Stedentrips
dagen

Stedentrip naar Madrid incl. vlucht en ontbijt

Hotel DWO Yuste Alcalá
Madrid, Madrid, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een hotel in het centrum van Madrid incl. vlucht en ontbijt

Je trip naar Madrid is pas écht compleet als je kiest voor een fijne, monderne uitvalsbasis waar je in een heel andere wereld overnacht. Welkom in het stijlvolle Hotel DWO Yuste Alcalá, op steenworp afstand van twee van de mooiste Madrileense parken: Parque Quinta de los Molinos en Parque Quinta Torre Arias. Hier kom je bij van de onafgebroken aaneenschakeling van architectonische schoonheid. Zoals het Koninklijk Paleis en de fraaie pleinen waar je je onder de locals begeeft. Vanzelfsprekend het Plaza Mayor, waar de straatartiesten je het gelukzalige vakantiegevoel geven. Of het Plaza Puerta del Sol, waar jongeren en liefdeskoppeltjes ontspannen met een drankje, rondom het symbool van de stad: het standbeeld van de beer met de aardbeienboom. Foodies zetten gretig koers naar markthal Mercado de San Miguel, voetbalfans trekken automatisch naar de twee stadions. Over de Groten der Aarde gesproken: schilderijen van Dali, Monet, Picasso en Hollandse grootmeesters als Hals en Rembrandt hangen gebroederlijk naast elkaar in Museo Thyssen-Bornemisza. Een tip: verken de stad per fiets, dan zie je nog veel meer. Of neem de kabelbaan naar het Casa de Campo. Zoals het een hoofdstad betaamt, is ook het treinstation Atocha een bezienswaardigheid op zich, bewonder de bogenconstructie en geniet van de wereldse sfeer. Madrid is een cultuur- en historiecocktail die steeds lekkerder gaat smaken!

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar Madrid incl. vlucht en ontbijt

Hotel DWO Yuste Alcalá
Madrid, Madrid, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Madrid vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 250 meter van het hotel zit metrostation Suanzes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Museo del Ferrocarril de Madrid (het Railway Museum)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de Madrid?

Palacio Real Madrid (Koninklijk Paleis)
Het Palacio Real is het Koninklijk paleis van de Koning van Spanje, Felipe VI. Tijdens een rondleiding door het barokke paleis kun je een deel van de 3418 schitterende en prachtig gedecoreerde kamers van het Koninklijke werkpaleis van Madrid bezichtigen. De Koninklijke familie gebruikt het paleis alleen nog voor officiële staatsaangelegenheden. Een activiteit dat niet mag ontbreken tijdensjouw citytrip in de Spaanse hoofdstad.

Prado Museum
Het Museo Nacional del Prado is een kunstmuseum met vooral een collectie schilderijen uit de 14e tot en met de 19e eeuw met werken van Spaanse meesters zoals El Greco, Velázquez en Goya tot internationale schilders als Rembrandt, Rubens en Caravaggio. Het enorme Prado museum is een van de bekendste musea van Spanje en Madrid en onderdeel van de museumdriehoek.

Parque del Buen Retiro - Stadspark Madrid
De Jardines del Buen Retiro, ook wel het Parque del Buen Retiro is een groene oase van rust in het centrum van Madrid met zijn 118 hectare park oppervlakte. Wandel rond de grote roeivijver, aanschouw het glazen 'Palacio de Cristal' of geniet van het vele groen in de bijzondere tuinen. Ontspan in dit park op een warme dag tussen wandelaars, hardlopers, straatartiesten en bezienswaardigheden.

Plaza Mayor
De Plaza Mayor is het historische plein in het centrum van de Spaanse hoofdstad. Het plein Plaza Mayor met een grote geschiedenis bevat tegenwoordig kleine winkeltjes, restaurant, terrassen en de centrale plek voor veel evenementen en straatartiesten. Het 16e-eeuwse plein is dan ook een verplicht nummer tijdens een stadswandeling langs de bezienswaardigheden van Madrid.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel DWO Yuste Alcalá
Calle Miguel Yuste,14,
Madrid, Spanje
Kaart
Calle Miguel Yuste,14, Madrid, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel DWO Yuste Alcalá is een modern hotel met een mooi design. Het hotel ligt op ca. 150 meter van Calle Alcalá en in de buurt van het Cívitas Metropolitano-stadion (ca. 3 km) en het IFEMA-beursterrein (ca 3.5 km). Metrostation Suanzes zit op 250 meter van het hotel. Verder zit er in de buurt vele winkels en plekken om te eten en te drinken. Het hotel beschikt over een bar/cafetaria met een buitenterras waar je kan genieten van een goede kop koffie, een glas wijn of tapas. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel. De kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche en föhn, een kluisje, smart televisie en een airconditioner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stadion Real Madrid

Bezienswaardigheden
Av. De Concha Espina 1

Als u fan bent van FC Barcelona zal u dit stadion waarschijnlijk mijden, maar andere voetbalfans zullen het leuk vinden een blik te werpen in de thuishaven van Real Madrid.

Retiropark

Natuur & Parken
Plaza De La Independencia 7

In dit zeer grote stadspark ‘Parque del Buen Retiro’ van Madrid is het goed vertoeven. Madrilenen maken veelvuldig gebruik van dit waanzinnig mooie Retiropark.

La Cibeles

Bezienswaardigheden, Cultuur
Plaza Cibeles

Madrid heeft vele mooie pleinen, maar Plaza de la Cibeles is zonder twijfel een van de mooiste. Op dit plein staat de fontein ‘La Cibeles’, een voorstelling van de godin van de vruchtbaarheid.

Museo del Prado

Bezienswaardigheden, Musea
Paseo Del Prado

Dit wonderschone museum is één van de grootste en beroemdste kunstmusea ter wereld.

Madrid

Steden
Calle Mayor

Madrid is bekend door haar intensief cultureel en artistieke activiteiten en heeft een zeer levendig nachtleven.

Paleis Palacio Real

Bezienswaardigheden
Calle De Bailén

Het Koninklijk Paleis van Madrid is het werkpaleis van de koning van Spanje. Met een oppervlakte van 135.000 m² en 3418 kamers, is het het grootste koninklijke paleis in de wereld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro