Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Volledig gerenoveerd hotel op Mykonos incl. vlucht, transfer en ontbijt

Penelope Village
Kalo Livadi, Mykonos, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
709,-
totaal: 1465,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in een volledig gerenoveerd hotel op Mykonos incl. vlucht, transfer en ontbijt

Mykonos is een klein eiland in de Egeïsche Zee waar volgens de mythologie Zeus de strijd aanging met de Giganten, waarbij de laatsten het onderspit dolven en nu de granieten ondergrond van dit stukje Griekenland vormen. Tegenwoordig is het een zeer tolerante en levendige vakantieplek. Je uitvalsbasis Penelope Village in badplaats Kalo Livadi is sfeervol: de combinatie strak-wit en houten accenten is tot in de kleinste details doorgevoerd, ook in de accommodaties en rondom het zwembad. Het heeft een hippie-achtig, dromerig effect. Hetzelfde wit zie je terug in Mykonos-stad (Chora), in de kalkstenen huizen met typisch Griekse hemelsblauwe of rode luiken. Winkel voor souvenirs en proef lokale specialiteiten in het gezellige Matoyianni Street. De iconische windmolens gelden als symbool van het eiland en zijn een bezienswaardigheid op zich, net als het klooster Panagia Tourliani in het oude dorp Ano Mera. Ga op zoek naar de romantische architectuur in Klein Venetië, dat aan de Italiaanse grachtenstad doet denken. De vuurtoren van Armenistis herinnert je aan de rijke zeevaartgeschiedenis, nog steeds is een vaartochtje populair: boek een excursie naar het mysterieuze buureiland Delos en spot onderweg dolfijnen! Een fijn strand is dat van Elia, waar waterskiën, parasailing en windsurfen voor beweeglijke afwisseling zorgen.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Volledig gerenoveerd hotel op Mykonos incl. vlucht, transfer en ontbijt

Penelope Village
Kalo Livadi, Mykonos, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Mykonos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel is volledig gerenoveerd in 2023!
  • Gelegen op slechts een paar stappen van Kalo Livadi beach
  • Tip: maak een boottocht naar het buureiland Delos
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Penelope Village
Kalo Livadi,
Kalo Livadi, Griekenland
Kaart
Kalo Livadi, Kalo Livadi, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In een van de mooiste kusten van het eiland Mykonos bij Kalo Livadi vind je Penelope Village, welke in mei 2023 volledig is gerenoveerd. Het is gelegen op slechts een paar stappen van het strand van Kalo Livadi, waar je diverse watersportactiviteiten kunt ondernemen. Vanuit Penelope Village heb je een prachtig uitzicht op de baai en het kraakheldere water. Bij het zwembad kun je heerlijk ontspannen onder het genot van een cocktail. Penelope Village combineert de authentieke Mykonische gastvrijheid met traditionele invloeden. De houten plafonds, de tegelvloeren en het traditionele meubilair maken de gezellige sfeer compleet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro