Treinvakanties
Fly & Train
6, 8, 10 of 12 dagen
Incl. ontbijt

Fly & train Zwitserland: rondreis incl. vlucht, treinreizen en ontbijt

Fly & train Zwitserland
Zürich, Zürich, Zwitserland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
829,-
totaal: 1725,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 11 aankomstdagen beschikbaar!
Unieke 6-, 8-, 10- of 12-daagse rondreis door Zwitserland en ontdek de 4 grootste steden Zürich, Lausanne, Genève en Basel incl. vlucht, treinreizen en ontbijt

Maak op een ontspannen manier 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗭𝘄𝗶𝘁𝘀𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱. Reizen op een andere, maar comfortabele manier. Geen files, geen tolwegen en snel op je bestemming zijn. Je vliegt naar Züruch, vanwaar je rondreis door Zwitserland per trein kan beginnen. Je bezoekt de 𝘃𝗶𝗲𝗿 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝘄𝗶𝘁𝘀𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱 (Zürich, Lausanne, Genève en Basel) per trein en slaapt in verschillende hotels, welke centraal gelegen zijn! De ultieme combinatie van veel zien en 𝗼𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗿𝗲𝗶𝘇𝗲𝗻 kan hier beginnen.

Treinvakanties
Fly & Train
6, 8, 10 of 12 dagen
Incl. ontbijt

Fly & train Zwitserland: rondreis incl. vlucht, treinreizen en ontbijt

Fly & train Zwitserland
Zürich, Zürich, Zwitserland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 9 of 11 overnachtingen in verschillende 3* en 4*- hotels
  • Retourvlucht naar Zürich vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief alle treintickets (Zürich – Lausanne – Genève – Bazel – Zürich)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in 4 verschillende hotels en steden
  • Tip: koop de Zürich Card in de Zürich City Guide-app voor leuke kortingen en informatie
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst Zürich
Komende nacht verblijf je in Royal Hotel Zürich (of verglijkbaar) in Zürich, inclusief ontbijt.

Vandaag vlieg je vanaf een luchthaven naar keuze naar Zürich. Vanaf hier ga je op eigen gelegenheid naar je eerste hotel, welk in het Zwitserse Zürich is. Afhankelijk van je vluchttijd kun je er voor kiezen om deze prachtige stad vandaag nog te ontdekken.
Zürich is de grootste stad van Zwitserland. Zürich is een stad van veel afwisselingen: hippe wijken naast de oude binnenstad, natuur en een druk stadsleven. Voor ieder wat wils in Zürich. Kunstliefhebbers kunnen niet om het Kunsthaus heen. Dit is het grootste kunstmuseum van Zwitserland met internationale topstukken. Shopliefhebbers kunnen terecht in de Bahnhofstrasse. Je kunt hier terecht bij luxe merken, maar ook jonge brands en leuke boetieks. Het is een van de beroemdste winkelstraten ter wereld.
Tip: koop de Zürich Card in de Zürich City Guide-app voor leuke kortingen en informatie in de app.

Dag 2: Zürich - Lausanne (ca. 2 uur en 10 minuten)
Komende nacht verblijf je in Mövenpick Lausanne (of verglijkbaar) in Lausanne, inclusief ontbijt.

Vandaag neem je de trein van Zürich naar Lausanne. Lausanne is de op een na grootste stad, gelegen aan het Meer van Genève. In de grotendeels autovrije oude binnenstad kun je heerlijk slenteren door de steegjes met sfeervolle boetieks en cafés. Lausanne is de Olympische hoofdstad. Hier is het Olympisch Comité en het Olympisch Museum gevestigd, grootste informatiecentrum over de Olympische Spelen.
Je kunt er ook voor kiezen om een rit te maken met de wijngaardentrein. Je legt een geweldige route af door een landschap hoog boven het meer van Genève, dwars door geterrasseerde wijnhellingen. Je kunt tijdens een tussenstop uitstappen en een prachtige wandeling maken door de wijnterrassen. Met de toeristentrein 'Lavaux Panoramic' kom je over de smalle wegen van de wijngaarden en krijg je onderweg uitleg over de regio.
Voor meer natuur kun je een bezoek brengen aan Parc de Sauvabelin, gelegen ín de stad, maar toch waan je je hier in een andere wereld. Je kunt er voor kiezen om 302 trappen te beklimmen naar het platvorm, maar je wordt dan ook beloond met een werkelijk prachtig panoramazicht!

Dag 3: Lausanne - Genève (ca. 57 minuten)
Komende nacht verblijf je in Le Montbrilliant (of verglijkbaar) in Genève, inclusief ontbijt.

Geniet van je ontbijt in het hotel en neem vervolgens de trein van Lausanne naar Genève, gelegen aan de andere kant van het Meer van Genève. Genève is de thuisbasis van de horlogemakerkunst en vele chocoladefabrikanten.
Je kunt er bijna niet omheen als je in Genève bent, de 140 meter hoge waterfontein Jet d'Eau. Het beeldmerk van de stad spuit met 200 km per uur 500 liter water per seconde omhoog.
Tip: boek een e-bike excursie door de wijngaarden rond Genève en geniet van de prachtige natuur inclusief een wijnproeverij.

Dag 4: Genève - Basel (ca. 2 uur en 50 minuten)
Komende nacht verblijf je in Ibis Style Basel City (of verglijkbaar) in Basel, inclusief ontbijt.

Vandaag reis je met de trein naar Basel. Basel ligt aan de Rijn en op het drielandenpunt van Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Het leven in Basel speelt zich af langs de Rijn. Wat de Seine voor Parijs is, is de Rijn voor Basel. Bij goed weer zijn de kades overvol en wordt er zelfs gezwommen in de Rijn. Cultuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Met maar liefst 40 musea heeft deze cultuurstad de hoogste museumdichtheid. Een wandeling door de binnenstad is ook de moeite waard. Antieke winkels, boetiekjes, en het grote marktplein gaan aan je voorbij. Vergeet ook niet de traditionele Basler honingkoek te proeven.

Dag 5: Basel - Zürich (ca. 53 minuten)
Komende nacht verblijf je in Royal Hotel Zürich (of verglijkbaar) in Zürich, inclusief ontbijt.

Vandaag neem je de trein van Basel naar Zürich. Je laatste mogelijkheid om deze prachtige stad verder te ontdekken. Je kunt alles nog zien en doen waar je de eerste dag geen tijd voor hebt gehad.
Ga bijvoorbeeld naar het meer van Zürich. Je kunt hier diverse wateractiviteiten ondernemen zoals waterfietsen, kajakken, zeilen of suppen. Je kunt er ook voor kiezen om een culinaire stadswandeling te maken. Je komt dan bij typisch Zwitserse tentjes waar je de lekkerste lokalen gerechten kunt proeven. Vergeet voordat je naar huis gaat ook niet te genieten van de echte Zwitserse kaasfondue: raclette.

Dag 6: vertrek Zürich

Helaas zit je prachtige reis er weer op. Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid weer naar de luchthaven van Zürich voor je terugvlucht naar huis.

Let op:

  • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Zürich, 2 nachten Lausanne, 2 nachten Genève, 1 nacht Basel en 1 nacht Zürich.
  • Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Zürich, 2 nachten Lausanne, 3 nachten Genève, 2 nachten Basel en 1 nacht Zürich.
  • Wanneer je kiest voor de 12-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Zürich, 2 nachten Lausanne, 3 nachten Genève, 3 nachten Basel en 2 nachten Zürich.
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De vertrektijden voor de trein zijn vooraf ingeboekt tussen ca. 12:00 uur en 16:00 uur. Hierin kunnen geen wijzigingen gemaakt worden.
  • Het vervoer van het treinstation naar het hotel en v.v. is op eigen gelegenheid.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & train Zwitserland
Flughafenstrasse,
Zürich, Zwitserland
Kaart
Flughafenstrasse, Zürich, Zwitserland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze fly & train verblijf je in verschillende 3- en 4-hotels. De hotels zijn gelegen in Zürich, Lausanne, Genève en Basel. Word wakker in comfortabele bedden en geniet 's ochtends van een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet. Alle treintickets en de vlucht zijn inbegrepen. Dit is de ultieme kans om Zwitserland te gaan ontdekken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Treintickets worden vooraf per mail toegestuurd.
  • Er zal voornamelijk gebruik gemaakt worden van het SBB-netwerk.
  • De vertrektijden voor de trein zijn vooraf ingeboekt tussen ca. 12:00 uur en 16:00 uur. Hierin kunnen geen wijzigingen gemaakt worden.
  • Treinen hebben geen naam. Tickets zijn in Economy class (geen gereserveerde stoel).
  • Iedereen die in Zwitserland verblijft moet toeristenbelasting betalen. Het gemiddelde bedrag varieert van ongeveer CHF 2 tot CHF 7 per persoon per nacht.
  • Het vervoer van het treinstation naar het hotel en v.v. is op eigen gelegenheid.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van de accommodatie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro