Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in een voormalige vestingstad Issy

YAYS Paris Issy
Issy-les-Moulineaux, Île-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 146,09 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
2-, 3- of 4 dagen in de voormalige vestingstad Issy o.b.v. logies

Verblijf in de voormalige vestingstad Issy, de place to be! Issy-Les-Moulineaux is een moderne buurt op de linkeroever van de Seine, op slechts een paar trein- of metrohaltes van de Eiffeltoren, met een eigen eiland in de rivier: het weelderige Île Saint-Germain, perfect voor een hardlooprondje of een picknick. Wie op zoek is naar romantiek, is in de stad van de liefde natuurlijk helemaal op z'n plek! Of je nou al wel of nog niet een bezoek hebt gebracht aan deze wereldstad, dat maakt niks uit. Er is namelijk een hele hoop te doen. Maak een rondvaart over de Seine of ga shoppen in de wijk Le Marais… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in een voormalige vestingstad Issy

YAYS Paris Issy
Issy-les-Moulineaux, Île-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachting
  • Verblijf in een authentieke buurt midden in Parijs
  • Bezichtig de Eiffeltoren vanaf het dakterras
  • Hotel ligt ca. 650 meter van metrostation Mairie d'Issy
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het aparthotel
  • Tip: ga Macarons eten bij Ladurée
Wat is er te doen in Parijs:

Bekijk digitale artistieke kunst bij L’Atelier des Lumières
In het 11e arrondissement van Parijs vind je het Atelier des Lumières, een digitaal kunstcentrum in een gerenoveerde gieterij. Dit is een geanimeerde ruimte vol verrassingen en interactie met het publiek, en een monumentale architectuur die iedereen weet aan te spreken. Duik in de werelden van de bekende Van Gogh en Gustav Klimt, en kom dichter bij deze meesterwerken dan ooit tevoren. Dit is een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen!

Bekijk de zonsondergang vanaf de Sacré-Coeur
De Sacré-Coeur is een bezienswaardigheid die je echt niet kunt missen tijdens jou bezoek aan Parijs. Deze prachtige basiliek is te vinden in de noordkant van de stad, in de beroemde kunstenaarswijk Montmartre. Beklim de 222 traptreden naar boven, en geniet van een prachtig uitzicht over de stad op 130 meter hoogte. Om het moment extra speciaal te maken kun je hier ook tijdens zonsondergang genieten van het uitzicht, onder genot van live muziek en entertainment.

Wandel in de Jardin des Plantes
Ben je op zoek naar wat rust in de drukte van de stad? Wandel dan door de prachtige Jardin des Plantes! De Jardin des Plantes is de grootste botanische tuin van Parijs en staat vol exotische planten en bomen. Hier is naast de botanische tuin ook een dierentuin, natuurhistorisch museum, buiten exposities en nog veel meer te vinden. Deze prachtige plek ligt in het 5e arrondissement van Parijs en is makkelijk te combineren met een bezoek aan de binnenstad.

YAYS Paris Issy
20 Avenue Bourgain,
Issy-les-Moulineaux, Frankrijk
Kaart
20 Avenue Bourgain, Issy-les-Moulineaux, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

YAYS Paris Issy is gelegen in IIssy-les-moulineaux. Deze voormalige vestingsstas binnen de Parijse agglomeratie is de place to be. Issy-Les-Moulineaux is een moderne buurt op de linkeroever van de Seine, op slechts een paar trein- of metrohaltes van de Eiffeltoren, met een eigen eiland in de rivier: het weelderige Île Saint-Germain. Waan jezelf een filmster tegen de achtergrond van de prachtige, opvallende muren waar de YAYS Issy bekend om is. De kamers zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een eethoek en een flatscreen-tv met kabelzenders. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€19,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Toeristenbelasting: € 2,82 per persoon per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€19,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro