof van Twente
  • Vrij gebruik van het binnenzwembad
  • Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis parkeren bij het hotel
Tips in de directe omgeving

Hof van Twente
Van droom naar werkelijkheid! Met inmiddels drie wijngaarden in Bentelo mag je wel zeggen dat van alleen een "leuke hobby" geen sprake meer is! Wijngaard Hof van Twente produceert op een professionele manier heerlijke en eerlijke wijnen die je kunt proeven in de gezellige Sueterie, wijnserre en op het wijnterras.

Delden
Delden is een gezellige en kleine historische stad in de provincie Overijssel. Je vindt hier diverse winkels, musea, kunstgalerijen en bijzondere bezienswaardigheden. Middeleeuws Delden wordt bijna in zijn geheel omgeven door het prachtige landgoed Twickel. Het is een landgoed dat in een uitgestrekt natuurgebied ligt en is een van de grootste landgoederen van Nederland! Op het landgoed kun je onder andere een kasteel bezoeken met prachtige tuinen. Of ga een heerlijk kopje thee drinken in de oranjerie met theeschenkerij. Ben je een sportief typje dat van mountainbiken houdt? Naast het hotel loopt een route van maar liefst 75 kilometer! De route is volledig bewegwijzerd en is in samenwerking met Landgoed Twickel ontwikkeld.

Ootmarsum
On Nederlands mooi is het kunstenaarsdorpje Ootmarsum. Je zult hier met open armen worden ontvangen. Het is uit een landelijk onderzoek gebleken dat hier de gelukkigste mensen van Nederland wonen! Niet verwonderlijk met de prachtige natuur en kleine beekjes die rustig voortkabbelen. Ootmarsum is niet groot maar oh zo gezellig. Wandel op je gemakje door de smalle straatjes en bekijk de vele kunstwinkeltjes of het openluchtmuseum.

Wapen van Delden Hotel
Langestraat 242,
Delden, Nederland
Kaart
Langestraat 242, Delden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Het Wapen van Delden is een modern en sfeervol hotel gelegen aan de rand van Delden. In het hele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, gratis parkeergelegenheid (inclusief een elektrisch oplaadstation). Het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad en een sauna met ‘Power Tower’ zonnecabine. Het hotel beschikt over 47 comfortabele en sfeervolle kamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een kluis, tv, radio, koffie- en theefaciliteiten, en een eigen badkamer met toilet, douche of bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Alleen welkom in het voorcafé en de Heerenkamer, € 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Zoutmuseum

Musea
Langestraat 30

Het Zoutmuseum vertelt het complete verhaal over zout. In het museum gaat het niet alleen over de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo, maar ook om de periodes veel verder terug in de tijd.

Kasteel Twickel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Twickelerlaan 1A

Op het landgoed bevinden zich zo'n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij.

Museumboerderij Wendezoele

Musea
Twickelerlaan 14

Kom het boerenleven van toen ontdekken! Hoe was het leven in de landbouw en veeteelt in dit deel van Twente tussen 1900 en 1960? Bij Twickelboerderij Erve Brinkate uit 1895 is het te beleven.

Polman Stadion

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stadionlaan 1

Het Heracles Stadion is opgericht in 1903 en behoort daarmee tot een van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Het thuis stadion van Heracles Almelo is het Polman stadion.

Galerie & skulpturenpark Groeneveld

Musea
Groeneveldseweg 8

Dit is het grootste kunstcentrum van ons land. Inmiddels heeft het een 800 m2 expositieruimte en een beeldentuin van 1,5 ha.

Beeklustpark

Natuur & Parken
Ledeboerslaan

Het Beeklustpark is een een park voor jong en oud en is in het bezit van een Green Flag Award. Het park heeft een bijzondere muziek koepel waar op zondag vaak een optreden staan gepland.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Alleen welkom in het voorcafé en de Heerenkamer, € 20,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro