Steden dichtbij
dagen

Verblijf aan het Westerpark in Amsterdam o.b.v. halfpension

WestCord Art Hotel Amsterdam 3*
amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen aan het Westerpark in Amsterdam o.b.v. halfpension

Verblijf in een speels hotel op loopafstand van het centrum van Amsterdam. Dit is de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken! Ook loop je zo vanuit het hotel naar het Westerpark, een cultureel walhalla met een gezellige energie. Museum het Schip en het theater zijn ook gemakkelijk te bereiken. Een erg gave ervaring is AMAZE Amsterdam. Dit is een audiovisuele immersie tour van 1 uur waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden. Verder zijn er tal van musea te bezoeken in Amsterdam. Snuif cultuur en historie in het Stedelijk, het Vincent van Gogh- of het Rijksmuseum. Shopliefhebbers zitten helemaal op hun plek in Amsterdam. In elk stadsdeel kan je goed shoppen. In de avonds komt Mokum helemaal tot leven: drink een biertje op de Nieuwmarkt, bezoek een concert in poptempels als Paradiso, Melkweg en Ziggo Dome, theatervoorstellingen in het Nieuwe DeLamar of neem eens een kijkje bij de wereldberoemde rosse buurt. Alles wat je zoekt, is te vinden in Amsterdam!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf aan het Westerpark in Amsterdam o.b.v. halfpension

WestCord Art Hotel Amsterdam 3*
amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een 3-gangendiner
  • In de buurt van het Westerpark
  • Het openbaar vervoer (trein en bus) ligt op loopafstand
  • Hotel is beoordeeld met een 8.8 op Zoover
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga een dagje shoppen in de pittoreske winkelstraatjes van De 9 Straatjes
Wat is er te doen in de omgeving?

Ontdek Amsterdam per fiets
Huur een fiets en ontdek de stad op een super relaxte manier. Fiets als een Amsterdammer door de drukke stad of lekker rustig door het rustige Vondelpark en stop bij mooie plekjes aan de grachten.

De Dam
Het centrale punt van de stad is De Dam. Het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument nemen een prominente plek in op het grote plein. Ook vind je er de Nieuwe Kerk en Madame Tussauds. Je wandelt vanaf het Centraal Station via het Damrak naar het plein. Vanaf De Dam loop je zo de drukke en gezellige winkelstraten in.

Genieten op het water in Amsterdam!
Sinds 2010 is de grachtengordel in 2010 een plek in de UNESCO werelderfgoedlijst en dit is niet voor niets! De 165 verschillende grachten werden vroeger voornamelijk gebruikt voor handel en transport, tegenwoordig is het vooral genieten voor toeristen en dagjesmensen! Je ziet de stad op een magische manier aan je voorbij trekken vanaf de rondvaartboot. Wil je tijdens een rondvaart af en toe de boot af om bezienswaardigheden vanaf de wal te spotten? Dan is de hop-on hop-off service een uitstekende mogelijkheid!

Het Anne Frankhuis
Dit is het achterhuis waarin de familie leefde. Het is nu één van de meest populaire musea in Amsterdam. Je vindt het museum aan de Prinsengracht, middenin het centrum van de stad. Een bezoekje aan het achterhuis geeft je een blik in haar leven. Het is heel intens, maar vooral een bijzondere en leerrijke ervaring over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kortom, een bezienswaardigheid in Amsterdam die je niet mag missen.

WestCord Art Hotel Amsterdam 3*
Spaarndammerdijk 302,
amsterdam, Nederland
Kaart
Spaarndammerdijk 302, amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Westcord Art Hotel Amsterdam draagt zijn naam niet voor niets. In de lobby hangt een nooit eerder vertoond werk van Herman Brood en op de kamers vind je het thema kunst ook terug. Het hotel is geschikt voor zakelijke reizen, maar ook voor privé reizen met het gezin. In de zomermaanden kan je gratis gebruik maken van het buitenzwembad Brediusbad. Overal in het hotel is gratis Wi-Fi. De kamers beschikken over een flatscreen televisie, espressomachine en een minibar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 35,00 per nacht

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

Musea
Oudezijds Voorburgwal 38

Het museum Ons’ Lieve Heer op Solder is een goed bewaard grachtenpand waarin u alles kunt bekijken. Het pand is zo genoemd omdat het op zolder een kerk heeft.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 35,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro