Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Geniet vanuit een super luxe 4*-hotel in de adembenemende natuur van de Dolomieten o.b.v. volpension

Hotel Al Sorriso
Levico Terme, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
229,-
totaal: 492,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 46 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in de adembenemende natuur van de Dolomieten o.b.v. volpension

Ontdek de charme van de Dolomieten en het Meer van Levico, een parel in het noordoosten van Italië. Omgeven door de majestueuze Alpen, biedt deze regio adembenemende wandelroutes en een serene ervaring aan het door bomen omringde strand van het Meer van Levico. Bij Hotel Al Sorriso, gelegen nabij dit prachtige meer, geniet je van rust en natuur. Het hotel ligt op een uitgestrekt landgoed waar je kunt ontspannen of actief kunt zijn op de tennisbanen. De keuken serveert authentieke streekgerechten, vers uit de eigen groentetuin. Verken de omgeving op de fiets, ontdek de Valsugana-fietsroute of bezoek historische plekken zoals Levico Terme en Trento met zijn imposante kasteel en kathedraal. Een perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning.

Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Geniet vanuit een super luxe 4*-hotel in de adembenemende natuur van de Dolomieten o.b.v. volpension

Hotel Al Sorriso
Levico Terme, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een lichte lunch in buffetvorm
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner incl. saladebuffet
  • Gratis gebruik van leenfietsen
  • Korting op het huren van E-Bikes
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: ontdek het centrum van Trento
Tips voor tijdens je verblijf

Ontspan in de Thermaalbaden van Levico
Levico Terme is beroemd om zijn thermaalbaden, rijk aan ijzerhoudende en arsenische wateren, uniek in Italië. Een bezoek aan de Terme di Levico biedt niet alleen ontspanning en welzijn, maar ook behandelingen voor verschillende gezondheidsproblemen. Laat je verwennen in deze historische spa die al sinds de 19e eeuw bezoekers aantrekt.

Verken het Meer van Levico
Het prachtige, zuivere water van het Meer van Levico is ideaal voor zwemmen, kanoën of gewoon ontspannen aan de oevers. Het meer is omgeven door prachtige natuur en biedt verschillende stranden en recreatiegebieden. Maak een wandeling rond het meer om volledig te genieten van de serene omgeving.

Wandel door het Parco Secolare degli Asburgo
Dit historische park, aangelegd door de Oostenrijkse keizerlijke familie, is een prachtige plek voor een rustige wandeling. Ontdek de verschillende thematische tuinen, zeldzame plantensoorten en geniet van het uitzicht op de omliggende bergen. Het park is ook de locatie voor verschillende evenementen en concerten gedurende het jaar.

Bezoek Arte Sella
Een uniek openluchtmuseum in de nabijgelegen Val di Sella, waar kunst en natuur samenkomen. Kunstenaars van over de hele wereld creëren kunstwerken met natuurlijke materialen, direct in het landschap. Het is een fascinerende plek waar je kunt wandelen tussen de kunstwerken en tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige natuur.

Maak een uitstapje naar Castel Pergine
Dit middeleeuwse kasteel, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Valsugana vallei, biedt niet alleen een duik in de geschiedenis, maar ook een adembenemend uitzicht op de omgeving. Het kasteel is ook een hotel en restaurant, dus je kunt er genieten van lokale gerechten terwijl je je in een sprookje waant.

Hotel Al Sorriso
Via Lugano Lago Segantini 14,
Levico Terme, Italië
Kaart
Via Lugano Lago Segantini 14, Levico Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Al Sorriso is gevestigd in Levico Terme, in het noordoosten van Italië. Middenin de adembenemende natuur heb je het Meer van Levico, dit is vlakbij het hotel. Je kunt gratis gebruik maken van het strand. Het hotel zelf beschikt over een restaurant en een uitgebreid sauna- en wellnessgedeelte en een binnenbad. aar volledig tot rust komt. Ook is er buiten nog een bubbelbad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Castello del Buonconsiglio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Bernardo Clesio 5

Castello del Buonconsiglio is een imposant kasteel in het centrum van Trentino. Het is vandaag de dag ook een museum.

Trento

Steden
Via Giovanni Segantini 27

Trento is de elegantste en mooiste stad van de regio. Het stadsbeeld met zijn vele torens en paleizen doet helemaal Italiaans aan.

Riva del Garda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Viale Liberazione 1

Bij Riva del Garda ligt een burcht aan het water die alleen maar via een brug te benaderen is: de Rocca. Vroeger een belangrijke vesting, tegenwoordig doet het dienst als stadsmuseum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 14:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 00.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro